mesele sivasspor bülent uygun ya da fenerbahce değil biz sivassporun 3.ligde kümede kalmaya oynadığı, fatsa da oyuncuların sopa yediği ve kulüp binasından bira şişelerinin toplandığı günleride biliyoruz ancak hiçbir zaman onurunu elden bırakmayan küme düşssekte 7 yesekte sivasspor olarak küme düşsekte sivasspor olarak küme düşmek istiyoruz ben böyle dedikodularla sivassporluyum diyeceksem küme düşmeyi tercih ederim şampiyonluk bülent uygunun olsun...
arkadaşlar bülent hoca çok hatalı takımı haddinden fazla kötü oynatıyo hiç içimden şüpe geçirmek istemiyorum ama bülent hocanın fenerli oluşu hatta mecnun başkanında fenerli oluşu bu düşüncelerimizi kuvvetlendiriyo birde dikkat ettinizmi bilmiyorum mecnun başkan 3. golden sonara azizeyle kahkağa atıyodu ne diyelim mecburuz çünkü başkanın ve bülent hocanın kredisi çok fazla unutmayalımki sivassporumuz buralara kadar gelmesi onların büyük katkısı var yinede fenere bu kadar aciziyet içinde teslim olmak beni sıkıyor LÜTFEN BÜLENT HOCAM ŞU FENERİ ARTIK YENMEYİ DÜŞÜNÜN
Bilica mukkemel bir gol atti.Ama onceki mactaki hastalik gol attiktan bir dakika sonra fenerden karsi gol yeme hastaligi gene nuksetti.Birincinin devami bir mac oldu.Fenerbahceye karsi ard arda alinan bu iki maglubiyet maalesef benim Ankaraspor macina yonelik karamsarligimi arttiriyor.Skor olarak degil oyun olarak.
dogruyu söyleyenı formdan kovuyolar... ona göre.... neden msjlar silindi?????????????????
ortada mesaj silinmesi falan yok dostum... herkes bir konu acmis macla ilgili yorumlar tek baslikta olsun diye duzenleme yaptik.. tum mesajlariniz duruyor..Saygilar.
KESKE DAHA ÖNCE ELENSEYDIKTE SU KUPADAN BU KADAR ÜZÜLMEZDIK BU ******** FENERIN GÖTÜ BIZE KALKTI ********IN COCUKLARI DURDUNUZ DURDUNUZ BIZIMI GÖRDÜNÜZ AMMA BU GÜNLERI UNUTMAYACAZ BUGUN BIZE YARIN SIZE ; SU LIGDE SIVASSPORA EN BÜYÜK DFARBEYI FENER VURMUSTUR ; INSALLAH BUNUN ACISINI BIRGÜN CIKARACAZ ;DOMUZDAN POST FENERDEN DOST OLUNMAZ ; KALLES BIR KULUP KALLES BIR TAKIM ; BIZE KALLESLIK YAPANLARLARADA YAZIKLAR OLSUN KESKE BU GÜNLERI YASAMASAYDIK