Alıntı:
GeliyoruzTS Nickli Üyeden Alıntı
ya bu atıyor KaraElmasların trübününden arkadaş var tsden başka desteklediğimiz takım yok diyor hepimiz karadenizliyiz..!
|
bizim mahellede küçüklüğümde hatırladığım kadarıyla en fazla tutulan takım Trabzonspordu. o zamanlar sivasspor 3. ligde mücadele ediyordu. belki birçok şehirdede durum aynıydı.Trabzon sadece Trabzonun takımı değildi. ama malesef artık durum böylşe değil. yanlış yönetim, gereksiz fanatizm ve futbolun bir eğlencearacı olduğunu unutarak davranmanın bir sonucu olarak Trabzonspor sıradan birtakım haline getirildi. bu şekilde davranmaya devam etmek korkarımki sizi daha vahim durumlara sürekliyebilir.
artık süperlig gerçekten güçlü takımlarla doldu ve bence 3 büyük takım hariç herkes hersene küme düşebilir. biz ve sizde dahil. bu yüzden geleceğimizi düşünüyorsak bırakalım Zonguldaktaki vatandaşın hangi takımı tuttuğunu, bırakalım sataşmayı.spor ahlakına ve dostluğa yakışır biçimde maçımızı seyredelim, eğlenelim evimize gidelim. bunu namus meselesi yapmayın arkadaşlar geçekten bu tür şeyler çok komik yani... hele şu günlerde birlik ve berabeliğe en çok ihtiyaç duyuduğumuz günlerde düşman sevindirmeyelim.
süperligde hem Sivassporumuza hem de Trabzona başarılar diliyorum. maç günü yemin ettim siz küfür etsenizde, taşkınlık yapsanızda azımı açıp tek kelime etmiyeceğim. çünkü çıkabilecek rezalette benim payım olmayacak Allah'ın izniyle.