Tarafsız ve yayın ilkelerinin ne olduğunu hala öğrenemeyen Öncel'i, öncelikle nefretle kınıyorum. TRT gibi bir kurumun terbiyesi alamamış bir kişinin böyle bir programda bulundurulmasından dolayı TRT yönetiminide kınıyorum. Yanlı yayına izin vermediğini düşündüğüm TRT nin bu düşüncemde yanıldığımı göstermesi gerekir. Yiğidolardan ve Sivas halkından görsel ve yazılı basında açıklama yaparak ÖNCEL' in hemen özür dilemesini bekliyorum.
Biz yazıyoruzda..Kerem ÖNCEL'e selam kelam )) Acaba bizim yönetim hiç bi girişimde bulundumu.Örneğin bi kınama yazısı gönderdimi TRT kurumuna merak ediyorum.Bilen varmı..?
Bu tür seylerde öncelikle yönetimin bir aciklama yapmasi daha etkili olur bence.
Birde Kendi sahmiz da oynayacagimiz ilk mac da taraftarlarin güzel bir pankart acmasi da cok etkili olur diye düsünüyorum.
Bu tür seylerde öncelikle yönetimin bir aciklama yapmasi daha etkili olur bence.
Birde Kendi sahmiz da oynayacagimiz ilk mac da taraftarlarin güzel bir pankart acmasi da cok etkili olur diye düsünüyorum.
BRAVO KARDEŞİM ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN ÇOK ÇOK ETKİLİ OLUR
BÖYLE SADECE BİZ BİZE KALIYORUZ PANKART AÇILIR İSE TÜM TÜRKİYE GÖRÜR
[SIZE="4"]YA böylesi sahsiyetsiz insanlarin yuzunden insanlarin birbirine nefret ve kin asiliyan yorumlar yapmasi birde sivasin aldigi galibiyetleri sanki sikeyle almis gibi beyan etmesi onun onurundan ve serefinden suphe etmesi kadar adi bir dusuncedir...sivasspor lige geldi geleli hicbir anadolu kulubun yapamadigini yapmisken...tesaduf olmdigini 7 cilikten 5 cilige,,5 likten 3 luge oradanda 2 cilige yukselerek nekadar yol kat ettigini ve alin teri ile anadolunun gururu olmustur...bu sene sadece transfer hatalari yuzunden buradayiz..ama insallah böylesine basit yorum yapan sahsiyetsizlere inat yolumuza devam edicegiz...be ALLAhin belasi.manisa spor ne yapmista yazik olmus..neyse insallah iyi olucagiz..tum hemserilerime selamlar saygilar sunarim..[/SIZE]