Alıntı:
sawyer5892 Nickli Üyeden Alıntı
kardeş zaten devre arası bu durumda olan takım geleceği düşünmez. Bu sezon ligde kalmamızı sağlayacak transferler yapılır. Eneramo ve İbrahi Akın'dan sonra forvet transferi bekleme hayal kırıklığına uğrarsın iyi bir ön libero hepimiz bekliyoruz ancak devre arası transfer zorlugunu düşünürsek onun da ne olacağı belli değil hiç değilse kadirden iyi biri gelse yeter mehdiyle değişikli oynarlar. Sana da yazık valla bu genç yaşında kendini paralıyosun üzülüyorum senin adına
|
Sana sadece sunu diyecegim:
Benim kendimi paralamam gayet normaldir cunku bu klüp 10 yildir bu Takima bir golcü almiyor ve almamakta halen israr ediyor.
elbettde bu durumdan dolayi bir Sivasspor taraftari olarak endise duyuyorum.
Devre arasi futbolcu bulunmaz kulupler elindeki oyuncular i vermez diyorsunuz bunada katiliyorum zaten ama bu kulüp 10 yildir iyi bir golcü almiyor.
neden bir golcü alinmaz arkadas, bunu biri anlamli bir sekilde aciklasin söz bu konu kapanacak.
ligin her daim flas ekibi olmus Sivasspor bir Antalya( diarra), Akhisar ( Gekas), Bursa ( Fernandao)... gibide mi olamiyor bunlar gibi golcü bulamiyor ??
Son olarak yapmis oldugumuz transferler ile ligde kaliriz zaten ama bu Transfer politikasi degismedigi surece ve Yönetimin akilli bir golcü almadigi surece, her sezon yüregimiz agzimizda mac izleriz ve hep alt siralarda mucadele ederiz.
golcüsü yoksa bir Takimin o Takim zaten mac baslamadan 1-0 maglup baslar maca yani yüzde 50 eksik cikar maca.
Bir Takimin bir Fernandao gibi golcüsü olacak Arkadas bilmem anlatabildimmi ??