futbol bir spor ve daha da ötesi görsel bir şölendir. aslında yensekte yenilsekte hepimiz o heyecanı yaşamak için stada gideriz. işte bu yüzden futbolun parasal yönüne kendini kaptırmış insanların üç kuruşluk eğlenceleri üzerinden rant sağlayan adamlardan oldu bitti nefret etmişimdir. sivassporumuzun başında kabadayı kılıklı cahil ne olduğunu bilmez tipler görmekten çok sıkılmıştım. inanın maçlara giderken bile acaba bu adamlar tarafından kullanılıyor muyum diye soru işaretleri duyuyordum. şimdi nihayet bir sporcu bir beyfendi bir adam göreceğiz. düşelim çıkalım önemli değil sonuçta spor müsabakası bunlar. ancak şu kesinki artık türkiyede hiç kimse sivasspordan nefret ediyorum demeyecektir. hoşgeldin atomkarınca.......
gercektende her iste bir hayir vardir derler insallah durumumuz acilen duzelir ve hep beraber mutluluk ve basarilar elde ederiz
Ben inanıyorum ki rıza hoca bu takıma her şeyi verecek kapasitede. Futbolculuk hayatını bilmeyen yok. tam 10 yıl beşiktaş gibi bir takımın kaptanlığını yapmak büyük bir iştir.
Böylecelikle bizim topçularda gerçek bir alt yapıya sahip olan hocanın karşısında artık oynatamazlar.
Çıkar sahaya çatır çatır toplarını oynarlar.
Allah utandırmasın hocam seninle inşallah güzel günler yaşarız...