çok da üzüldüm defolup gitsin onun tripleri yüzünden takımın adı kötüye çıkıyordu nankörlük etmesin onuda hoca yapan sivasspordur baksana giderken bile nasıl gideceğini bilmiyor kaçıyon bari hoş bir seda bırak yaptığı hiçbirşey yok takımı kuranda o dağıtanda elde var 0...güle güle uygun
ben bulent hocanın takımı tekrar tam olarak duzluge cıkarmadan ıstıfa etmeye hakkı oldugunu dusunmuyorum. yenı gelecek hocaya haksızlık yapmayacak karekterde bırı oldugunu dusunerek yaptıgı yanlıstan donecegıne ınanıyorum.
ARKADAŞLAR HER NE OLURSA OLSUN HOCAYA ÇOK BÜYÜK SAYGISIZLIK YAPTIK TARAFTAR OLARAK SAHİP ÇIKMADIK HARCADIK ŞİMDİ DURUMUMUZ BELKİ DAHA KÖTÜ OLCAK. YÖNETİM BÜLENT HOCADAN HABERSİZ YURTDIŞINDA HOCA ARAŞTIRMASI YAPMIŞ VE HOCA BUNU ÖĞRENİNCE İSTİFA KARARI ALMIŞTIR. BÜYÜK Bİ İHTİMALLEDE ALMAN Bİ HOCAYLA ANLAŞILDI ŞU AN İSİM VERMİCEM AMA SON DAKİKA DEĞİŞİKLİĞİ OLMAZSA YENİ HOCAMIZ Bİ ALMAN TEKNİK ADAM OLCAK. AMA GENERALE HARBİDEN ÇOK BÜYÜK SAYGISIZLIK YAPTIK BİZİM ONA DİİL ONUN BİZE HAKLARINI HELAL ETMESİ LAZIM.. YAZIK OLDU ÇOK YAZIK......