Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 24.02.2013, 13:10   #161
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

ne yazmaklazım dimi hakeme yazcam silecekler erkekler onun için ben hakeme selam yazıyom yazık bu hakem lobisini s,,,,,,,,,,,,,,,, c,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ya bu hakemiş bunlarda allah korkusu yok var diyenin ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ş,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,bunlar ,,,
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2013, 13:35   #162
lanbilal
Acemi Yiğido

29 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 lanbilal FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bunların hesabını nasıl verecekler. Sahada kaç tane hakem var hiç mi biri görüp uyarmadı ya. Hadi Orta hakemin önünde biri vardı görmedi dedik. Ya kenardan sende mi göremiyorsun yan hakem
lanbilal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2013, 13:47   #163
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 574 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Haftalardır kendimizi parcalıyoruz. Uguru oynatma Besiktas macına piechle basla diye. Bu macı kendi ellerinle sevgiline cicek verir gibi besiktasa verdin. Mutlulugun gözlerinden okuyonurdu. Sen bir ŞAİR eziktaş SEVGİLİN Sivasspor ve bizleride meze yapıp sevincten havalara uctun. Yeter artık Rıza hocam inatlarından vazgec Ne ugur bu takımda iyi performans sergiler nede seni Besiktas teknikdirektör olarak ister. Nankörlük yapma memleketinin takımına sahip cık. Cıkmoyasanda bırak git bizlere zarar verme.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2013, 17:01   #164
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Karaktersiz,utanmaz hakem yüzünden maçı kaybettik.Eneramo'ya yapılan hareket penaltı idi bence,onu vermedin.Ama Grosicki'ye yapılan penaltıyı vermemek için sadece kötü niyetli olmak gerekir.Rıza Çalımbay elindeki kadroyu iyi hazırlamış,onun emeklerine yazık.Futbolcular iyi hazırlanmış,iyi oynuyorlar,pozisyona giriyorlar ,2 tane penaltıları verilmiyor,daha ne yapsınlar.48.dakikada penaltımız verilse ve 1-0 öne geçsek bu maçı yüzde 99 kazanacaktık.
Çağatay Şahan isimli karektersiz hakem,bir penaltı daha nasıl olmalı?Grosicki ölmeli mi penaltı vermen için.Ligin ilk yarısında Karabükspor deplasmanında da 2 tane yüzde yüz penaltımızı vermedin.
Ben burada yönetim kurulumuzu eleştirmek istiyorum.Ligin ilk yarısındaki Karabükspor maçında 2 penaltımız verilmediğinde hakemi eleştirseydik,hakkımızı koruduğumuzu hissettirseydik bu hakem dün aynı şeyleri yapmaya cesaret edemezdi.
Barış Şimşek isimli hakem defalarca sahada Sivassporumuzu ezdi.İlk kötü yönetiminden sonra değil de,4-54 maç bizi katlettikten sonra sesimizi çıkardık.Bu sezon İstanbul'daki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gördüğünü çaldı,ne bize ne de rakibe haksızlık yaptı.Abdullah Yılmaz'ı da aynı şekilde defalarca maçlarımızı katlettikten sonra eleştirdik.Uzun zamandır maçlarımıza vermiyorlar.Artık Sivassporumuzu katledebileceğini sanmıyorum.
Bence Türk futbolunun en büyük sorunu gördüğünü çalmaya cesareti olmayan,korkak ,eyyamcı hakemlerdir.
Ama sorunu bir bütün olarak almak lazım.Bu maçın hakemini eleştirsek,hakkımızı arasak,Hakem Kurulu da "evet,hakem maçı kötü yönetmiştir" dese sorun bitecek mi?

