Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Heykel

Heykel Her Telden Muhabbet Burda

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

4 GENCECİK FİDAN DAHA DEVRİLDİ... :(
Alt 12.12.2005, 13:40   #171
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 Kaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekannt
Unglücklich 4 GENCECİK FİDAN DAHA DEVRİLDİ... :(

Şırnak'ta çatışma 4 şehit

Şırnak Güçlükonak İlçesi’nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 1'i Asteğmen 3'ü er 4 asker şehit oldu.

Güçlükonak yakınlarındaki Gabar Dağı'nda dün akşam saatlerinde güvenlik güçleri ve PKK'lı teröristler arasında başlayan çatışma bu sabah saatlerine kadar sürdü. Karadan ve havadan bölgeye sevkedien birliklerin de katıldığı operasyonda, ilk belirlemelere göre 4 güvenlik görevlisinin şehit düştü.

Saldırıda, mevzide nöbet tutan Jandarma erler Cihan Olhan (Ağrı), Mehmet Ali Çetin (Bitlis-Adilcevaz) ve Mehmet Duru (Niğde-Ulukışla) ile askeri birliğin içerisinde bulunan Asteğmen Ömer Fidan (Niğde) şehit olurken, erler Feridun Özcan ve Tuncay Aslan yaralandı.

Saldırıya güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, 2 teröristin öldürüldüğü, 2 teröristin de yaralı olarak kaçtığı bildirildi.

Yaralı askerler Özcan ile Aslan'ın Şırnak Asker Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, saldırıdan sonra kaçan teröristlerin yakalanması için çevrede geniş çaplı operasyon başlatıldığı ifade edildi.

Şehit güvenlik görevlileri için, Şırnak’taki 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda tören yapıldı.

http://img88.imageshack.us/img88/1423/6a82d9d035wv4.gif
Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.12.2005, 13:49   #172
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

BU EZANLAR Kİ ŞAHADETLERİ DİNİN TEMELİ........

EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ BU VATAN BÖLÜNMEZ
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.12.2005, 13:50   #173
FATIMA
Tecrübeli Yiğido

FATIMA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 FATIMA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Böse

[QUOTE=Kaptan-58]Şırnak'ta çatışma 4 şehit

Şırnak Güçlükonak İlçesi’nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 1'i Asteğmen 3'ü er 4 asker şehit oldu.

Güçlükonak yakınlarındaki Gabar Dağı'nda dün akşam saatlerinde güvenlik güçleri ve PKK'lı teröristler arasında başlayan çatışma bu sabah saatlerine kadar sürdü. Karadan ve havadan bölgeye sevkedien birliklerin de katıldığı operasyonda, ilk belirlemelere göre 4 güvenlik görevlisinin şehit düştü.

Saldırıda, mevzide nöbet tutan Jandarma erler Cihan Olhan (Ağrı), Mehmet Ali Çetin (Bitlis-Adilcevaz) ve Mehmet Duru (Niğde-Ulukışla) ile askeri birliğin içerisinde bulunan Asteğmen Ömer Fidan (Niğde) şehit olurken, erler Feridun Özcan ve Tuncay Aslan yaralandı.

Saldırıya güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, 2 teröristin öldürüldüğü, 2 teröristin de yaralı olarak kaçtığı bildirildi.

Yaralı askerler Özcan ile Aslan'ın Şırnak Asker Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, saldırıdan sonra kaçan teröristlerin yakalanması için çevrede geniş çaplı operasyon başlatıldığı ifade edildi.

Şehit güvenlik görevlileri için, Şırnak’taki 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda tören yapıldı.

Abdullah Öcalan 1948 yılında Güneydoğu Anadolu'da bir köyde dünyaya geldi. 7 Kasım 1978 tarihinde terör örgütü PKK'yı kurdu. Kısa bir süre sonra Suriye'ye geçen Abdullah Öcalan, örgütün kanlı eylemlerini buradan yönetmeye başladı. Kandırdığı gençler bölücü terör örgütü adına eylem yaparken, Öcalan savaş alanına hiç inmeden oturduğu yerde rahat bir yaşam sürdü.
Türkiye'nin ısrarlı takibi sonucu Suriye, Öcalan'ı topraklarından çıkarmak zorunda kaldı. Suriye'den Rusya'ya, oradan İtalya'ya geçen Öcalan, İtalyan Hükümeti tarafından da ülkeden çıkarılınca kendisine sığınacak yer aramaya başladı. Yunanistan Hükümeti, kuruluşundan beri destek verdiği PKK'nın liderini Kenya Büyükelçiliği'nde saklamaya karar verdi.
Türk Güvenlik Güçleri'nin düzenlediği bir operasyonla Kenya'da kıskıvrak yakalanan terörist başının üzerinden sahte bir Kıbrıs Rum Kesimi pasaportu çıktı. Eli kanlı terör örgütünün başı, Türkiye'de, İmralı Cezaevi'nde yargılandı ve hakettiği idam cezasına çarptırıldı. Terörist başının idam cezası Yargıtay tarafından 25 Kasım 1999 tarihinde onandı.

