Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer 2013
Alt 06.01.2013, 11:40   #171
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Transfer 2013

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dün ben haberi fotospor'dan ekledigimde bu haber fotomac'ta yoktu..
Eger haber cidden fotomac'a ait ise yalan olma IHTIMALI var.
Haber1903'de cikan Ziya haberinden esinlenip sallamis olabilirler..
amam bosverin. Fotospor'Da , Fotomac'da isi gücü Magazin zaten.

Is gördün mü Transfer disinda , Hocalar ile röpörtaj , antreman Kampinda röpörtajlar , güzel Haberler.

Isleri gücleri para kazanmak. Hoca Ntv Spor'da da , Ligtv'ye de söyledi , Oyuncu satma riskimiz yok.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2013, 12:01   #172
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sivasspor'un üstünde ne demek ya hu bu gazeteler işi iyice azıttı.
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2013, 12:13   #173
PirO58
Acemi Yiğido

31 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 PirO58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Halen medyanin oyununa gelen insanlar var. Hey Allahim...
Alt 06.01.2013, 13:15   #174
şamatacılar
Yiğido

şamatacılar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 526 şamatacılar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu takım transfer yapamıyor !
şamatacılar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2013, 13:20   #175
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1101 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Beşiktaş'a Süper Lig'den "iki bomba" teklif birden

Samet Aybaba ile Rıza Çalımbay geçen hafta, Gökhan Süzen'in transferi zora girince Ziya Erdal iGörüşme sırasında masaya Kamil Grosicski'nin de isminin geldiği ortaya çıktı. Çalımbay'ın, Aybaba'ya, "Hocam yurt dışında arıyorsun ama bizim Kamil tam Beşiktaş'a göre. Onda Holosko ruhu var" dediği, Aybaba'nın ise eski takım arkadaşına, "Sen oynatmıyorsun bana mı vereceksin?" dediği Çalımbay'ın ise, "Hocam çocuk milli takımın direkt oyuncusu. Bize bol gelmeye başladı. Kendini Sivasspor'un üzerinde görüyor. Zaten böyle giderse sezon sonunda da göndermek zorunda kalacağız" dedi.

İBB DE DOKA'YI ÖNERDİ

Bunun üzerine Aybaba'nın, Tamer Kıran'la konuşarak Grosicski konusunda Sivasspor'un nabzını yoklamasını istediği iddia edildi. Bu arada İBB'nin de Gökhan Süzen pazarlıkları sırasında Beşiktaş'a Doka'yı teklif ettiği fakat Doka'ya Samet Aybaba'nın kesinlikle "hayır" dediği bildirildi.
çin telefonda bir görüşme yapmıştı.

http://www.fotospor.com/haber_besikt...birden-_114280

ben bu haberin az çok doğru olduğuna inanıyorum kardeş, çünkü Rıza hoca bu yıl tamamen tuhaflaştı, bjkye hoca olamadı ama akıl hocası olma yolunda ilerliyor! ayrıca dediğin gibi bknin kendi forum ve taraftar sitesi neden çalımbayı taraftarın önüne atmak istesin ki???
Alt 06.01.2013, 13:23   #176
legant
Acemi Yiğido

legant - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 legant FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

ben bu haberin az çok doğru olduğuna inanıyorum kardeş, çünkü Rıza hoca bu yıl tamamen tuhaflaştı, bjkye hoca olamadı ama akıl hocası olma yolunda ilerliyor! ayrıca dediğin gibi bknin kendi forum ve taraftar sitesi neden çalımbayı taraftarın önüne atmak istesin ki???
DOGU BEY TRANSFERDE SON DURUM NEDİR ACABA?
Alt 06.01.2013, 13:30   #177
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1648 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

1: Şu ana kadar kampa katılan iki futbolcu var Ümit Kurt ve Hakan Arslan.
2: Emir KUJOVİÇ transferi henüz bitmemiş heran bitebilirde bitmeyebilirde.
3: İsrail'deki golcü Toto TAMUZ hakkında şu ana kadar herhangi bi gelişme yok.

