yigido_mami_58 arkadaş neden öyle diyorsunki şimdi yazdıklarımın nesi yanlış söylesene tamam sonuna kadar beşiktaşlıyız ama sivas gönlümüzün takımı takımın böyle yenilmesi çok kötü üzdü bizi sende orda çıkmış bize laf söylüyorsun ayıp sana
saçma saçma yazılar yazıp durmayın. yenerken güzelde yenilince mi kötü.
kimse maçı satacak kadar karaktersiz ve kişiliksiz değildir. siz olsanız satar mısınız?
biraz bunları düşünün. bende çok sinirlendim benim de fb ye olan öfkem kat kat arttı. ama bu denli görevlileri nankörlük yaparak hakaret etmedim.
hangi anadolu takım taraftarı sizin kadar gururlu. bu gururu size yaşatanlara iki maçlık nankörlük yapmayın.
rövanş maçını bekleyin. henüz hiçbir şey kesin değil. 2-0 yendik mi tamamdır ve yenecek güçteyiz. inş yeneriz de
sinirle birilerine suç bulmak için vebal altına girmeyin bence.
saçma saçma yazılar yazıp durmayın. yenerken güzelde yenilince mi kötü.
kimse maçı satacak kadar karaktersiz ve kişiliksiz değildir. siz olsanız satar mısınız?
biraz bunları düşünün. bende çok sinirlendim benim de fb ye olan öfkem kat kat arttı. ama bu denli görevlileri nankörlük yaparak hakaret etmedim.
hangi anadolu takım taraftarı sizin kadar gururlu. bu gururu size yaşatanlara iki maçlık nankörlük yapmayın.
rövanş maçını bekleyin. henüz hiçbir şey kesin değil. 2-0 yendik mi tamamdır ve yenecek güçteyiz. inş yeneriz de
sinirle birilerine suç bulmak için vebal altına girmeyin bence.
kardesim sanirim sen rüyalar alemindesin artik uyan ve gercekleri gör....
sıcağı sıcağına bu tartışılmaz.kımse art niyet aramasın.taraftarlık onurunu gosterin.bu takımı buraya taşıyanları alkışlamak yerine yerden yere vurmanın hiç anlamı yok.kaç kez yarı final oynadık kaç kez şampiyonluğa oynadık.iyi sonuçta sivaslı olduğunu gosterenler kotu sonuçlardada sivaslılığını bilecek ve takımına tam destek olacak.SİZİ ONURLANDIRAN DAN UTANMAYIN...
Bu Konuda zaraliilyas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bu konuyu açan arkadaş eğer böyle düşünürsen büyük takım olamazsın ne bu ya iki maçta yenildii diye asıl senin ve senin gibilerin şunu anlaması lazım. Sivasspor maç satacak kadar şerfsiz bir takım değil ayıp sizin gibi zihniyete kardeşim sonuna kadar destekle takımını desteklemezde yok maç satar dersen...olmaz bu takım Sivas'ta fENERİ YENDİ Mİ YENDİ BİRAZ GENİŞ DÜŞÜNÜN BİR MAÇ DAHA VAR...HA OLMADI MI ŞAMPİYONLUK İPİNE SARIL...
UTANIYOSAN DA GİT BAŞKA TAKIMA SARIL...
insan uzuluyor kendi antronorunun rakibi icin sovmen sovmen demec vermesine bu herhalde turkiye ligi tarihinde gorulmemis bir olay hos gorulseydide bizdeki gibi ort bas yapilmazdi ve o kisi kendi takimindan cezasini bulurdu...