Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!!
Alt 17.10.2010, 22:01   #181
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1012 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!!

Sevgili Mesut Hoca!

Geçen sezon geldiğinde çok kötü bir Sivasspor'a geldin, ve o kötü Sivasspor'u vasat bir takım haline çevirerek 7 beraberlikle bizi ligde tuttun. Sana bunun için milyon kere teşekkür ettik bu forumlarda, insanlar seni Sivas'ı şampiyon yapmış gibi sevdiler.

Ancak gel gör ki hayat geçmişte yaşanmıyor, yaşadığımız gün bugündür ve bugün takıma dönüp baktığımızda en az geçen seneki takım kadar kötü, dirençsiz, zayıf, silik, ezik ve şahsiyetsiz bir futbol oynandığını görüyoruz!

Sayın Hocam, sezon başında sana en çok umut bağlayanlardan birisi bendim. Kurmadığınız bir kadroyla Sivas'a ruh üflemiştiniz ve bu şekilde lige tutunmuştuk. Bu sezon sizin kurduğunuz kadro ve sizinle kamp yapan futbolcularla çok daha dirençli bir takım göreceğimi umuyordum. Bu forumları takip edenler bilir. Size hep destek oldum. Ancak bugün itibariyle size tanımış olduğum kredi tamamen tükendi. Size artık güvenmiyorum.

Size bir çağrıda bulunmak istiyorum: Lütfen geçen yıl çok kıymetli beyefendi Muhsin Ertuğral hocamızın yaptığı gibi yapın ve tazminat beklemeden çekin gidin! Güzellikle ayrılalım. Kaçırdığı her galibiyetle 750 milyar, her beraberlikle 300 milyar gelirden olan ve göğüs reklamı alamadığı için Kızılay reklamını yerleştiren bu sahipsiz kulübe tazminat peşinde koşarak bir tekme de siz vurmayın! Lütfen, rica ediyorum!

Lütfen, güzelce istifa edin ve gidin! Sizi güzelliklerle hatırlamaya çalışalım!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...
Taraftar olaya el Koydu Dur Diyor ?
Alt 17.10.2010, 22:03   #182
Ensar
Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Taraftar olaya el Koydu Dur Diyor ?

Böyle bir Basarisizliga Taraftar daha fazla göz yummadi dur dedi burdan sesleniyorum Takima yeni bir Kan Lazim bunu Acilen yapin yoksa biz ikincikez Kümede kalma panigi yasamak istemiyoruz?
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.10.2010, 22:14   #183
ayhandemir58
Acemi Yiğido

ayhandemir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

81 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ayhandemir58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sayın Mesut Bakkal..Biliyorum elimdeki malzeme bu diyeceksin,doğrudurdaa.
Ancaaakkkk,elindeki bu malzemeyi dahi yerli yerinde kullanamadığın kanaatindeyim.Bu nedenle önce futbolcularının,sonra kendinin ve şimdide taraftarın sana olan güvenini-inancını yitirdiği aşikar.Sıra Mecnun başkana geldi,O'da çıkış yolu arıyordur sanırım.KISACA KREDİNİ BİTİRDİN sayın hocam.Lütfen gereğini yapmakta bir an bile tereddüt etme noolurr.
ayhandemir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: Taraftar olaya el Koydu Dur Diyor ?
Alt 17.10.2010, 22:19   #184
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Taraftar olaya el Koydu Dur Diyor ?

Kardeş iyi diyorsunda taraftarı kim neye tutuyor. Şimdiye kadar taraftar için yönetim kaç transfer etti. Şimdiye kadar Sivas yerel basını kaç defa taraftarın sesini gündeme getirdi.Yaırn bir kaçtane bedava bilet dağıtır taraftarın sesini keserler.Tarafarı olmayan Gençlerbirliği bile hocanını istifa ettirdi. Bizimki hala iyi oynuyoruz diye(Sanki Sivaslılar aptal futboldan anlamaz dermiş cesine) kendini savunuyorlar.ben artık bu yönetiminde Sivas yerel basınında Sivası ve Sivassporu sevdiğinden şüphe duyuyorum
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.10.2010, 22:19   #185
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1642 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili Mesut Hoca!

Geçen sezon geldiğinde çok kötü bir Sivasspor'a geldin, ve o kötü Sivasspor'u vasat bir takım haline çevirerek 7 beraberlikle bizi ligde tuttun. Sana bunun için milyon kere teşekkür ettik bu forumlarda, insanlar seni Sivas'ı şampiyon yapmış gibi sevdiler.

Ancak gel gör ki hayat geçmişte yaşanmıyor, yaşadığımız gün bugündür ve bugün takıma dönüp baktığımızda en az geçen seneki takım kadar kötü, dirençsiz, zayıf, silik, ezik ve şahsiyetsiz bir futbol oynandığını görüyoruz!

Sayın Hocam, sezon başında sana en çok umut bağlayanlardan birisi bendim. Kurmadığınız bir kadroyla Sivas'a ruh üflemiştiniz ve bu şekilde lige tutunmuştuk. Bu sezon sizin kurduğunuz kadro ve sizinle kamp yapan futbolcularla çok daha dirençli bir takım göreceğimi umuyordum. Bu forumları takip edenler bilir. Size hep destek oldum. Ancak bugün itibariyle size tanımış olduğum kredi tamamen tükendi. Size artık güvenmiyorum.

