Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı
yav kötü gidişin faturasını futbolculara kesmek cidden futbol cahilliğidir.herkes mehmet yıldızı bekliyor. gelirse noolur. sivasspor kazanırmı . evet kazanır derseniz,ozaman bülent uygun bir hiçmiş. önemli olan mehmet yıldızssız takım kazanıyormu ozaman derimi ee teknikdirektörümüz başarılı. herkes gidenlerle gelenleri kıyaslıyor,yok yeri doldurulamadı yok satıld v.s v.s ee alınan futbolcular futbolcu değilmi.takım eskisinden daha iyi olsun diye alınmadımı. ee takım eskisinden kötüyse bu hezimeti futbolculara bağlamak niye. onları alnda satan da oynatanda bellli.29-30 yaşlarındaki futbolcuları ( kariyerleri yok,isimleri yok ) sivasın geleceği için alınmasını kimse konuşmuyor.ARSENAL in emirates kupasını ziledinizmi. alt yapıdan 4 tane futbolcu çıkartıp oynattılar. ve futbolcuları izledinizmi nasıllardı.sivassporun geleceğini düşünenler 30 yaşlarında futbolcu alarak sivasslıları uyutamazlar( pardon uyuturlar çünkü kimse yağılan yaşlı transferlerin gelecek için ne faydası olacağını konuşmamış yazmamış )bağırıyorum bağırıyorum. 3 yıldır paf liginin tozunu attıran sivasspıor paf takımından 2-3 futbolcu çıkmazmıydı.çıkardııııı. neden çıkarılmadı o halde.madem sivassporun geleceği düşünülüyor 2 futbolcu çıkarıp neden pazarlamayı düşünülmedi.bunları konuşun arkadaşlar. almışlar cihan diye birini,inanıyorumki paf takımında cihandan daaha iyileri var. offff yaza yaza sinirleniyorum yaa. sadece şunu bilin yeter. sivassporun geleceğini düşünenler her yıl alt yapıdan en az 2 futbolcu çıkarıp piyasaya sürmeli..
|
Bir kere Arsenal ile Sivassporun altyapsını birbirinden ayıralım onları görüpte aaa biz niye altyapıdan adam çıkarmıyoz diyipte o işe kalkışılmaz Arsenal altyapıya milyonlarca euro para harcıyo adamların vietnam da bile tesisleri var o iş o kadar kolay bişi değil altyapıdan çıkar pazarla o işi Türkiyede en iyi yapan Gs bakınız:Arda Turan ama Gs büyük bi takım haliyle bizden daha çok kombine sattıkları bi gerçek bu işi 2. en iyi yapan bana göre Gençlerbirliği hatta B takımı Hacettepe de var Gençlerbirliğindeki alt yapsındaki Genç Oyuncuları Hacettepe ye gönderip tecrübe kazandırıyo zaten Gençlerbirliğinin elide bi 50 milyon tl ye yakın bi para var onuda bankada tutup faiziyle yürütüyo işi bizim ne bankada paramız var ne B takımımız var nede Gs gibi kombine satabiliyoruz bide Arsenal gibi PAF tan Genç Oyuncu çıkarıp pazarlıyacaz he

biz ilk önce o 2 BİN tane basılan kombineyi bi bitirelimde sonra yaparız bişiler 10 liralık bileti bile çok görenler varki bide kombine satıcaz benimkide laf

ey yarabbim sen bu milleti koru... ne diim