Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 11.02.2013, 08:20   #171
özmen58nadim
Acemi Yiğido

özmen58nadim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 566 özmen58nadim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

erman son anda dönmüş kadın olsa mesleği belli iyi oynuyor
http://www.youtube.com/watch?v=f6y97dvFyew
özmen58nadim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2013, 08:27   #172
B.Demirci
Yiğido

B.Demirci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

125 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 B.Demirci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

60-70 dakkikaları arasında pedriel'in yerine Piech alınmış olsaydı 6-0 olurdu maç. Nekadar hazır olmazsa olmasın boş kalelere gol atardı Piech.
B.Demirci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.02.2013, 08:30   #173
özmen58nadim
Acemi Yiğido

( fanatik gazetesi ) YİĞİDO TRABZONA ACIMADI
Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 21. dakikada Hakan Arslan, 57. dakikada Aatif Chahechouhe kaydetti. Trabzonspor'dan Zokora rakibine yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

SİVASSPOR'DA 2, TRAZONSPOR'DA 5 EKSİK

Sivasspor'da Fenerbahçe maçında sakatlanan Eneramo ile sakatlığı devam eden Adem Koçak kadroda yer almazken, sakatlığı geçen Kaptan Uğur Kavuk ise yedekler arasında yer aldı. Trabzonsspor da ise Janko, Sapara ve Emerson ile sakatlığı devam eden Zeki ve Volkan Şen kadroda yer almadı.

2 BAŞKAN MAÇI BİRLİKTE İZLEDİ
30 günlük hak mahrumiyeti cezası sona eren Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, karşılaşmayı Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz birlikte izledi.

3 DERECEDE OYNANDI
3 derece sıcaklıkta oynanan müsabakaya taraftarlar yoğun ilgi gösterirken Sivasspor'da 10 bin civarında taraftar takımlarını destekledi.

600 TRABZONSPORLU TARAFTAR
Trabzonspor'da ise 600 kadar taraftar kendilerine ayrılan tribünde takımlarına destek verdi.
6'ıncı dakikada Tranzonspor savunmasının hatasında sol kanatta topla buluşan Erman Kılıç son çizgiye inerek ortasını yaptı. Savunma Sivassporlu futbolculardan önce araya girerek topu kornere gönderdi.

22'nci dakikada Sivasspor, Hakan ile öne geçti. Zokora'nın sağ kanattan ceza alanına girmeye çalışan Erman Kılıç'a yaptığı harekete hakem Süleyman Abay faul kararı verdi. Erman Kılıç'ın kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Hakan'ın kafa vuruşunda top filelerle buluştu: 1-0.

40'ıncı dakikada Sivasspor'dan Erman Kılıç'ın kullandığı serbest atışta arka direkte iyi yükselen Navratil'in kafa vuruşunda top üstten auta gitti.

43'üncü dakika Adrian'ın kullandığı köşe vuruşunda Cech topu Halil'e indirdi. Halil'in vuruşunda kaleci Borjan topa hakim oldu.

44'üncü dakikada hızlı gelişen Sivasspor atağında orta sahadan aldığı topla rakip kaleye yönelen Grosicki'nin sert şutunda top az farkla üstten auta gitti.

47'inci dakikada Adrian'ın kullandığı serbest atışta arka direkte Bamba topa dokunamadı. 48'inci gelişen Trabzonspor atağında Cech'in uzun pasında Sivasspor savunmasında Navratil topu ıskaladı. Topu önünde bulan Halil istediği vuruşu yapamadı top yandan auta gitti.

53'üncü dakikada Sivasspor'un kazandığı serbest vuruşta Grosicki topu direk kaleye gönderdi. Kaleci Onur son anda topu kornere çeldi.

57'inci dakikada Sivasspor farkı 2'ye çıkardı. Pedriel topu sağ kanattan hareketlenen Grosicki'nin önüne bıraktı. Grosicki rakibinden sıyrılıp topu Aatif'i verdi. Ceza alnına giren Aatif yerden plase vuruşla topu kaleci Onur'un yanından filelerle buluşturdu: 2-0.

59'uncu dakikada Sivasspor mutlak golü kaçırdı. Erman ani kaptığı topla Grosicki'yi topla buluşturdu. Grosicki ceza alanı ön çizgisinde hareketlenen Pediel'e topu aktardı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Pedriel topu ayağından fazla açınca açıyı kapatan Onur yatarak tehlikeyi önledi.

63'üncü dakikada sağ kanatta topla buluşan Olcan'ın ceza alanı dışından sert şutunda top yandan auta gitti.

65'inci dakikada Sivasspor'da Ziya taç atışında topu Grosicki'ye gönderdi. Sol çaprazdan ceza alanına giren Grosicki'nin sert şutunda top az farkla üstten auta gitti.

