Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı
Haberin yalan oldugunu nerden biliyorsun?
Bjk sitesi olan haber1903 niye Riza hocayi taraftarin önüne atmak istesin?
Ya bu haber haber1903'de cikanin daha detaylisi ya da o haberden esinlerek yapilmis bir haber. Ama her iki haberinde yalan oldugunu düsünmüyorum...
Eger maksat yalan transfer haberi yapmak olsa Bjk su su futbolcu alacak, aldi, geldi, yolda gibi haberler yaparlar... Ben senin kadar emin degilim haberin yalan oldugundan.. Sonucta Tv ekranlarindan kendisi de acikladi Grosicki'den memnun olmadigini, hatta bir cogumuz devre arasi gönderilecegini düsünürken Sn. Oflaz Tv ekranlarindan Grosicki'nin hic bir yere gönderilmeyecegini acikladi..
|
Ben o malum site üzerindeki haberleri kaale almıyorum demek istiyorum. Almanya ya Türk spor medyasının sedası nasıl geliyor bilemiyorum ama Türk Medyasının özellikle transfer haberleri konusunda Almanya dan daha üç kağıtçı daha sahtekar ve daha asparagas yayın yaptığını belki senin kadar olmasa da az buçuk tahmin edebiliyorum.. İstatistikleri ile geçmiş aylarda burada paylaşmıştım. (Transfer haberleri-Transfer edilen oyuncu) Maksadım seni küçük düşürmek değil aksine bildirmek ve bilgilenmek. Şurada doğrusun; Rıza Hocamızın Beşiktaş aşkı konusunda... Ha mutlaka bir kelam ettiğine de eminim, ama bu basın veya görsel medyanın kucağına verildiği zaman da yukarıdaki seçenekler (üçkağıtçılık, asparagas ) devreye girmeye başlar TÜRKİYE'de... Mesela ben bir senaryo yazayım...
Soru: Beşiktaşta sol bek sorunu var sizde kaliteli bir Ziya var ne düşünüyorsunuz.
Cevap: Ziya Türkiyenin her büyütülmüş takımında rahatlıkla oynayabilecek özelliklere sahip bir oyuncudur. Kaldı ki Beşiktaşta da rahatlıkla oynar. Şartlar elverirse kulübün menfaatleri doğrultusunda her oyuncumuz gidebilir..
Asparagas çeviri: Ziya'yı Beşiktaşa öneriyorum. Şu anda Beşiktaşın sol kanadına ilaç olabilecek bir oyuncudur. Alın Ziyayı senelerce o bölgede sorun yaşamayın...
Dediğim gibi bu bir senaryodur. Türkiyede spor medyasının işlevi maalesef bu şekildedir. Hep kendilerine çeker ve yontarlar. Burda da bu örneklemeden yola çıkarak bu şekilde olduğunu tahayyül ediyor bazı kesim...