Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transferde son durum
Alt 22.12.2012, 18:15   #1
benozgurr
Tecrübeli Yiğido

benozgurr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 488 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 benozgurr BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Transferde son durum

Alıntı:
benozgurr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KADRO YAŞLANIYOR...
Arkadaşlar kaç oyuncumuz 30 yaş üzeri genelide 27 yaş üzeri Erman,Uğur, Mehmet Nas, Kadir, Navratil,Adem, Rajnoch,Erhan, Hayrettin, Bunun dışında 4-5 tane oyuncumuz var genç diğerleride zaten kaleci dolayısıyla yaşada dikkat edilmeli 30- yaşındaki adamın koşması ile 23 yaşındaki bir olmaz ha tecrübeli olmasın mı evet olsun ama elimizde yeteri kadar var yaş tecrübelisi önemli olan oyunun tecrübelisi lazım erman gibi 30 aşmış her maç penaltı kaçıranından değil
Yaş tecübesi değil önemli olan olacak
benozgurr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.12.2012, 20:24   #2
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1070 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yapılması gereken 5-6 transfer icinde Cernat tipinde bir oyuncuya ihtiyacımız yok..
Bir sağbek, bir stoper, bir ön libero, iki forvet (biri pivot ve digeri hızlı forvet) olmalıdır diye düşünüyorum..
bence en önce orta sahaya iyi bir adam alınması gerekiyor...çünkü orta sahada pas dağıtacak hızlı bir adamımız yok...Cernat buna uyar uymaz ayrı mesele ama ilk olarak hızlı bir orta saha alınmalı diye düşünüyorum
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.12.2012, 20:37   #3
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Sağ bek için ; Orhan Şam
Ön libero için ; Ceyhun Gülselam
Stoper için ; Serdar Kesimal
Diğer bölgeler için : Yabancı isimler olabilir diye düşünüyorum
Üstad eskiden beri senin futbol yorumlarını beğenirim ama bu üç oyuncuyu da açıkçası takımda görmek istemem. Çok stabil oyuncular. İçlerinde birazcık Orhan Şam geliştirdi kendisini.

Bana kalırsa iyi bir Abdurrahman eski halinde olsa düşünülürdü. Ama şu aşamada transfer çok zor gerçekten. Her oyuncunun fiyatı katlanıyor elimiz mecbur olunca.

Sene sonuna kadar Manisaspor orta sahasındaki Eray ve Bekir takip edilebilirse iyi olur diyorum. Ayrıca Cerny sözleşmesi feshedilip gitmiş. Yine Cerny tarzı bir adam bulmalıyız bence orta sahaya. Hareketli ve hızlı hücuma çıkan oyuncular bulmalıyız.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.12.2012, 20:43   #4
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Üstad eskiden beri senin futbol yorumlarını beğenirim ama bu üç oyuncuyu da açıkçası takımda görmek istemem. Çok stabil oyuncular. İçlerinde birazcık Orhan Şam geliştirdi kendisini.

Bana kalırsa iyi bir Abdurrahman eski halinde olsa düşünülürdü. Ama şu aşamada transfer çok zor gerçekten. Her oyuncunun fiyatı katlanıyor elimiz mecbur olunca.

Sene sonuna kadar Manisaspor orta sahasındaki Eray ve Bekir takip edilebilirse iyi olur diyorum. Ayrıca Cerny sözleşmesi feshedilip gitmiş. Yine Cerny tarzı bir adam bulmalıyız bence orta sahaya. Hareketli ve hızlı hücuma çıkan oyuncular bulmalıyız.
Teşekkür ederim öncelikle kardeşim düşüncelerin için.. Benim verdigim isimler zaten kiralık olarak alabileceğimiz durumdaki oyuncular.. Zira yeni sezonun
yapılandırılması çok değişik isimler gündeme gelecektir mutlaka..
Bu Konuda Murad_Kelleci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.12.2012, 20:46   #5
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Teşekkür ederim öncelikle kardeşim düşüncelerin için.. Benim verdigim isimler zaten kiralık olarak alabileceğimiz durumdaki oyuncular.. Zira yeni sezonun
yapılandırılması çok değişik isimler gündeme gelecektir mutlaka..
Orhan Şam zaten Gökhan Gönül'ün alternatifi. Onu bırakmazlar. Ceyhun Gülselam'ı verebilir Gs ama çok sorun yaşatır bize. Çok ağır bir oyuncu. Serdar Kesimal de bana kalırsa baya ağır ve satılık listesinde değil.

İnşallah Cerny tarzı Orta Avrupa'dan hızlı genç oyuncu bulabiliriz iki tane. Devre arasında transfer konusunda gerçekten iş çok zor. Şöyle düşünüp bulamıyorum illa şunu alalım diyebileceğimiz bir oyuncu. Aslında sağ bek için eski zamanları gibi olsa Uğur Uçar olabilirdi ama o da sakatlandıktan sonra olmadı.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.12.2012, 02:04   #6
Burack
Yiğido

Burack - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 Burack FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gerçekci olalim biraz
Alt 02.01.2013, 17:03   #7
atomkarınca
Yeni Yiğido

14 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 463 atomkarınca FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ddolphiner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Son dakika .. Burhan Sivasspor ile anlaştı .

Kulüpten alınan bilgiye göre Sivas, Antalya, İstanbul Büyükşehir ve Mersin idman Yurdu’nun peşinden koştuğu orta saha oyuncusu kiralık olarak Sivasspor’a verildi. Eşer’in Sivasspor ile anlaştığını Eskişehirspor Genel Menajeri Zafer Tüzün açıkladı...
kuyovic kiralık...burhan eşer kiralık....özgür çek kiralık......o kirlaık bu kiralık....böyle bi saçmalık yok ya...kirlaık adamdan ne bekliycekin ki arkadaş..adam topa kofasını sokmaya çekinir..herşeyini vermez...aidiyet hissetmez...bu hiç mantıklı gelmiyor bana..para yok diyorlar...arkadaş YAYINCI KURULUŞTAN okadar para geliyor..stattan para geliyor....nereye gidiyor bu paralar...yöneticilerin cebine mi ?????!!!!!!!!!!!!!
atomkarınca isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda atomkarınca'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.01.2013, 18:49   #8
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
atomkarınca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kuyovic kiralık...burhan eşer kiralık....özgür çek kiralık......o kirlaık bu kiralık....böyle bi saçmalık yok ya...kirlaık adamdan ne bekliycekin ki arkadaş..adam topa kofasını sokmaya çekinir..herşeyini vermez...aidiyet hissetmez...bu hiç mantıklı gelmiyor bana..para yok diyorlar...arkadaş YAYINCI KURULUŞTAN okadar para geliyor..stattan para geliyor....nereye gidiyor bu paralar...yöneticilerin cebine mi ?????!!!!!!!!!!!!!
Nankörlük etme bu kulübün masrafı nekadar biliyonmu stattan para geliyormuş staddan gelen para stadın giderlerini karşılıyormu acaba takım on gün kampta bu ongünlük masrafını bi yazsana klavye başında salla ya tutarsa.

Takımın bi deplasman masrafı kaçpara desem bilmezsin sonrada bu paralar nerede der boş boş konuşursun.
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
2012, alacak, atmadi, bittibitiyor, buldu, burhan, bİr, carew, Çikiyor, daha, durum, futbolcu, geliyor, golcüsünü, gözdesi, her, kafadan, ndouassel, neden, ses, transfer, transferde, transferler, yeni, yenİ, yiğidolar, yiğidonun, İmza