Sorun şudur?Neden senelerdir hakemler tarafından en çok puanı çalınan takım Sivasspor'dur?Hakemler Sivasspor'un puanlarını çalmaya nasıl bu kadar4 cesaret edebiliyorlar?Neden diğer takımlara bu kadar haksızlık yapamıyorlar?
Sorunun cevabı Sivassporun haklarının yeterince savunulmaması,Sivassporu seviyorum diyenlerin yeterince organize olmaması ve yeterince bilinçli olunmamasıdır.

Mecnun Odyakmaz Sivasspor üzerinde bence en çok emeği olan kişidir.Sivasspor u Süper Lig in en istikrarlı takımlarından birisi yapmış ,kulübe çok önemli tesislewr kazandırmıştır.Bakın Galatasaray daha geçen yıl yapılan stadının zeminini 2.kez söktürüp yeniden yaptırmasına rağmen sahası berbat durumdadır.Biz ise Şubat ayında kış memleketi olan Sivas'ta mükemmel bir zeminde maç yapabiliyoruz.

Ama Başkan lütfen artık bu işe bir el atalım.Hakemler daha fazla canımızı yakmasınlar.Türkiye Kupasında büyük ihtimalle Trabzonspor ile yarı final oynayacağız.O takımın tek umudu bu sezon Türkiye Kupası.Onların lobisi,hakemler üzerindeki etkisi bilinen bir gerçek.Şimdiden yaşadığımız hakem hatalarını dillendirmeliyiz.Yoksa bu şekilde sessiz kalırsak kupada da hakemler canımız yakarlar.Ben normal şartlar altında kupada Trabzonsporu eleyeceğimize ve finale kalacağımıza inanıyorum.Ben Sivas dışında yaşıyorum ve kupa finali nerde oynanırsa oynansın final maçına gideceğim.Bu yıl kupayı kazanacağımıza inanıyorum.
Trabzonspor kulübü değişik zamanlarda şike ile ilgili paneller düzenliyor.Taraftarlarını bilinçlendirip,haklarını korumaya çalışıyor.Bence Sivasspor ile ilgili de geniş perspektifli bir toplantı düzenlenmeli.Bu toplantıda Sivasspor Başkanı,eski başkanlar ,taraftar temsilcisi konuşmalı.Sivassporun nerden nereye geldiği,daha iyi yerlere gelemesi için neler yapılabileceği,haklarının korunması için nasıl biri bilinç oluşturulması gerektiği konuşulmalıdır.
Yoksa hakemler puanlarımızı çalmaya devam ederler,maçta biraz taraftarlar bu yüzden hakemleri biraz protesto eder,1-2 gün yerel basında,internette hakemleri eleştiririz,bu durum bu şekilde devam eder gider.
Gene tekrarlıyorum,bu sorunun temeline inmeli,hakemlerin Sivassporun puanlarını çalmaya cesaret edemeyeceği,çalsa bile Sivasspor camiasının bunun peşini bırakmayıp,yasal sınırlar içinde hakkını sonuna kadar arayacağını bilmeleri lazımdır.Böyle bir ortamı hazırlayabilmemiz lazım.Bu ise 1-2 gün içinde çözülebilecek bir şey değildir.Kapsamlı çalışma,planlı çalışma,beyin fırtınası ve organizasyon gerektirir.

Hakem Sivas ta Sivassporumuzu katlediyor.15.000 taraftar kahroluyor,sonra evine dönüyor.Yazık değil mi biz Sivasspor sevenlerine.

Bence Türkiye de en centilmen taraftar Sivasspor taraftarıdır.Senelerdir Sivasspor un puanları çalınmasına rağmen stadyumda önemli bir olay olamamıştır.Yanlış anlaşılmasın lütfen tabii ki yasal sınırlar içinde kalmalıyız,taraftar olay çıkarmalıdır falan demek istemiyorum.

