Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Mehmet Yıldız: Kardeşim de asker...
Alt 27.10.2007, 12:12   #171
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Mehmet Yıldız: Kardeşim de asker...

-Mehmet Türkiye kritik bir dönemden geçiyor, bu konuda bir mesajın var mı Türk halkına?

“Çok acılı günler geçiriyoruz, inşallah bu günler sona erer. Biz Pazartesi günü Manisaspor maçında Sivas halkı olarak tek yürek olduğumuzu gösterdik. Biz o gün statta şov yapmadık, duygularımızı paylaştık, Balili İsrailli ve o akşam biz bir İsrailliye Türk bayrağı sallattık.”

Ailede asker olan biri var mı?

“Evet var, şu an ortanca kardeşim İsrafil Yıldız, Kars’ta vatani görevini yapıyor, daha dört ayı var. Çok şükür onun bölgesinde herhangi bir terörist saldırı tehdidi yokmuş ama insan tedirgin oluyor, sadece kardeşim için değil, diğer bütün askerler de benim kardeşim hepsi için korkuyorum, onlara dua ediyorum. Allah hepsini korusun, inşallah. Kardeşim de Doğu Anadolu’da asker, şimdi onlar vatanı koruyor, yarın sıra bize gelecek, ben de bir gün askere gideceğim ve vatani görevimi yapacağım, vatanımı koruyacağım.”

Sivasspor ilk kez lider oldu. Neler söyleyeceksin?

“2 sene önce birinci lige çıkmış olan bir takımız ve kısa sürede istikrar yakalayarak, lider olduk. Gerçekten çok iyi oynuyoruz, istikrarlı oynuyoruz, çok disiplinli bir takımımız var, aslında takımda bireysel olarak baktığınız zaman büyük bir yıldız yok ama biz takım oyununu sahada çok iyi oynuyoruz bu sayede de başarılı oluyoruz. Gerek hocamız Bülent Uygun, gerek başkanımız ve gerek yönetimimiz bize her türlü desteği sağlıyor, biz de üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz.”

Liderlik ne kadar sürer sence?

“Bu hiç yaşamadığımız büyük bir mutluluk. Biz bu mutluluğu sonuna kadar yaşamak istiyoruz.”

Geçen sezon Manisaspor da lider olmuştu ancak daha sonra alt sıralara düşmüştü. Sizin de başınıza böyle bir şey gelir mi?

“Hayır gelmez, biz Manisaspor gibi olmayız. Çünkü biz istikrarlı oynuyoruz onlar geçen sene çok atıp çok gol yiyen bir takımdı biz öyle değiliz.”

Bülent Uygun “şampiyon olmak isteyen Ocak ayında Mehmet Yıldız’ı alsın” diye bir açıklama yaptı. Ayrılacak mısın devre arasında?

“Hayır ayrılmak istemiyorum, ancak sezon sonu giderim diye düşünüyorum. Tabi kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğim.”

Hangi takım gönlünden geçiyor?

“Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, kulübümle görüşerek beni istedi, transferin son günü ise Trabzonspor ile bizzat ben kendim görüştüm ancak şartlarda anlaşamadık. Önümüzdeki yıl hangi büyük kulüpte oynarım bilmiyorum ama büyük ihtimal Sivas’tan ayrılacağım, hayırlısı olsun.”

Tümspor

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Mehmet YILDIZ
Alt 27.10.2007, 12:47   #172
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: Mehmet YILDIZ

Sana da hayırlı olsun Yldız' ım. İnşallah gittiğin takımda da başarılı olursun.
Alt 27.10.2007, 14:51   #173
byn_alemdar
Yeni Yiğido

byn_alemdar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 byn_alemdar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

mehmet abı Allah yolunu herdaım acık etsın senı cok sevıyoruz
Alt 27.10.2007, 15:24   #174
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1074 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: Mehmet YILDIZ

Mehmey yıldız yapmış olduğun basın acıklamalrından dolayı sizi tebrik ederim ayrıca NTV de yine taktir edilecek sözler söylemen bizleri fazlasıyla mutlu etti çok teşekkür ederim allah kalbine göre versin sivasspora bağlılığın yine bize gurur veriyor seni hepimiz çok seviyoruz
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sivaslı Yıldız:BJK iyiki paf takımla çıkmıyor...
Alt 10.11.2007, 08:47   #175
edebiyatisyen
Tecrübeli Yiğido

edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 edebiyatisyen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Sivaslı Yıldız:BJK iyiki paf takımla çıkmıyor...

