arkadaşlar maçtan çıktımö geldim 2. yarı süperdi takım taraftar ise kayseri maçına nazaran daha hareketliydi kırmızı, beyaz renkler çok olmasa idare ederdi...
işte sivassporr gönüllerin şampıyonu şimdi zirvede gelcek hafta galatasarayıda yenipp rahat nefes alıpp önümüze bakacağiz inş... maca gelipte destek veren yiğidolara sonsuz tesekkrler:!...
takımımız bütün övgüleri hak ediyor müthiş oynadılar 1.dakikadan 90+4.dakikaya kadar mücadelesini sürdürdü.ama tek olumsuzluk yan hakem ve orta hakemdi.m.ali ilk yarıda bir tane frikik attı kaleci kornere attı ama aut verdi biz tribünden gördük adam görmedi.yan hakemi anlatmaya gerek yok zaten .
Arkadaşlar şimdi maddi destek zamanı, herşey güzel ama maddi sıkıntı devam ediyor.. Bülent haca bu olaya dikkat çekmek istiyor ama ciddi hareket yok.. Lütfen büyüklerimiz anlasın artık...
haftaya ki maç bizim bn bu hafta ki maçtan korkuyodum ama diodum 2-0 bizim diye inş bu haftaki maçın sonucu en kötü beraberlik en ii ihtimalde tabiki sivassporumun kazanması olacak
"GÖNÜLLERİN TEK ŞAMPİYONUNA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR...."
arkadaşlar sivassporumuz ilk yarı birazda hakemin katkısıyla tutuk oynadı. ama 2. yarı açıldı çok süper oynadı fark 4-5 olabilirdi(2 top direkten döndü). bu arada son şey eskişehirden maçı izlemeye geldim eses taraftarına ateşli derler ama ben taraftarımızın onlardan eksik olduğunu düşünmedim aksine sesi kısılanın haddi hesbı yoktu( ben dahil). neyse artık taraftara bahane bulmadan kendine güvenerek evet biz şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyim deme zamanı.ama maç sonu bülent uygun hocamızın açıklamasını yine üzülerek dinledim:( hayırlı olsun bu galibiyetimiz. darısı gs maçına...