Ama bu haksızlıklara bir dur demenin zamanı geldi de geçiyor bence
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı mnt3'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.02.2013, 18:02   #165
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya ugur kavugun uzerlne para vererek transfer edebilcegimiz tek bir kulup cıkarmı acaba ya
Alt 24.02.2013, 20:38   #166
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1461 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Ahmet Ateş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değerli Arkadaşlar

Bu Sivasspor başkalarını bilmem amma beni kahrediyor. Zira mahalle takımlarından dabeter oynuyor. Hepsinden kötüsü de Riza Çalımbay Beyefendinin bunu görmemesi. Mesela dünkü maç. Sivastaki halı sahalardan toplayıp getireceğin 11 kişi, dünkü Sivassporlu oyuncuların oyunundan daha iyisini oynarlardı.

Sivassporda bence asıl sorun Rıza Çalımbay'da. Sahada gezinen de diyemeyeceğim, otlayan oyuncular var. Gol attığı maçlar da dahil bunların başında Eneramo geliyor. Yeşil çimlerin üzerinde yayılan bir inek bile Eneramo'dan daha fazla hareket eder. Atılan topu almak için koşu dışında adam önündeki rekibini bile trene bakan öküz gibi seyrediyor. Ve ne hikmetse Rıza Beyefendi bu oyuncuyu her maçta ve 90 dakika oynatıyor. Sahada otlayanlara zaman zaman Grosiçki ve Atıf da dahil oluyor.

Gelelim orta sahadaki elimizde patlayan bombamız Kadir Efendiye. Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarındaki oyunları hariç Beyefendi adeta rakibe oyun kurtan pas veren oyuncu rolünde. Defalarca da bu hatalrı yüzünden gol yedik. Ama adam Rıza'nın jokeri.

Rıza Çalımbay Beyefendi oyunu okumayı hiç bilmiyor ve oyuncu değişikliği zamanı ve tercihinde de hep hata yapıyor. Değişiklik zamanı nedense hep 60. dakika çıkan Erman, yerine giren yerine göre Pedriel veya başkası. Erman, koşan, adama basan, top yapan birisi. Beyefendinin grekçesi çok komik: Yoruldu da ondan. Adam, yayılanlar yerine de koşunca yoruluyor ister istemez.

Kısacası Rıza Çalımbay "teknik" bir adam değil. Oyunculuğunda da teknik değildi. Rıza Çalımbay Beyefendinin bu yanlışlarının bizi uçurumun kenerına getirmesi an meselesi. Tehlike sınırındaki takımlarla aramızda sadece 5 puan fark var. Bu yıl devam edilebilir ama gelecek yıl daha "teknik" bir direktör bulunması şart.
Eneramo konusu hariç diğer yorumlarına kısmen katılıyorum Ahmet gardaş...
Eneramo da tek forvet oynamamızın sıkıntısını çekiyor. Rakiplerin defans kurgusunu bozuyor, ha yokmu sıkıntısı var elbette. Mesela o vücuduna ve fiziki kuvvetine tezat son vuruş becerisi çok düşük. Ama mutlaka bizim ikili forvet anlayışı ile sahaya çıkmamız durumunda eminimki çok faydalı olacaktır. Ayrıca Aatıfın meziyetleri ortada, lakin çok topla oynaması ve çoğunlukla kontra yaptığımız durumlarda oyalanması ile defansın yerleşmesine sebep oluyor ve olgun atağımız yerleşiğe dönüşüyor bu nedenle defans yerleşip atağımızda son buluyor. Mutlaka Aatıfın kulağı bu konuda çekilmeli. Özellikle Kamil küstürülmemeli ve bu çıkışının sebebini kırmızı karta bağlandığı izah edilmeli. Kamil bu takımda serbest oynamalı ve Ermanın bir süre dinlendirilmesi sağlanmalı. Dikkat ederseniz takımın tüm işlevinde başrol oynamak istemesi ve genelde bu durumda başarısız olması gözlerden kaçırılmamalı. Piech mutlaka çift forvette kullanılmalı duruma göre sağlı ve sollu değişimi sağlanmalıdır. Hakan da sorun yok görünüyor. Ben bunca zamandır topla değilde topsuz futbolda (markaj yer tutma rakip karşılama) ilk defa Sivassporumuza bu tarz bir oyuncu görüyorum şahsi görüşle, lakin Kadirin biraz daha defans orta saha blokunda fazla topla oynamaması izah edilmeli ve biran önce servis etmesi sağlanmalı.
Defans bloğumuz artık otursun istiyor taraftarımız, Şu anda cezalar haricinde Ziya, Erhan Navratil, Ümiti bir arada görmek istiyoruz. Bu şablon sadece sakatlık veya cezalar durumunda değişmeli gerekirse Navratil Ümitin herhangi bir yokluğunda joker olarak Rajnoch kullanılmalıdır. Gerekirsede sağ bekte tabiki.
Borjan ise çok heyecanlı çok agresif ve aynı zamanda bazı maçlarda çok önemli hatalar yapmaya müsait bir kalecimiz. Ama genellene yaparsak iyi diyebiliriz. Orta sahaya maçın şekline rakibin durumuna göre ise Adem Koçak, Mehmet Nas, Pedriel gibi oyuncular değişimli oynayabilirler.

