Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır ?
Sivasspor Kazanır. 243 88,04%
Beşiktaş Kazanır. 19 6,88%
Berabere Sonuçlanır. 14 5,07%
Katılımcı sayısı: 276. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor - Beşiktaş
Alt 14.04.2016, 00:54   #151
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 835 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sivasspor - Beşiktaş

Biz ALLAH'dan başka kimseden yardım beklemiyoruz, çıkar çatır çatır şerefle mücadelemizi yaparız, yeter ki adam gibi adil maç yönetecek bir hakem olsun. BJK yenilmeyecek bir takım değil. Biz gol atma kısırlığından kurtulup pozisyonlarımızı gol ile değerlendirebilirsek bir üç puan daha hanemize yazdırabiliriz, çünkü bizim oyuncularımız bu tür maçlara daha iyi konsantre oluyorlar.
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.04.2016, 07:59   #152
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ayak insan vücudunun bi uzvudur...Bizim üslubumuzdaki '' ayak 'anlayışı tamda budur...Sizin anladığınız anlamdaki anlamı anlatabilmem için bizimle birlikte tribünde oturmanız lazım gelir...O vakit ben size ''ayak'' ın ne olduğunu anlatabilirim...Burada üslüplarımız uyuşmaz...Bir inanın gölünde iki takım olamayacağı fikrini benimsiyorsanız ve devamında Sivassporluysanız o vakit Türk Milli takımını gönlünüzden çıkartınız...Çıkartınız dememe gerek yok sizin söyleminize göre gönlünüzde Sivasspor var ise Türk Milli takımı yok demektir..Buda bir insanın gönlünde iki ayrı futbol takımı olabileceği anlamına gelir..Bu örnek sizin duruşunuza elli kelam cevabını verir..verirde söyleminiz bana oldukça ağır gelmiş olmalıki ben bununla yetinmeyeceğim...
Sizin gibi bir çok insana cevap verme gayretinde bulundum kaldıki bunun gayretinded değilim bilesiniz...Bursasporun aşığıysam sapına kadar Bursasporluysam Her daim Bursasporun galibiyetini şampiyonluğunu başarısını istiyorsa bunu kolluyor ve gözetliyorsam ...devam ediyorum ..bunun dışında Bir Anadolu gerçeği olan Sivassporu seviyorsam Sivassporun başarısını şampiyonluğunu istiyorsam bu size ne gibi bir rahatsızlık veriyor...Sizi neden geriyor.. nasıl bir rahatsızlık veriyor...Bunu açıklayınız...Biz Bursasporluyuz Sivassporu canımızan çok seviyoruz...Bunu Türkçe lügatta anlatabilecek bir başka cümle bulamıyorum ...Tamda bunu anlatmak istiyorum biz Sivassprumuzu seviyoruz....Sevgimizin tasasınımı yargılayacaksınız..yoksa sevgimizi baştacımı yapacaksınız ...Bu denklemi çözmek ( çokta zor değil ) size kalıyor....Şunu unutmayınız Sivassporu seven saddece Sivassporlular değil...Bunu aştığınız vakit birey olarakta kent olarakta takım olarakta çok fazla yol kat edilecektir...
migroArmis heç yorulmana gerek yok Bursaspor ve Sivasspor taraftarı son maçda sloganları beraber paslaşarak bunların cevabını en güzel bir şekilde verdi:kardeşliğimiz bakidir sonuna kadar.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.04.2016, 08:07   #153
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
migroArmis heç yorulmana gerek yok Bursaspor ve Sivasspor taraftarı son maçda sloganları beraber paslaşarak bunların cevabını en güzel bir şekilde verdi:kardeşliğimiz bakidir sonuna kadar.
Ayrıca Bursa insanı öylesine engin ve geniş yüreklidir ki yurdun her yerinden göçüp gelen anadolu insanına, etnik kökenine şusuna busuna bakmadan iş ve aş vermiş bağrına basmıştır.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.04.2016, 09:11   #154
sedohan58
Acemi Yiğido

