Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 04.07.2005, 19:13   #171
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivasspor Yönetimi önceki gün Hayrettin’le yapılan görüşme sonrası bu sorunu çözdü.

Gelecek sezon için Hayrettin’le masaya oturup anlaşamayarak yolları ayrılmakla karşı karşıya kalan Sivasspor Yönetimi, Hayrettin sorunu nihayet çözdü. Takımını yalnız bırakmak istemeyen Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın önceki gün Bolu kampına ziyarete geldiği ve burada Hayrettin’le özel olarak bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Yapılan görüşme sonrası Başkan Otyakmaz’ın Hayrettin’i ikna ettiği ve takımda kalmasını sağladığı öğrenildi. Sivassporla anlaşan Hayrettin’in teklifleri de geri çevirdiği öğrenildi. Sivasspor Yönetiminin kamp sonrası Hayrettin’le yeniden bir sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.07.2005, 21:11   #172
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Anderson harika adam beyler sivasspor yönetimimi kutluyorum kime benzettin derseniz ankarasporlu jaba ya çok benziyo oyun sitili ve mücadele şekli
Bilmiyorum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.07.2005, 17:11   #173
ElbeyLi58
Usta Yiğido

ElbeyLi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 999 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

Petkoviç ile her konuda anlastiklarini belirten Uygun, bir aksilik olmamasi durumunda Petkoviç'in
bugün Sivasspor'un kampina katilacagini söyledi
Alt 06.07.2005, 00:20   #174
ElbeyLi58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 999 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

[size=6]Sivasspor’un yeni transferinden Brezilya’lı Anderson önceki gün oynana hazırlık maçında attığı gollerle klasını gösterdi.

Sivasspor Yönetimi tarafından geçtiğimiz haftalarda Türkiye’ye getirilerek Sivasspor kampına dahil edilen ve üç gün önce 2 yıllık sözleşme imzalanan Brezilyalı Anderson, ilk sınavında Teknik heyetin gözüne girmeyi başardı.

İdmanlarda sergilediği performans ile Lorant tarafından takımda kalması istenilen yıldız futbolcu, Azeri temsilcisi Lankeran ile yapılan hazırlık maçında attığı bir birinden şık iki golle de Lorant’ın vazgeçilmezleri arasında yer almaya başladı.Anderson Teknik heyetin yanı sıra Sivassporlu taraftarlarında beğenisini toplarken Spor Kamuoyu tarafından da olumlu not aldı. Spor Kamuoyu Brezilyalı Anderson’un çok yerinde bir transfer olduğunu ve Sivasspor’a büyük katkılar sağlayacağı şeklinde görüş bildirdi. Anderson’un yanı sıra Sergio’da futbolu ile olumlu not alırken, yeni transferlerin birbirleri ile uyum sağladığı gözlendi.[/size]
Alt 06.07.2005, 00:23   #175
ElbeyLi58
Usta Yiğido

[size=6]Sivasspor Yönetimi önceki gün Hayrettin’le yapılan görüşme sonrası bu sorunu çözdü.

Gelecek sezon için Hayrettin’le masaya oturup anlaşamayarak yolları ayrılmakla karşı karşıya kalan Sivasspor Yönetimi, Hayrettin sorunu nihayet çözdü. Takımını yalnız bırakmak istemeyen Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın önceki gün Bolu kampına ziyarete geldiği ve burada Hayrettin’le özel olarak bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Yapılan görüşme sonrası Başkan Otyakmaz’ın Hayrettin’i ikna ettiği ve takımda kalmasını sağladığı öğrenildi. Sivassporla anlaşan Hayrettin’in teklifleri de geri çevirdiği öğrenildi. Sivasspor Yönetiminin kamp sonrası Hayrettin’le yeniden bir sözleşme imzalayacağı öğrenildi.[/size]
Alt 07.07.2005, 02:32   #176
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Diss, Sivas kampında

Sivasspor, Cezayir Milli Takımı'nın stoperi İsmail Diss'i kampa getirdi. Dorukkaya'daki akşam idmanına katılan Diss, 17 kez Cezayir Milli Takımı'nda da forma giydi. Diss, Lorant onay verirse transfer edilecek.

Kaynak: Fotomac
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.07.2005, 08:56   #177
Abuzer
Yiğido

Abuzer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 Abuzer BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
skywriter Nickli Üyeden Alıntı
Diss, Sivas kampında

Sivasspor, Cezayir Milli Takımı'nın stoperi İsmail Diss'i kampa getirdi. Dorukkaya'daki akşam idmanına katılan Diss, 17 kez Cezayir Milli Takımı'nda da forma giydi. Diss, Lorant onay verirse transfer edilecek.

Kaynak: Fotomac
Insallah Kampta Basarili olurda LORANTIN gözüne girere
DISS in bir kac macini Seyrettim Süper bir Stoper.
Abuzer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.07.2005, 11:51   #178
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Fatih Sonkaya Porto'da...

Geçtiğimiz yıl büyük umutlarla Beşiktaş'a gelen Fatih Sonkaya, Portekiz'in Porto takımı ile anlaştı. Rıza Çalımbay'ın yeni sezonda kadroda düşünmediği için kendisine kulüp bulmasını istediği genç oyuncunun 3 yıllık sözleşme imzalayarak, yıllık 1 milyon euro alacağı ve Porto'nun Siyah-Beyazlı kulübe 500 bin euro bonservis bedeli ödeyeceği bildirildi.

Kaynak: Milliyet
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.07.2005, 11:56   #179
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

sivasla para konusunda anlaşamayan Murat Karakoç karşıkya ile 2 yıllık sözleşme yaptı
Alt 07.07.2005, 12:03   #180
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Uzun zamandir transfer edilmek istenen Cezayir Milli takim oyuncusu Ismail Diss Bolu kampina takildi.

Sivasspor, Cezayir Milli Takımı'nın stoperi İsmail Diss'i kampa getirdi. Dorukkaya'- daki akşam idmanına katılan Diss, 17 kez Cezayir Milli Takımı'nda da forma giydi. Diss, Lorant onay verirse transfer edilecek
Konu Kapatılmıştır