Görüldüğü üzere aslında kadro kalitemiz fena olmamakla birlikte yapılan hata sistematik ve bazı oyuncularda ısrar edilmesinden kaynaklandığı görülmektedir. Hiçbir zihniyet bana Aatıfla Uğur Kavukun (Kasımpaşa maçı) değişimini izah edemez. Yada iyi oynayan genç dinamik bir Erhan Güvenin yerine artık tepki çeken ve vasatı geçemeyen bir Uğur değişimini... İlla oyuncu değiştirmek için 75 veya 89. dakikaları beklemeyide...

Sözün özü bugünkü maçların sonunda ligin boyunun kısaldığı aşikardır. Elazığ Akhisar ve Belediyenin kazanmış olması onun üzerinde yer alan 3-4 takımı dahada tedirgin etmektedir. Artık rahat değiliz. Akhisara ve Elazığa gideceğimizi düşünürsek (Mersin maçını unutmadan) işimizin kolay olmayacağını söyleyebilirim. İşi ciddiye dahada almalı ''o maç'' veya ''bu maç'' demeden asılmalıyız. Unutmayalımki 2 kulvarda yürüyoruz ve diğer takımlara karşıda dezavantajımızın olduğunu gösterir. Ordu ve Belediye (bize her zaman ters gelen) maçlarını kazanmamız elzem olmuşturki o hattan hızla uzaklaşalım. Tabiiki Rıza hocamızın bazı takıntılarından sıyrılması ve oyuncularına bu işin ciddiyetini daha da aşılaması gerekmektedir. Mutlaka yapıyordur ama taraftara da (onları destekleyen) hissettirmesi gerekmektedir.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
BEŞIKTAŞ MAÇINDAKÍ YíĞÍDO GENÇLÍK
Alt 24.02.2013, 21:10   #167
Mehmet ATEŞ
Yiğido

Mehmet ATEŞ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajına 190 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 Mehmet ATEŞ Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart BEŞIKTAŞ MAÇINDAKÍ YíĞÍDO GENÇLÍK