71'inci dakikada sağ kanattan Serkan'ın ceza alanına gönderdiği ortaya Yasin arka direkte kontrol etti. Vuruşunda açıyı kapatan kaleci Borjan gole izin vermedi.

72'inci dakikada Trabzonspor kısa paslarla ceza alanına etkili girdi. Olcan'ın ara pasında Halil uygun durumda sert vurdu, top yandan dışarı gitti.

74'üncü dakikada rakibine sert müdahalede bulunan Trabzonsporlu Zokora ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kaldı.

78'inci dakikada Soner'in ceza alanından sert şutunu kaleci Borjan çeldi, açılan topu yakın mesafeden Henrique tamamlamak istedi, top kale direğinden oyun alanına döndü.

89'uncu dakikada sol kanattan ceza alanına giren Aatif'in sert şutunda top üstten auta gitti.

90+2'de kaleci ile karşı karşıya kalan Yasin kötü vurunca top farklı şekide üstten auta gitti.
karşılaşma Sivasspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Sivasspor puanını 29'a yükseltirken, Trabzonspor 27 puanda kaldı.
Alt 11.02.2013, 08:36   #174
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1094 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

şu kazma hamsilerin sitesine girip bakıyorum hala iyi oynayıp hakemin yüzünden yenildiklerini sanıyorlar ya bunlar harbiden hamsi kafalı....aha bu tolunay varya, yuvarlanmış kapağını bulmuş yani hamsi kafalar..
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.02.2013, 08:38   #175
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1552 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Kadirin dahi sırıtmadığı bir maç oldu Erman her yerden top getiren Grosicki çalım atan yıldız Atıf elini kolunu sallaya sallaya ceza sahasına girebilen bir görünüm çizdi sahada takımımız istese 5-0 alabilirdi muhteşem bir maç izledik takımına 90 dk tam destek veren GERÇEK TARAFTAR'a Teşekkür ediyorum maç sonu 20-25 dk futbolcular ve taraftar Onur Şan şarkısı ile coştu

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.02.2013, 08:43   #176
özmen58nadim
Acemi Yiğido

Pedriel: İyi mücadele ettik
Eneramo'nun yerine forvette görev yapan Ricardo Pedriel Suarez, 90 dakika boyunca çok iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Bolivyalı forvet, “Performansımızla galibiyeti hak ettik. Bu 3 puan ligdeki konumumuz açısından çok önemliydi” dedi. Takımının ikinci golünü kaydeden Aatif ise, “Her yönden iyi bir mücadele sergiledik ve kazandık. Attığım golü eşime, çocuğuma ve Sivasspor camiasıyla taraftarlarına armağan ediyorum. Bu galibiyetlerin devamını da getireceğiz” ifadelerini kullandı.
Alt 11.02.2013, 08:43   #177
özmen58nadim
Acemi Yiğido

Rıza Çalımbay: Dönüm maçını kazandık
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçtan sonra yaptığı açıklamalarda iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Çalımbay, “Trabzonspor’a karşı zaman zaman zorlandık. Sıkıntılar yaşadık. Ancak maçtan hiç kopmadık ve 3 puana uzandık” dedi. Ligdeki konumları itibariyle Trabzonspor sınavını dönüm maçı olarak gördüklerini dile getiren başarılı çalıştırıcı, “Mükemmel mücadele ettik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik. Tabii ki birkaç pozisyon da verdik ancak karşımızda da çok iyi futbolculardan kurulan bir rakip vardı. Sonuçta dönüm maçı olarak gördüğümüz bir karşılaşmada sahadan 3 puanla ayrıldık” ifadelerini kullandı
Alt 11.02.2013, 08:44   #178
özmen58nadim
Acemi Yiğido

Sivasspor'un file bekçisi Milan Borjan, takım olarak çok iyi bir maç çıkardıklarını ve gol yemeden kazanmayı başardıklarını söyledi.

Borjan, maçtan sonra Onur ve Tolga’yla yaşadığı tartışmayla ilgili olarak, “Maç sırasında ve maçtan sonra gelişen olaylar. Maçta olabilecek olaylardı” dedi. Bir gazetecinin maç sırasındaki bir pozisyonu hatırlatarak, “Dalga geçer gibi bir durum vardı” demesi üzerine ise, “Ben sadece zamanı kullanmak istedim. Kimseyle dalga geçmek gibi bir durumum olamaz” şeklinde konuştu
Alt 11.02.2013, 08:45   #179
özmen58nadim
Acemi Yiğido

Yiğido'ya yan bakılmıyor
Rıza Çalımbay'ın öğrencileri, devlerin korkulu rüyası oldu. İlk yarıda Beşiktaş deplasmanında kazanan Sivas, geçtiğimiz haftaki Fenerbahçe galibiyetinin ardından Trabzon'u da devirdi