NEDEN HALA İDAM CEZASI UYGULANAMIYOR???
FATIMA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.12.2005, 13:55   #174
Kaptan-58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 892 Kaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekannt
Pfeil

öcalan denen mahlukatın idam cezası öbür boyu hapis cezasına çevrildi... ama ulusal medyamız bu haberi çok kısa geçti.. neden böyle haberleri uzun versinki.. o zamanlar bir mankenin çıplak görüntüleri vardı... o zamanlar o haberi ilk haber olarak ve tam32 dakika 43 saniye verip 5 şehidimizle ilgili haberi ve bu haberi sadece ve sadece 32 saniyeyle 5. haber olarak verdiler.. işte ulusal medyamızın haber anlayışı bu....

Alt 12.12.2005, 14:04   #175
FATIMA
Tecrübeli Yiğido

FATIMA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 FATIMA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Böse

Alıntı:
Kaptan-58 Nickli Üyeden Alıntı
öcalan denen mahlukatın idam cezası öbür boyu hapis cezasına çevrildi... ama ulusal medyamız bu haberi çok kısa geçti.. neden böyle haberleri uzun versinki.. o zamanlar bir mankenin çıplak görüntüleri vardı... o zamanlar o haberi ilk haber olarak ve tam32 dakika 43 saniye verip 5 şehidimizle ilgili haberi ve bu haberi sadece ve sadece 32 saniyeyle 5. haber olarak verdiler.. işte ulusal medyamızın haber anlayışı bu....

ADNAN MEDRESLERİ ASAN BU ÜLKEYE NE OLDUDA İNSAN HAKLARINA BU KADAR ÖNEM VERİR OLDULAR???
FATIMA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.12.2005, 14:15   #176
Kaptan-58
Usta Yiğido

Böse

Alıntı:
FATIMA Nickli Üyeden Alıntı
ADNAN MEDRESLERİ ASAN BU ÜLKEYE NE OLDUDA İNSAN HAKLARINA BU KADAR ÖNEM VERİR OLDULAR???
MALASEF APO İÇİN İNSAN HAKLARINDAN BAHSEDİLİRKEN BİNLERCE ŞEHİT, KÖYLERDE ÖLDÜRDÜĞÜ BİNLERCE YAŞLI ,KADIN VE BEBEĞİN HAKKI HİÇE SAYILIYO... İŞTE BURASI SÖZDE TÜRKİYE

Alt 25.12.2005, 09:34   #177
LütfiÜnal
Yiğido

LütfiÜnal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 LütfiÜnal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

TV'lerden şehit klibine sansür

TV kanalları; şehit askerlerimizi konu alan ve geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlanan şarkının klibini, "İç karartıcı" bularak yayınlamayı reddetti!.

Şiddete yer vermedikleri tek bir gün bile olmayan kanalların Evgin'in 'Şehit' klibini 'İç karartır' diyerek yayınlamaması, affedilir gibi değil....

ŞEHİTLERİN KEMİKLERİ SIZLAYACAK
İSTİKLAL Marşı'mızda "Sen şehit oğlusun incitme yazıktır Ata'nı" diye yürekten söylediğimiz dizeler, anlaşılan bazıları tarafından çabuk unutulmuş. Çünkü Murat Evgin'in, 'Şehit' parçasının başına gelenler insana aynen böyle düşündürüyor. Parçanın gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan Evgin, müzik kanalları ve öğlen kuşak programlarının "Biz eğlence kanalıyız' diyerek klibi yayınlamayı reddetmesi karşısında neye uğradığını şaşırıyor.

ASIL İÇ KARARTAN KENDİLERİ...
PEKİ ama "İç karartır" diye klibi yayınlanamayıp vatanı için kanlarını dökmüş şehitlerimize duyarsız kalan programların göz ardı ettiği gerçeğe ne demeli? Gündüz kuşaklarında şiddet ve kavgaları yayınlayarak sanki iç karartan kendileri değilmiş gibi bir tutum sergileyen programların tavrı affedilir gibi değil.

Murat Evgin, Hülya Koçyiğit ile birlikte rol aldığı "Şehit" şarkısının klibinin yayınlanmamasından dolayı büyük üzüntü içinde. Bugüne kadar yaklaşık 100 bin adet satan "Dün Bugün Yarın" albümündeki "Şehit" parçası ne kadar çalarsa Mehmetçik Vakfı'na o kadar çok yardım yapılacağını söyleyen ve 70 yıl boyunca bu yardımın süreceğini belirten Evgin, "Logizmalardan şarkının sözü yaklaşık 15 bin kişi tarafından indirilmiş. Eğer klip yayınlanırsa bu sayı 10'a katlanır" diyor. Evgin, herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyor.

'ŞEHİT şarkısı...

