Cevap: Transfer-2014
Anelka bu sene için mükemmel olacaktır, düşünsenize Anelka gibi dünyanın en çok tanınan futbolcularından birisi takımımızda olacak, kariyerinde dünyanın en büyük kulüpleri var bunun yanında performans olarak da geçen haftalarda premier league maçlarında oynadığına göre antrenman-kondüsyon-performans anlamında bir sıkıntısı yok, yani gelip direk oynamaaya başlıyabilecek.
Sezer Öztürk konusuna gelince geçen sene Fenerbahçede çok iyi oynuyordu özellikle kupa maçlarında ve oynadığı lig maçlarında adeta şov yapıyordu. Ama yazın Beşiktaş'a geçtikten sonra herhangii bir maçta oynadığını görmedim. En son kadro dışı kalması ve özellikle bıçaklanması olaylarından sonra çok büyük bir soru işareti durumunda alınsa bile önümüzdeki sene anca verim alınmaya başlar diye düşünüyorum.
Mustafa Pektemek kiralanması konusuna gelince En iyi yerli forvetlerden birisi varıyla yoğuyla sahada mücadele eden bir futbol anlaıyışı var bize gelirse iş yapabilir ama Beşiktaş onu bırakır mı bilemem, bırakırsa bizim için en iyi yerli tercihlerden birisi olur.
Takımdaki önemli yabancılardan biri denildiği zaman aklıma Cicinho-Aatıf-Da Costa geliyor. Cicinho hiç de takımdan ayrılacak gibi durmuyor gayet takım için varını yoğunu veren ve takımda oynamaktan zevk alır durumda. Da Costa ile ilgili bir yorumum yok ama kalmasını isterim kesinlikle. Acaba bu oyuncu Aatıf mı diye düşünüyorum çünkü performansı son zamanlarda çok düştü belkide aklında gitmek olduğundan böyledir. bu 3 oyuncunun da gitmesini istemem. Carlos'un seneye takımı kurmaya özen gösterdiğine göre seneye de bizim başımızda olacak buna çok çok çok sevindim. Zaten bu sene Avrupa hakkı kazanırsak bu hakkı bize kazandıran Carlos hocamızında seneye takımımızın başında olması gerekir.
|