Sivasspor bu sezon belki istikrarsız sonuçlar alıyor. Ancak özellikle zorluk derecesi yüksek maçlarda rakiplerini affetmiyor. Kırmızı-Beyazlılar, önce 5. haftada ligin flaş takımı Kasımpaşa’yı devirdi. Ertesi hafta Beşiktaş deplasmanında 1-0 kazandı. Sonra ciddi bir düşüş yaşadı ancak yine güçlü bir rakibi, Eskişehirspor’u yenerek kendine geldi. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, ligin ikinci yarısına da istediği gibi başlayamadı. Ancak geçtiğimiz hafta Şükrü Saracoğlu’nda Fenerbahçe’yi 2-1 yenerek adeta tarih yazdı. Bu galibiyetle müthiş bir hava yakalayan Kırmızı-Beyazlılar, dün de Trabzonspor karşısında çok önemli bir 3 puan alarak seriye başladı. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, bu galibiyetle birlikte puan tablosunda da rakibini geçmeyi başardı. Sivasspor’un şimd zorlu bir fikstürü var. Önümüzdeki 4 haftada Kasımpaşa (d), Beşiktaş, Bursaspor (d) ve Antalyaspor’la karşılaşacaklar. Evet, rakiplerin hepsi güçlü ancak Yiğidolar da kendilerine yan bakılmayacağını gösterdi
Alt 11.02.2013, 08:46   #180
özmen58nadim
Acemi Yiğido

Ümit Kurt: Milli takımda oynamak istiyorum
Sivasspor'un genç savunma oyuncusu Ümit Kurt, "Milli takım formasını giymek istiyorum. Bunun için de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum" dedi.

Devre arasında PTT 1. Lig takımlarından Ankaragücü’nden transfer edilen 22 yaşındaki defans oyuncusu Ümit Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbola ilkokul 3. sınıftayken babasının desteğiyle Osmaniye’de amatör bir kulüpte başladığını söyledi.

Daha sonra Ankaragücü A2 takımına transfer olduğunu belirten Kurt, 2010 yılında Ümit Özat döneminde profesyonelliğe geçtiğini kaydetti. Babasının da amatör olarak futbol oynadığını anlatan Kurt, "Babamın futbola karşı merakı vardı. Hocam da babamın arkadaşıydı. Ama annem futbol oynamama çok sıcak bakmıyordu" diye konuştu.

Çocukluğundan beri başka bir meslek düşünmediğini, sürekli futbola odaklandığını aktaran Kurt, örnek aldığı bir oyuncu olmadığını ancak İspanya’nın Barcelona takımının savunma oyuncusu Pique’yi beğendiğini kaydetti.

Sivasspor’a yeni transfer olduğunu anımsatan Kurt, "Öncelikle Sivasspor camiasına çok büyük katkı sağlamak istiyorum. Sivasspor camiası gerçekten çok büyük bir camia. Hedefleri olan bir camia" dedi.

Hedefi (A) Milli Takım forması giymek
Her futbolcunun bir hayali olduğunu anlatan Kurt, Sivasspor’da başarılı olduktan sonra kariyerini yurt dışında sürdürmek istediğini belirterek, "İspanya Ligi olursa çok iyi olur. Ama öncelikle Sivasspor’un başarısında katkım olmasını istiyorum. Milli takım formasını giymek istiyorum. Bunun için de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.

Takıma kısa sürede uyum sağladığını belirten Ümit Kurt, "Ocak ayında transfer olduğum için bir uyum süreci yaşayacağımı düşünüyordum ama takımdaki ortam o kadar sıcak, o kadar iyiler ki gerçekten ben bu uyum sürecini 1 hafta gibi kısa bir sürede atlattığımı düşünüyorum. Burada gerçekten çok disiplinli, saygılı insanlar topluluğu var. Birbirlerini çok seven insanlar var. O yüzden herhangi bir sıkıntı yaşamadım" ifadelerini kullandı.

Transferinde kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Rıza Çalımbay’ın büyük emek harcadığını söyleyen Kurt, Otyakmaz ve Çalımbay’a teşekkür etti.

Çalımbay’ın hem takımda hem de camiada sevilen bir isim olduğunu vurgulayan Kurt, "Özellikle de Türk sporunda çok büyük bir etkisi var. Yeni geldiğimde sağ olsun benimle çok ilgilendi. Çok büyük emeği oldu. Bu uyum sürecini atlatmamda Rıza hoca büyük bir avantaj oldu" dedi.

Ligde geçen hafta Fenerbahçe deplasmanından 3 puanla döndüklerini hatırlatan Kurt, "Bu 3 puanın daha çok önemli kılınması için Trabzonspor maçından da galibiyetle ayrılmamız lazım. Ligde konumumuz ortada. Daha üst sıralara çıkmak istiyoruz. Bu yüzden de Trabzonspor maçında gereğini yapacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

AA
Bu Konuda özmen58nadim'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, değerlendiriyoruz, maçı