Beşiktaş'ın PAF takımıyla çıkma kararından vazgeçmesine sevindiklerini belirten Yıldız, "Liverpool mağlubiyetine gerçekten çok üzüldüm. İyi ki Beşiktaş normal kadrosuyla çıkıyor. Çünkü maç sırasında motivasyon eksikliği yaşayabilirdik." dedi.

Sivasspor'da Bülent Uygun'la parlayan Mehmet Yıldız, Beşiktaş maçının çok zor geçeceğini ifade etti.

Turkcell Süper Ligi'nin flaş takımlarından Sivas-spor, bu sezon oynadığı futbolla göz dolduruyor. 38 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkan Yiğidolar, ilk sezonunda 43 puanla ligi 8. sırada, ikinci sezonunda da 48 puanla 7. sırada bitirdi. Şu an ise 11 hafta geride kaldı ve Kırmızı-Beyazlı ekip, Bülent Uygun'un teknik patronluğunda 25 puanla ligin zirvesine ortak oldu. Aynı puana sahip G.Saray'ın ardından averajla ikinci sırada bulunan Sivasspor, evinde oynadığı 6 karşılaşmanın tamamını kazandı. Ligde en fazla galibiyet alan takım olma özelliğini de elinde bulunduran Yiğidolar, bugüne kadar sadece F.Bahçe ve Konyaspor'a yenildi. Hiç kuşku yok ki bu başarıda en büyük pay sahiplerinden birisi golcü oyuncu Mehmet Yıldız. İki defa Fatih Terim tarafından Milli Takım kampına çağrılan milli futbolcunun, gol attığı hiçbir maçta Sivasspor, yenilgi yüzü görmedi. Bu maçlardan sadece Ankaragücü maçında berabere kaldı. Takım kaptanı Mehmet Yıldız, oynadığı maçlarda 5 kez rakip fileleri havalandırırken 5 de asist yaptı. Zaman'a konuşan Mehmet Yıldız, bugün İnönü'de karşılaşacakları Beşiktaş'ın PAF takımıyla sahaya çıkma tartışmalarından Sivas'taki bilinmeyen sırlarına kadar birçok konuya açıklık getirdi.

Mehmet Yıldız ve arkadaşları, Beşiktaş'ın İnönü'deki maça PAF takımla çıkma kararından sonra hayli gerilmişler. Liverpool mağlubiyetinden sonra Siyah-Beyazlıların as kadroyla çıkma kararı ise en çok Mehmet Yıldız'ı sevindirmiş. PAF takıma motive olmalarının zor olduğuna değinen Yıldız, "PAF takım bizim için dezavantaj olabilirdi. Çünkü maç sırasında motivasyon eksikliği yaşayabilirdik. Futbolcular rakibi hafife alarak hata yapabilirdi." diye konuştu. Hakem hatalarının her takıma karşı yapıldığını vurgulayan başarılı futbolcu, bu konuda zaman zaman kendilerinin de mağdur edildiğini söyledi. Yıldız futbolcu, "Zaten, Beşiktaş'ın PAF'larla oynayacağına ihtimal vermiyorduk. Biz hazırlığımızı en iyi takımla oynayacak şekilde yaptık. Ayrıca, Siyah-Beyazlı ekibin Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a 8-0 yenilmesine çok üzüldük.'' diye konuştu.

