Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 29.07.2009, 11:06   #181
emretan5858
Yeni Yiğido

emretan5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 emretan5858 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

acaba yine sorumluluk bana ait diye açıklama yapacakmı diye bekledim sorumluluk yerine suç demiş nerdenmi tahmin ettim bknz butun fenerbahçeye yenildiğimiz maçların sonrası
emretan5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 11:06   #182
Hispano
Yeni Yiğido

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 596 Hispano FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent Uygun'un her yenilgiden sonra bu beyanı vermesini anlayamıyorum.Eğer böyle devam ederse Bülent Hoca çok yakında yolcudur.
Hispano isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 11:10   #183
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ulan varya taraftar siteleri icinde en kabasi en siradani ve hatta en ahlaksiz uyeleri olan kulup biziz bende dahil elestirimin icine
ne bu yaao ona atiyo bu buna biri bulent yalakasi digeri baska takim ukalasi yalanmi bu sonucun sorumlusu bulent uygun ben kendi adima onu teknik adam olarak bile gormuyorum basariyi yakalamak her kese nasip olur onemli olan basariyi devam ettirmektir yok sivasspor ikinci ligdeyken birinci ligdeyken durumu neymis simdi neymis sanki bulent aldi tek basina goturdu birincilige cikartti bilmem neler neler bulent uygun futbomcular hatta baskan yonetim ceker gider amma bizim kus beyinli fanatik gecinen holigan dahi olamayacak kadar futbol kulturunden yoksun hemserilerimiz bulent uyguna yapilan elestirileri analarina babalarina yapilan elestiriden bile daha ustte tutup baliklama elime gecsen seni gebertirim mantigiyla yorumluyolar ne cahilane bi mantaliteki zaten sehrimizin durumu ortada bu kafa yapisiyla yilllardir paramparca bir anlayisla yasadi sivaslilar bulent uygun kim be defolur gider yaptigi hizmet inkar edilmez saygiyla yadedilir amma hatalarinida alkislayacak degil hic kimse onemli olan sivaslinin birlikteligidir bir taraftar bulenti elestirriken digeri bulent hocayi seviyo olsa bile hosgoruyle karsilamaliki taraftarlik birlik beraberlik olgusu gelissin amma bizde nerde bu anlayis
bu kafayla bu oyunla aci ama gercek intertoto bile hakkimiz degil
maskara olduk olacagimiz kadar ite kopege
bari sus bulent hoca sessiz sedasiz isini yap seni se ndegil baskasi ovsun
her yenilgiden sonra suc bende diyosun ben sayamadim
artik bu is sende mutevazilikden cikti yuzsuzluge donustu
Alt 29.07.2009, 11:12   #184
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Futbolda dün yoktur bugün vardır bülent hoca bu kafa da devam ederse yolcudur
Alt 29.07.2009, 11:12   #185
metin_yilmaz
Acemi Yiğido

metin_yilmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 metin_yilmaz isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Frage aslinda bana ait

hocam her seferinde suc sana ait ? neyi degistirirse de sampiyonluga yada sampiyonlar ligine oynamak istiyorsan kadroyu büyütmen gerekmezmi kücültmen yerine gecen seneden tek saglikli futbolcu bilica o da satildi petkovicin acilen degismesi lazimki yedekteki akin bin kat daha iyi ? ama yedek bu sene isimiz bayagi bi zor hatta insallah kümede kalma mücadelesi vermeyiz
metin_yilmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 11:14   #186
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ulan varya taraftar siteleri icinde en kabasi en siradani ve hatta en ahlaksiz uyeleri olan kulup biziz bende dahil elestirimin icine
ne bu yaao ona atiyo bu buna biri bulent yalakasi digeri baska takim ukalasi yalanmi bu sonucun sorumlusu bulent uygun ben kendi adima onu teknik adam olarak bile gormuyorum basariyi yakalamak her kese nasip olur onemli olan basariyi devam ettirmektir yok sivasspor ikinci ligdeyken birinci ligdeyken durumu neymis simdi neymis sanki bulent aldi tek basina goturdu birincilige cikartti bilmem neler neler bulent uygun futbomcular hatta baskan yonetim ceker gider amma bizim kus beyinli fanatik gecinen holigan dahi olamayacak kadar futbol kulturunden yoksun hemserilerimiz bulent uyguna yapilan elestirileri analarina babalarina yapilan elestiriden bile daha ustte tutup baliklama elime gecsen seni gebertirim mantigiyla yorumluyolar ne cahilane bi mantaliteki zaten sehrimizin durumu ortada bu kafa yapisiyla yilllardir paramparca bir anlayisla yasadi sivaslilar bulent uygun kim be defolur gider yaptigi hizmet inkar edilmez saygiyla yadedilir amma hatalarinida alkislayacak degil hic kimse onemli olan sivaslinin birlikteligidir bir taraftar bulenti elestirriken digeri bulent hocayi seviyo olsa bile hosgoruyle karsilamaliki taraftarlik birlik beraberlik olgusu gelissin amma bizde nerde bu anlayis
bu kafayla bu oyunla aci ama gercek intertoto bile hakkimiz degil
maskara olduk olacagimiz kadar ite kopege
bari sus bulent hoca sessiz sedasiz isini yap seni se ndegil baskasi ovsun
her yenilgiden sonra suc bende diyosun ben sayamadim
artik bu is sende mutevazilikden cikti yuzsuzluge donustu

