Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır ?
Sivasspor Kazanır. 243 88,04%
Beşiktaş Kazanır. 19 6,88%
Berabere Sonuçlanır. 14 5,07%
Katılımcı sayısı: 276. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor - Beşiktaş
Alt 14.04.2016, 20:33   #171
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivasspor - Beşiktaş

Alıntı:
sedohan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili Arkadaşım diye başlamak istiyorum söyleyeceklerime ki sana bir nezaket örneği olsun..
Burada aklı başında hakaretiz ve Küfürsüz Yorum yapan herkese benim saygım sonsuzdur; İki takımda tutar üç takımda tutar bu ne beni ne seni nede bir başkasını ilgilendirmemesi lazım gelir.
Önemli olan Aslolan bizim için Sivasspor dur o bizim derdimizdir migrosAmigos Nikli Arkadaşım için de önemli olan Bursaspor ve Sivasspor demekki bu durum kimi niye gerer açıkçası anlamakta güçlük çekiyorum.
Hangimiz in çocukluk takımı Galatasaray; Fenerbahçe; Beşiktaş değil . Ben Galatasaray ı tutardım aynı zamanda da babam beni hep sivasspor maçlarına götürürdü içerde dışarda neresi olursa giderdik. Zamanla Sivaslı olduğumu Sivassporu tutmam gerektiğini öğrendim. Şu an gönlümde Sivasspor var ama çocukluk takımım da Galatasaray onuda avrupada yada işte bir Derbi maçında destekliyorum lakin bir Sivasspor Galatasaray maçında sonuna kadar Sivassporu tutuyorum normal olarak.
Sonuç olarak birine bir laf etmeden önce kendimize bir bakmalıyız; Burada kimin hangi takımı tuttuğu önemli olmamalı saygı ve sevgi çerçevesinde dostluk önemlidir. Ben 37 yaşındayım tam hatırlamasam da belki 8 -10 yaşımdan beri babamla maça gideriz babam geçen sene felç geçirdi; çok şükür şu an iyi az olsada bi hasar bıraktı lakin bu bizim babamla maça gitmemize engel olmadı çok şükür. Sivaslıyız evet ama önce TÜRK üz ..
Bir spor olayı için burada birilerinin kalbini kıranlar, ben sanmıyorum ki sosyal yaşantısında fazla dostu ve arkadaşı olsun. Saygılarımla
Kardeşim :
Ben bir konuyu anlatamadım sanırım bazı arkadaşlara...Herkes benim Sivassporu tuttuğumu sanıyor...Takım tutma konusunda ben Bursasporluyum...Fakat Sivassporu çok seviyorum...Bunun için bir çok nedenim var bir bir de sayabilirim...Bu sevgi öylesine büyükki düşmesin diye kendi takımımın yenilmesi Sivasspora fayda sağlıyacaksa yenilmesini istedim...(Bursa rahat bir durumda ayrıca) Bu sevgi öylesine büyükki her iki takım oynadığında sonucu beni ilgilendirmez...Uzaktan yakından zerre Sivasla bağım yok iken Sivassporun başlattığı bu buyuk hareket devamında bizim şampiyonluğumuz (Sivas sayesindedir bu ) benim Sivasa sevgimi saygımı gün geçtikçe pekiştirdi...Ve ayrıca buradaki insanların sıcakkanlılığı dürüstlüğü kendi taraftar sitemde göremediğim alakayı sevgiyi saygıyıda görüyor olmam beni çok daha fazla Sivasa bağladı...Bunu anlatmakta anlayabilmekte aslında çok zorda değil...selamlar..
Alt 14.04.2016, 20:58   #172
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Hakem önemli değil, mühim olan futbolcuların galibiyet için oynamasıdır.
Alt 14.04.2016, 21:01   #173
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bu sene örnek alacağımız takım Gençlerbirliği olacaktır.Düşme hattından kurtuldu, yukarılara tırmandı. Neden olmasın.
Alt 14.04.2016, 21:24   #174
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Macin hakeminden biraz kuskuluyuz eger adaletli olursa baska birsey istemiyoruz cünki ist takimlarini kazandirmak icin baski altindalar hatta diyebilirizki maclara göre hakem ataniyor bu konuda T F F fevkalade is beceriyor cünki basindaki sahis onlarin icinden gelme temennimiz hakem adil olurda rahat bir mac oynariz
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2016, 22:16   #175
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 792 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Tamda beklediğim hakem...Kendisi Anadolu düşmanı (takım farketmez) yüksek olasılıkla ist takımlarından birini tutatan iste hizmet eden en büyük hakemlerdendir....Hakemlere serzeniş etmeyelim diyenlerin başında ben gelirim...gelirim gelmesinede bu maça bu hakem atanmaz...Başka bir açıdan bakalım hep beraber...Bu müsabaka en büyük derby den önemli bir müsabakadır..Nedenide biri şampiyonluğa oynuyor Sivasım kümede kalmaya ..Bu maçın tek bir hakem tayini vardır ki o da kendini dünyada kanıtlamış (çok fazla haksızlık yapmayacağına inandığım.. çünkü dünya tarafından takip ediliyor ) Cüneyt Çakır olmalıydı....Bu müsabaka derby dir bana göre hakemde derby olmalıydı...Halis Özkahya ile b jımnastık 1-0 öne gecmıstır maç başlamadan ..Allah yardımcımız olsun ...
Alt 14.04.2016, 22:20   #176
migroArmis
Usta Yiğido