Sivasspor'un başarısının tesadüfi olmadığını vurgulayan Yıldız, bunun sonucu olarak zirveye ortak olduklarını; ancak burada kalıcı olmanın daha da zor olduğunu ifade etti. Aynı puandaki Galatasaray ile birinciliği paylaşmanın kendilerini ayrıca motive ettiğini dile getiren başarılı futbolcu, "Amacımız şampiyon olmak değil. Çünkü şampiyonluğu konuşmak bizim için henüz çok erken." dedi. Takım içinde İsrailli futbolcu Balili ile çok iyi anlaştıklarını söyleyen Mehmet Yıldız, bu uyumun saha içinde birbirinin düşüncesini okuyabilmekten kaynaklandığını belirtti. Sivas-spor'un tam bir aile olduğunun da altını çizen Yıldız, takımda tek başına yıldız futbolcu bulunmadığını ifade etti. Milli futbolcu, Teknik Direktör Bülent Uygun'un da eski futbolcu olmasının takıma artı avantaj sağladığını vurgulayarak, "Bülent hoca futbolcularla arkadaş olabiliyor. Bu da bizim aile olmamızı ve beraberinde başarıyı yakalamamızı sağlıyor." şeklinde konuştu.

Pecze devam etseydi takımdan ayrılacaktım

Teknik Direktör Bülent Uygun ile yeniden doğduğunu belirten Mehmet Yıldız, geçen sezonki Carol Pecze dönemine ait bir sırrını da açıkladı. Werner Lorant dahil yabancı hocaların kendisine yeterince şans tanımadığını anlatan Yıldız, "Geçen sezon Karol Pecze takımın başında devam etseydi, ikinci yarıda takımdan ayrılacaktım." dedi. Yabancı hocalara tanınan toleransın Türk hocalara da sağlanması halinde Türkiye'ye yabancı teknik adamın gelmeyeceğini savunan Mehmet Yıldız, Bülent Uygun, Ertuğrul Sağlam, Tolunay Kafkas ve Bülent Korkmaz gibi faal teknik adamları örnek gösterdi. Futbolcuların, arada tercüman olmadan direkt hocayla diyalog kurmasının önemine değinen golcü futbolcu, bu nedenle Türk teknik direktörlerin tercih edilmesi gerektiğini söyledi.

Yedek kalacağım bir takıma gitmem

Attığı ve attırdığı gollerle göz dolduran Mehmet Yıldız, Fenerbahçe ve Trabzonspor başta olmak üzere çok sayıda kulübün transfer listesine girdi. Devre arasında kendisini transfer etmek isteyen kulüplere mesaj gönderen golcü futbolcu, "Sivasspor'u ikna edenler beni de ikna etmeli. Sivasspor'da mutluyum. Benim için para her şey değil. Büyük takımlarda oynamak isterim ama yedek kalacağım bir takıma da gitmem. Sezon başında Trabzonspor ile kulübüm her konuda anlaştığı halde ben oraya gitmek istemedim. Takımın bulunduğu konum, futbolcular arasındaki arkadaşlık ve oynatılıp oynatılmayacağıma bakarım." açıklamasını yaptı.

(Zaman)

edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Mehmet YILDIZ
Alt 10.11.2007, 22:50   #176
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1029 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Bence, Bu maçın Yıldızı Mehmet YILDIZ dı.
Herkesin takdirini kazandı seninle durur duyuyoruz Mehmet
Alt 10.11.2007, 23:14   #177
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1014 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

SONUNDA FORMAYI BANA YOLLUYACAN VEDE TAKIM ARKADAŞLARININ İMZASISLA İŞTE OKADAR SENİ SEVİYORUZ HELEAL SANA
Alt 10.11.2007, 23:20   #178
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Mehmet YILDIZ

YAWW BU ADAM TÜRKİYENİN EN BÜYÜK FUTBOLCUSU. AKSİNİ DÜŞÜNENİN AKLINDAN ŞÜPHE DUYAR LİMON SIKARIM
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Mehmet YILDIZ
Alt 10.11.2007, 23:45   #179
yusuf_yusuf
Usta Yiğido

yusuf_yusuf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

329 Mesajına 482 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 yusuf_yusuf FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet abı bu maç ta gol atamadın olsun canın saolsun ya basarılarının devamı gelır inş
yusuf_yusuf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Mehmet YILDIZ
Alt 10.11.2007, 23:57   #180
m.murat
Acemi Yiğido

15 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 m.murat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

MEHMET BIRAZ AYAKTA DURABİLSEYDI BESIKTAS YINE SEKISTAS OLURDU. AMA OLSUN YİNEDE OYNADIGI OYUNDAN DOLAYI TEBRIK EDERIM.
m.murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
mehmet, yildiz, yıldız