şimdi insanlar bülent uygunu eleştirdigi zaman nerdeyse hain ilan ediliyordu hocaya laf söyletmiyorlardu aslanım bülent sen bizim herşeyimizsin diye bülent hocaya tabiri caizse yalakalık yapıyorlardı şimdi anterleht maçını seyreden o arkadaşlar ne diyecek çok merak ediyoruz
Alt 29.07.2009, 11:18   #187
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

307 Mesajına 439 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 titizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOKtitizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOKtitizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOK

EVET HOCAM NASİLKİ BURALARA KADAR GELMEMİZ SENİN ESERİNSE BU HALE GELMEMİZDE AYNEN SENİN ESERİN
Alt 29.07.2009, 11:20   #188
metin_yilmaz
Acemi Yiğido

metin_yilmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 metin_yilmaz isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sivas sporun derdi futbol sanayi bedava alip pahali satmak o zaman ilk 5 girmeyecek öyle düsünüyorsa insallah oynadigi kumarda kümede kalma mücadelesi vermez
metin_yilmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 11:20   #189
vcetiny
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vcetiny FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent hoca senin hocalığına lafım yok ama unutmaman gereken bir şey olduğuna inanıyorum,sen bülent uygun sun trapattoni değil.Kurduğunuz takımın nesi vardı anlamadım.bir kaç takviye bu işi çözerdi.elinizdeki silahları rakiplere satıp,sonra ava çıkılmaz.şampiyonlar ligi adı üstünde siz şampiyon değilsiniz lig ikincisisiniz.bazen kişi haddini bilmeli kusura bakmayın.fenerbehçe ve gsarayın olmadığı bir ligi ikinci bitirdiniz.bunu unutmayın.bir tane büyük maç kazanmadan.takımınız sivas spor barcelona değil istediğiniz gibi oynayamazsınız. kolay gelsin.
vcetiny isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 11:20   #190
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu sitede de amma teknik direktör amma futbolcu varmış.
eeeeeeee sadece senin taraftar olmadigin ve sadece senin yorum yapma hakkin olmadigi gibi. Degerli hemsehrim insanlarda bir bicimle mac hakkinda gidisat hakkinda duygularini düsüncelerini dile getirecekki.birileride o yetenegi varsa ondan ders cikarsin.

Bildigin gibi Taraftar koyun degil. Taraftari mutlu eden teksey basaridir. insanlar binlerce kilometre uzakdan bu maci izlemeye gelenler vardi. bir okadarda gelip Stada giremiyen insanimiz vardi.bu insanlar takimlarina sevgi ve bagliliklari icin ordaydi ve basari bekliyorlardi. yada en azindan ezilmeden bir skorla sahadan kafalari dik ayrilmayi istiyorlardi.sonrasinda buralarda birileri onlara ukalalik yapsin sizin kafaniz calismaz dogruyu bilen bilir yada bilen biliyor yorum yapmayin desinler diye o zahmete katilmiyor. dogal olarak gelip duygularini dile getiriyor.

Ayrica Senin dedigin o futbol bilgisi cagimizin teknigini ve bu teknige bagli olarak bilgisayar oyunlarini düsündügümüzde 8-10 yasindaki cocuklarin bile terodide gelistigi pratikte oyunlari kazanmak icin iyi oynarken rakiplerininde oyununu bozacak kurgu icinde oynamak oldugunu biliyorlar. sana tavsiyem bu tip yazilari yazmadan cevrende bu tip cocuklar varsa bunlarla konusmani tavsiye ederim. onlar bile yorum yapiyor.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı giants'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
ait, bana, suç, tamamen