selamunaleykum kardaslar,
ben ramazan yalcinkaya almanya böblingen/stuttgart´da ikamet etmekteyim.
Gemerek Karagöl köyündenim. tüm hemserilerime saygi ve sevgilerimi sunarim. Allaha emanet olun.
BENDE SİZLER GİBİ YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YERDENİM.ALLAH HEPNİZİ KORUSUN.BİRDE ASLAN YAVRUSU OĞLUM VAR HENÜZ 3 YAŞINDA ADIDA FURKAN ONUDA ASLAN BİR SİVASLI OLARAK YETİŞTİRECEGİM.MEMLEKETTEN MESLEK DOLAYISIYLA AYRIYIZ AMA GÖNLÜMÜZ ORDAAAAAAAAA.HERKESE SELAM OLSUN.
[QUOTE=yigido Atilla;137366]Ismim Atilla Ceyhan 1966 sivas merkez Dogumluyum ilk okula Kongre ilk okulunda okudum sonra stadin yanindaki ismi aklima gelmedi ..orta okulun 1sinifini okudum sivastan sene 1979 da Sivastan Almanyanin Braunschweig sehrine yerlestik. Bu siteyi kuran Rüstü Elmas ve diger kurucu arkadaslara ne kadar tesekkür etsek azdir sayesinde bütün sivaslilarla bu sitede bulusuyoruz. bu site sayesinde Belki sinif arkadasim cikar[/QUOTE]
bende kongre ilkokulu mezunuyun atilla senden 2 yıl önde imişim...sen 1. sınıfa giderken ben 3. sınıftaymışım...o dediğin ortaokul 4 eylül bende ora mezunuyum..sonra sivas lisesi..sora C.Ü..M.Y.Okulu elektrik bölümünü bitirdim.20 yıldır sivas tan ayrıyım ama kalbim hep orda...ilkokulda okulun kabadayılarındandım...kesin dayağımı yemişsindir gardaş..Adım coşkun cuma pazarının üstündeki bloklarda oturduk sonra istasyon cad. lojmanlarda. danişment gazi orta okulunun karşısında. babam rahmetli demiryolları fb.dan emekliydi...ilkokul öğretmenim sarışın bayan kadriye kut hanımefendiydi... sana yaşantında mutluluklar dilerim...resmim yoktu...bu beni oğlum...