Kader yazıldı
Kınam yakıldı
Canlar verildi
Bu vatan borcu
Sana elveda diyemedim ki
Sadece bu yakar içimi
Her şehidin ardından
Bir türkü söylenirmiş anne
Sen de benim ardımdan
Bir türkü söyle ağlama anne
Gidiyorum ben
Yorum yapamiyorum.
LütfiÜnal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.12.2005, 09:39   #178
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1341 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen runter

Alıntı:
LütfiÜnal Nickli Üyeden Alıntı

TV kanalları; şehit askerlerimizi konu alan ve geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlanan şarkının klibini, "İç karartıcı" bularak yayınlamayı reddetti!.

Şiddete yer vermedikleri tek bir gün bile olmayan kanalların Evgin'in 'Şehit' klibini 'İç karartır' diyerek yayınlamaması, affedilir gibi değil....

İSTİKLAL Marşı'mızda "Sen şehit oğlusun incitme yazıktır Ata'nı" diye yürekten söylediğimiz dizeler, anlaşılan bazıları tarafından çabuk unutulmuş. Çünkü Murat Evgin'in, 'Şehit' parçasının başına gelenler insana aynen böyle düşündürüyor. Parçanın gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan Evgin, müzik kanalları ve öğlen kuşak programlarının "Biz eğlence kanalıyız' diyerek klibi yayınlamayı reddetmesi karşısında neye uğradığını şaşırıyor.

PEKİ ama "İç karartır" diye klibi yayınlanamayıp vatanı için kanlarını dökmüş şehitlerimize duyarsız kalan programların göz ardı ettiği gerçeğe ne demeli? Gündüz kuşaklarında şiddet ve kavgaları yayınlayarak sanki iç karartan kendileri değilmiş gibi bir tutum sergileyen programların tavrı affedilir gibi değil.

Murat Evgin, Hülya Koçyiğit ile birlikte rol aldığı "Şehit" şarkısının klibinin yayınlanmamasından dolayı büyük üzüntü içinde. Bugüne kadar yaklaşık 100 bin adet satan "Dün Bugün Yarın" albümündeki "Şehit" parçası ne kadar çalarsa Mehmetçik Vakfı'na o kadar çok yardım yapılacağını söyleyen ve 70 yıl boyunca bu yardımın süreceğini belirten Evgin, "Logizmalardan şarkının sözü yaklaşık 15 bin kişi tarafından indirilmiş. Eğer klip yayınlanırsa bu sayı 10'a katlanır" diyor. Evgin, herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyor.

'ŞEHİT şarkısı...

Kader yazıldı
Kınam yakıldı
Canlar verildi
Bu vatan borcu
Sana elveda diyemedim ki
Sadece bu yakar içimi
Her şehidin ardından
Sen de benim ardımdan
Gidiyorum ben
Yorum yapamiyorum.
GÜNLÜK SABAH PROGRAMLARINDA Kİ DÖNEN SAPKINLIKLAR,YOK GELİN PROGRAMLARI ,REALTY SHOWLAR ASIL BUNLAR İÇ KARARTIYOR..BİR ASKER ŞARKISINI MI ÇOK GÖRÜYORLAR..YAZIKLAR OLSUN..BİZ TARİHİMİZE,ŞEHİTLERİMİZE SAHİP ÇIKAMIYORUZ..AVRUPA ÜLKELERİ OLMAYAN TARİHLERİNİ YARATMAYA ÇALIŞIYOR...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.12.2005, 10:45   #179
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
LütfiÜnal Nickli Üyeden Alıntı

'ŞEHİT şarkısı...

Kader yazıldı
Kınam yakıldı
Canlar verildi
Bu vatan borcu
Sana elveda diyemedim ki
Sadece bu yakar içimi
Her şehidin ardından
Sen de benim ardımdan
Gidiyorum ben
Yorum yapamiyorum.
NEDİYELİM BU ŞEKİT ŞARKISINA HARİKA OLMUŞ BİR ŞEKİT DAYISI OLARAK COK DUGULANDIM
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Sarıkamış şehitleri yürüyüşle anıldı
Alt 26.12.2005, 07:47   #180
Kaptan-58
Usta Yiğido

Unglücklich Sarıkamış şehitleri yürüyüşle anıldı

Sarıkamış Harekatı sırasında Enver Paşa komutasındaki 90 bin Türk askerinin Rusları kuşatmak isterken donarak 91 yıl önce şehit düştüğü Allahüekber Dağları’na “Türkiye Şehitlerine Yürüyor” adı altında saygı yürüyüşü düzenlendi.

Yürüyüşe, 9. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı askerî birliklerin yanı sıra 49 ilden 139 şehit yakını, sivil toplum örgütü üyeleri, Kafkas Üniversitesi öğrencileri, 2'si kadın 12 dağcı, Dağcılık Federasyonu üyeleri ile Kars ve Sarıkamış'tan yaklaşık bin kişi katıldı. Yürüyüş, Sarıkamış Harekâtı’na katılan askerlerin takip ettiği güzergâhta gerçekleştirildi. Anma töreninde Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül de yer aldı.

ŞEHİTLERİMİZİ SEVGİ SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ.... SİZLERE MİNNETTARIZ...

Konu Kapatılmıştır