Size bir çağrıda bulunmak istiyorum: Lütfen geçen yıl çok kıymetli beyefendi Muhsin Ertuğral hocamızın yaptığı gibi yapın ve tazminat beklemeden çekin gidin! Güzellikle ayrılalım. Kaçırdığı her galibiyetle 750 milyar, her beraberlikle 300 milyar gelirden olan ve göğüs reklamı alamadığı için Kızılay reklamını yerleştiren bu sahipsiz kulübe tazminat peşinde koşarak bir tekme de siz vurmayın! Lütfen, rica ediyorum!

Lütfen, güzelce istifa edin ve gidin! Sizi güzelliklerle hatırlamaya çalışalım!
Güzel bi yazı olmuş teşekkürle kardeşim.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.10.2010, 22:53   #186
vahit5834
Acemi Yiğido

15 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 vahit5834 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58_babacan_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aldığımız bu ağır mağlubiyetten sonra mesut hocanın kredisi bitmiştir,bir takım hiçmi organize atak yapamaz ya,bu kadarmı aciz pozisyonsuz bir maç tamamlanır,top bizde görünüyor ama ortada pozisyon yok,kaleyi tutan doğru düzgün topumuz bile yok,yazıklar olsun diyorum,nerde beleş topçu var hepsini takıma doldurmuşlar,uğur kavuk denen adam hiç bir halta yaramıor sokaktaki adam ondan daha iyidir,MESUT HOCA KREDİN BİTTİ .....!
ne kredi arkadaşlar başka takımda olsa sabahı beklemezdi
üzüntüden kahroldum
vahit5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.10.2010, 22:57   #187
akkuzu
Yiğido

akkuzu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 akkuzu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
01011984 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
pesinden m.yildizida al, ugurda al, dennisideeee, allllll takimin yarisini ve gitttttttttttttttttttt yeter be
senin mehmet yıldızla bir probleminmi var.İşte mehmet ve hayrettin oynamadı,çok beğendiğin suarez oynadı hala sorumlu mehmet ediyorsun.Burada bir sorumlu arayacaksanız önce yönetime bakın ,o kadar iyi futbolcu satıldı paralar kazanıldı,ama alınan futbolculara bakın hepsi bedava,geçen sene hadi bülent suçluydu bu senede mesut hcamı suçlu,mehmetmi suçlu,hayrettinmi suçlu bırakın bu işleri futbol analizini iyi yapın
BU TAKIMIN ANA DİREĞİ MEHMET VE HAYRETTİNDİR,10 senedir bu takımda sorun yaratmamış bir futbolcu şimdimi sorun oldu,
illada sorumlu arıyorsanız bu kavgaya müdahele edemeyen,haberdar olamayan yönetimdedir.
akkuzu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.10.2010, 22:58   #188
vahit5834
Acemi Yiğido

15 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 vahit5834 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güzel bi yazı olmuş teşekkürle kardeşim.
güzel yazı teşekkürler ama geçen sene bizi ligde mesut hoca bırakmadı bizi
diyarbakır yenile yenile kendi gitti hatırlatayım dedim güle güle hoca
vahit5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.10.2010, 23:00   #189
halilim5858
Yiğido

halilim5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 285 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 halilim5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKhalilim5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

PROTESTO EDIYORUM düsman bildigimiz takim trabzondan 6 yedikten sonra yüzü kizarmayan ve istifa etmeyen bakkali PROTESTO EDIYORUM kendi evimizde antepe puan verip istifa etmeyen bakkali PROTESTO EDIYORUM düsmemek icin rakip olacagimiz tek takim manisadan 3 yeyipte kulak asmayan istifa etmeyen bakkali PROTESTO EDIYORUM 5 mactir yenilmedigimiz gayseriden 4 yedikten sonra istafa etmeyen bakkali PROTESTO EDIYORUM 17 macta 1 galibiyet alan ve kendini basarili gören teknik heyeti ve yine PROTESTO EDIYORUM bunlara kulak asmayip bu takimda durmak isteyen bakkala destek cikan en sert bir sekilde PROTESTO EDIYORUM
halilim5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda halilim5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.10.2010, 23:24   #190
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

söylenecek söz kalmadı, sözün bittiği yer.her hafta bir umut diye galibiyet elde ederiz diye yorumlarda bulunduk, lakin bunu yaşayamadık.insaflı olmak gerek, neden biz bu haldeyiz, neden biz hep düşüşdeyiz?bunları kendine sormayan, öz eleştiri yapmayan bir yönetim ve teknik heyetin olduğu bir takımın hali icler acısı.hoca ne oluyor bize, nereye götürüyorsunuz bizi? lütfen mantıklı bir cevab ver, düşüyoruz ya uyan artık, uçurumun kenarına geldik seninle...
ya bizi uçurumun kenarından çek al, ya da çek git arkana bakmadan, sadece sen değil beraberinde getirdikleirnde gitsin....

Etiketler
acaba, ali, bakkal, erdal, gitmedimi, güle, hala, hoca, istifa, keser, mesut, suçlu, tek