YÍĞÎDO GENÇLIK 4 EyLül stadina 15 yıl aradan sonra geldim vip tribünde maçı izledim ve vip tribünde daha net gördüm sizsiz 4 eylül stadı düşünülemez maç boyunca hiç susmadan tezahuratlarinizla takımımızı desteklediniz maraton tribünde size eşlik etti ama ben ıstanbulda yaşayan sivassporlü ve sivaslı olarak sizlerle kendi adıma gurur duydum bu çoşkunuzu ve sivasspora olan sevginizi açtığiniz pankartta olduğu gibi kaybetmeyin sizinde dediğiniz gibi BÍZ SÍVASSPORA MECBURUZ
Mehmet ATEŞ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Mehmet ATEŞ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.02.2013, 21:12   #168
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yapılan yorumların neredeyse %90 ına katılıyorum..Enaramo ile ilgili eleştirlere ise hiç katılmıyorum...Enaramoya hayvan muamelesi yapan arkadaş bu yorumunu f.b. ve Trabzon maçı maçları sonrası neden yapmadı acaba..2.5 sezonda 52 maçta 22 gol atıp takımına çok sayıda 3 puan kazandıran bir oyuncu bunların hiçbirini haketmiyor..Enaramo son 2 maçata iyi oynamdı,formsuzdu eleştirlerini anlarım ama sahada gezdiği eleştirileri çok insafsızca...Maça gelince ilk yarısı 1-2 pozisyon hariç dengede geçti..Sivasspor kırmızı kart pozisyonuna kadar fena da oynamadı...Ama Uğur Kavuk'un yaptığı o hareket maçı bir takımdan alıp diğer takıma verdi...Ben olsam Uğur a en az 3 maç ceza veririm;çünkü fazlasıyla hak etti..Uğur dışarda beyefendi olabilir ama artık devrini tamamlamış;Bank Asya ya doğru yola çıkmış bir oyuncu...Sivasspor arık kendine yeni bir sağ kanat oyuncusu aramalı;A-2 takımdan alınacak bir oyuncu bile bu saatten sonra daha işimize yarar...Rıza Hoca aynı Eskişehirspordaki son yıllarında olduğu gibi inatlarına devam ediyor...Oyunu iyi okuyamadığını zaten hepimiz iyi biliyoruz;elinde oyuncu da olsa 75,80 lerden sonra değişikliğe gidiyor....Son maçta 85. den sonra 2 oyuncu alması kendini kurtarmak için yaptığı bir çırpınıştan başka bir şey değildi...Geçen yıl Polonya liginde 14 ,kupada 4 gol atan; yılın en iyi oyuncusu seçilen Arkadaius Piech ın son 10 dak.larda dün de kurtarıcı olarak son 5 dak. da oynatılmadı tam bir facia..Rıza Hoca gibi büyük bir hocaya kin tutumak hiç yakışmıyor...Yönetim ve taraftarla bir inat uğruna karşı karşıya gelmek takıma büyük zarar veriyor...Hakeme gelince;maç boyunca dengesiz hareketler yaptı,çok tedirgindi...Grosecki ye yapılan %100 penaltıyı göremeyen hakemin maçın sonucuna etki ettiği görünmez bir gerçektir...Sadece kupaya odaklanan bir sivasspor ligin sonunda nerelerde olur hep beraber göreceğiz..Umarım bundan sonraki maçlarda şans yanımızda olur...Ben hocanın yerinde olsam kupa maçına A-2 ağırlıklı bir kadroyla çıkarım...Çünkü artık lig maçları bizim için daha da önem kazanmış durumda...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2013, 21:54   #169
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Her takimin hocasi belli hatalardan sonra yönetim dikkatini ceker bizim hatalarimiz bir degil cok kez oldu hic duymadik hocaya yaptiklarina dikkat et dendigini deniyorda bizmi duymadik adam acik acik yönetime ve taraftara karsi meydan okuyor bu kim bu takim kimin biz kiminiz yani acikcasi bu hoca cok affedersiniz bulunmaz hint kumasi degil herhalde.
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2013, 07:14   #170
hasanpolat44
Acemi Yiğido

hasanpolat44 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 546 hasanpolat44 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tarafta gruplarını ts maçında yerden yere vuran zihniyet bjk maçında nerdeydiniz ama pardon takım 2 tane atacakki siz öyle bağıracaksınız.Taraftar grupları muhteşemdi hepsinin yüreğine sağlık onların adı bu yüzden taraftar seyirci değil..
hasanpolat44 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
beşiktaş, çok, değerlendirelim, gençlik, kavuk, maÇindakÍ, maçı, seni, seviyoruz, uğur, yiğido