Göm Sivasım b jımnastiğin lastiğini sahanın içinede millet paketlenmiş ürün görsün....
Alt 14.04.2016, 22:20   #177
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Beşiktaş'ın en tehlikeli geldiği yer göbek. Yiğit olsaydı iyi olacaktı. Ama kendi göbekleri de -Özellikle Atiba gününde değilse- zayıf bölgeleri.. ayrıca kanat bekleri de yetersizler.. Aatif iyi oynarsa etkili oluruz. Beykan'ın kapasitesi belli.. çok koşsun çok zorlasın yeter.. organize atak geliştiremiyoruz.. mutlaka dönem dönem bası kurabilmelş ve savunmalarını hataya zorlamalıyız. Bu sene Beşiktaş'a karşı 0-0'ya yatıpta başarılı olan takım hatırlamıyorum.. gol bulmamız lazım.. puan kayıpları ya gollü beraberlikle ya da 2 gol yiyerek mağlup olmalarıyla gerçekleşmiş. Yani "Ben kapanayım.. sonlara doğru kontra kovalarım 1 tane atar kazanırım" olayı beşiktaş'a karşı bu sezon hiç başarılı olmamış.. mümkünse geriye düşmeyelim.. ama geriye düşmeyeceğiz diye de karşı kaleyi unutmayalım.. öne geçersek puan alma şansımız çok yükselir.. maç 0-0 gittikçe puan alma şansımız sanılanın aksine düşer.. bu sezonki bjk istatistikleri böyle söylüyor.. yani hücum etmeliyiz.. zaten 1 puan bizi ne batırır ne çıkarır... olacaksa 3 puan olsun.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı blacksky'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.04.2016, 22:37   #178
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beşiktaş'ın en tehlikeli geldiği yer göbek. Yiğit olsaydı iyi olacaktı. Ama kendi göbekleri de -Özellikle Atiba gününde değilse- zayıf bölgeleri.. ayrıca kanat bekleri de yetersizler.. Aatif iyi oynarsa etkili oluruz. Beykan'ın kapasitesi belli.. çok koşsun çok zorlasın yeter.. organize atak geliştiremiyoruz.. mutlaka dönem dönem bası kurabilmelş ve savunmalarını hataya zorlamalıyız. Bu sene Beşiktaş'a karşı 0-0'ya yatıpta başarılı olan takım hatırlamıyorum.. gol bulmamız lazım.. puan kayıpları ya gollü beraberlikle ya da 2 gol yiyerek mağlup olmalarıyla gerçekleşmiş. Yani "Ben kapanayım.. sonlara doğru kontra kovalarım 1 tane atar kazanırım" olayı beşiktaş'a karşı bu sezon hiç başarılı olmamış.. mümkünse geriye düşmeyelim.. ama geriye düşmeyeceğiz diye de karşı kaleyi unutmayalım.. öne geçersek puan alma şansımız çok yükselir.. maç 0-0 gittikçe puan alma şansımız sanılanın aksine düşer.. bu sezonki bjk istatistikleri böyle söylüyor.. yani hücum etmeliyiz.. zaten 1 puan bizi ne batırır ne çıkarır... olacaksa 3 puan olsun.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum zahmet edip analizde bulunduğunuz içinde ayrıca teşekkür ediyorum...Bu hareketiniz bile Sivassporumuzun galip gelebilmesi için biz taraftarların yapabileceği görevlerin en büyüğünü gösteriyor...Sizde bunu yapmışsınız...Emekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum..Sivassporluluk bu olsa gerek...
Alt 15.04.2016, 00:20   #179
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yukarıdaki blacksky nickli arkadaşın tespitleri çok yerinde olmuş

ufak bir ekleme de bize yönelik olarak yapayım
bu sezon geriye düştüğümüz hiç bir maçı kazanamadık
rize maçı hariç kazandığımız maçlarda hiç gol yemedik
Alt 15.04.2016, 01:07   #180
sedohan58
Acemi Yiğido

34 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 520 sedohan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim :
Ben bir konuyu anlatamadım sanırım bazı arkadaşlara...Herkes benim Sivassporu tuttuğumu sanıyor...Takım tutma konusunda ben Bursasporluyum...Fakat Sivassporu çok seviyorum...Bunun için bir çok nedenim var bir bir de sayabilirim...Bu sevgi öylesine büyükki düşmesin diye kendi takımımın yenilmesi Sivasspora fayda sağlıyacaksa yenilmesini istedim...(Bursa rahat bir durumda ayrıca) Bu sevgi öylesine büyükki her iki takım oynadığında sonucu beni ilgilendirmez...Uzaktan yakından zerre Sivasla bağım yok iken Sivassporun başlattığı bu buyuk hareket devamında bizim şampiyonluğumuz (Sivas sayesindedir bu ) benim Sivasa sevgimi saygımı gün geçtikçe pekiştirdi...Ve ayrıca buradaki insanların sıcakkanlılığı dürüstlüğü kendi taraftar sitemde göremediğim alakayı sevgiyi saygıyıda görüyor olmam beni çok daha fazla Sivasa bağladı...Bunu anlatmakta anlayabilmekte aslında çok zorda değil...selamlar..
Bu arada nick name ni yanlış yazmışım kusura bakma. Saygılarımla
sedohan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sedohan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
beşiktaş, sivasspor