34 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 520 sedohan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş kusura bakmada hangi ayağa hizmetsin sen neyi ve kimi savunduğun belli değil bir taraftarın gönlünde 2 takıma yer olmaz sen git bursa taraftar sitelerinde boy göster burda işin yok...
Sevgili Arkadaşım diye başlamak istiyorum söyleyeceklerime ki sana bir nezaket örneği olsun..
Burada aklı başında hakaretiz ve Küfürsüz Yorum yapan herkese benim saygım sonsuzdur; İki takımda tutar üç takımda tutar bu ne beni ne seni nede bir başkasını ilgilendirmemesi lazım gelir.
Önemli olan Aslolan bizim için Sivasspor dur o bizim derdimizdir migrosAmigos Nikli Arkadaşım için de önemli olan Bursaspor ve Sivasspor demekki bu durum kimi niye gerer açıkçası anlamakta güçlük çekiyorum.
Hangimiz in çocukluk takımı Galatasaray; Fenerbahçe; Beşiktaş değil . Ben Galatasaray ı tutardım aynı zamanda da babam beni hep sivasspor maçlarına götürürdü içerde dışarda neresi olursa giderdik. Zamanla Sivaslı olduğumu Sivassporu tutmam gerektiğini öğrendim. Şu an gönlümde Sivasspor var ama çocukluk takımım da Galatasaray onuda avrupada yada işte bir Derbi maçında destekliyorum lakin bir Sivasspor Galatasaray maçında sonuna kadar Sivassporu tutuyorum normal olarak.
Sonuç olarak birine bir laf etmeden önce kendimize bir bakmalıyız; Burada kimin hangi takımı tuttuğu önemli olmamalı saygı ve sevgi çerçevesinde dostluk önemlidir. Ben 37 yaşındayım tam hatırlamasam da belki 8 -10 yaşımdan beri babamla maça gideriz babam geçen sene felç geçirdi; çok şükür şu an iyi az olsada bi hasar bıraktı lakin bu bizim babamla maça gitmemize engel olmadı çok şükür. Sivaslıyız evet ama önce TÜRK üz ..
Bir spor olayı için burada birilerinin kalbini kıranlar, ben sanmıyorum ki sosyal yaşantısında fazla dostu ve arkadaşı olsun. Saygılarımla
sedohan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sedohan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.04.2016, 09:14   #155
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1466 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
kendalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ustad bu adam sivasli değil sivas nickiyle girmiş üye olmuş bir trabzonlu.
Gereğini gece yarısı operasyonuyla hallettim üstadım...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.04.2016, 09:22   #156
rezi
Yiğido

141 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 rezi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hakem olarak Aydınus ismi dolanıyor.Eyyamcılardan olur kendisi.Beşiktaş istemeyiz diye bağırdığına göre var bu işte bir iş.
rezi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2016, 09:23   #157
sedohan58
Acemi Yiğido

34 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 520 sedohan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bizim övünüyor seviniyor olmamız gerekirken bir başka takım taraftarı Sivasa gönül vermiş destekliyor diye. Maalesef sorguluyor ve sorgulamalar kalmıyor kişilik haklarına da saldırıyoruz; Bir Sivaslı Misafirperverliliğiyle Yigitliliğiyle tanınır anılır lütfen birbirimize saygımızı kaybetmeyelim. Sevmek zorunda değilsiniz lakin saygı duymak zorundasınız bunu unutmayalım. Herkesten özür diliyorum çok sinirlendim ikinci yorumu yapmak zorunda hissettim kendimi. Saygılarımla
sedohan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sedohan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.04.2016, 09:35   #158
58gürün58
Acemi Yiğido

40 Mesajına 71 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 58gürün58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bugüne değin ne kadar hatalarımız ve yanlışlarımız olmuş olsa da bizler her zaman örnek olduk. takım olarak memleket olarak ve de hemşeri olarak büyük bir taşkınlığımız duyulmamıştır. bursasporlu bir arkadaş bize gönül verip sempati duyuyorsa bunu sorgulamak kimseye düşmez. heleki takip ettiğim kadarıyla adamcağız sürekli form sayfamızda ve birçoğumuzdan çok daha fazla sivassporla meşgul.
58gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58gürün58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.04.2016, 10:29   #159
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Futbol sevgi oyunu olsun, yenelim,yenilelim, berabere kalalım fakat kimsenin kılına zarar gelmesin.
Futbol nihayetinde bir oyundur. Hiç bir insan dan önemli değildir.
Sahada rakip olabiliriz, fakat saha dışında hepimiz biriz.
Hatalarımız oluyor, olacak, dil sürçmesi oluyor, burası insanların duygularını döktüğü yer.
Herkese sevgilerle
Alt 14.04.2016, 11:48   #160
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ligin iyi top oyanayan iki takımının mücadelesi olacak. girdiği fırsatları değerlendiren takım puanları alacak. inşallah biz oluruz. bu takım. ama kesin olan zevkli bir mücadele olacak
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58svs58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
beşiktaş, sivasspor