Şimdilik bukadar.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.01.2013, 14:26   #178
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

biri şu rızayı durdursun yoksa çok kötü şeyler olabilir hainlik yapma rıza efendi grosicki bizimdir siz işinize bakın
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2013, 14:28   #179
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
58 SiVaSıM 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
biri şu rızayı durdursun yoksa çok kötü şeyler olabilir hainlik yapma rıza efendi grosicki bizimdir siz işinize bakın
İlk defa duyuyorum kendi oyuncularını bir t.direktörün başka takımlara böyle yollama isteğini sanki transfer yaptıkda oyuncu yolluyoruz. Ben bu işten hiçbirşey anlamadım.
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2013, 14:39   #180
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1492 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Haberin yalan oldugunu nerden biliyorsun?
Bjk sitesi olan haber1903 niye Riza hocayi taraftarin önüne atmak istesin?
Ya bu haber haber1903'de cikanin daha detaylisi ya da o haberden esinlerek yapilmis bir haber. Ama her iki haberinde yalan oldugunu düsünmüyorum...

Eger maksat yalan transfer haberi yapmak olsa Bjk su su futbolcu alacak, aldi, geldi, yolda gibi haberler yaparlar... Ben senin kadar emin degilim haberin yalan oldugundan.. Sonucta Tv ekranlarindan kendisi de acikladi Grosicki'den memnun olmadigini, hatta bir cogumuz devre arasi gönderilecegini düsünürken Sn. Oflaz Tv ekranlarindan Grosicki'nin hic bir yere gönderilmeyecegini acikladi..
Ben o malum site üzerindeki haberleri kaale almıyorum demek istiyorum. Almanya ya Türk spor medyasının sedası nasıl geliyor bilemiyorum ama Türk Medyasının özellikle transfer haberleri konusunda Almanya dan daha üç kağıtçı daha sahtekar ve daha asparagas yayın yaptığını belki senin kadar olmasa da az buçuk tahmin edebiliyorum.. İstatistikleri ile geçmiş aylarda burada paylaşmıştım. (Transfer haberleri-Transfer edilen oyuncu) Maksadım seni küçük düşürmek değil aksine bildirmek ve bilgilenmek. Şurada doğrusun; Rıza Hocamızın Beşiktaş aşkı konusunda... Ha mutlaka bir kelam ettiğine de eminim, ama bu basın veya görsel medyanın kucağına verildiği zaman da yukarıdaki seçenekler (üçkağıtçılık, asparagas ) devreye girmeye başlar TÜRKİYE'de... Mesela ben bir senaryo yazayım...
Soru: Beşiktaşta sol bek sorunu var sizde kaliteli bir Ziya var ne düşünüyorsunuz.
Cevap: Ziya Türkiyenin her büyütülmüş takımında rahatlıkla oynayabilecek özelliklere sahip bir oyuncudur. Kaldı ki Beşiktaşta da rahatlıkla oynar. Şartlar elverirse kulübün menfaatleri doğrultusunda her oyuncumuz gidebilir..
Asparagas çeviri: Ziya'yı Beşiktaşa öneriyorum. Şu anda Beşiktaşın sol kanadına ilaç olabilecek bir oyuncudur. Alın Ziyayı senelerce o bölgede sorun yaşamayın...

Dediğim gibi bu bir senaryodur. Türkiyede spor medyasının işlevi maalesef bu şekildedir. Hep kendilerine çeker ve yontarlar. Burda da bu örneklemeden yola çıkarak bu şekilde olduğunu tahayyül ediyor bazı kesim...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
2013, adıcani, akbay, bienvenu, cemil, daha, dakika, isim, istiyor, kampta, onur, sivasspor, sivassporda, transfer, yeni