En yasli ben zaten onun icin sizlerin arasindayim.Bu kadar genc ve güzel insanin arasinda belki bende biraz genc kalabilirim sizler beni araniza kabul ettiginiz sürece.Ayriyeten yas bakimindan CAGLAYAN Gardas benden 23 gün büyükte yazilsa daha 25 yasinda.
Yakisikliliga gelince hepiniz biribirinizden yakisiklisiniz ama CAGLAYAN en yakisiklisi.
ELBEYLI Gardasim en iyi amigo adayi
En yasli ben zaten onun icin sizlerin arasindayim.Bu kadar genc ve güzel insanin arasinda belki bende biraz genc kalabilirim sizler beni araniza kabul ettiginiz sürece.Ayriyeten yas bakimindan CAGLAYAN Gardas benden 23 gün büyükte yazilsa daha 25 yasinda.
Yakisikliliga gelince hepiniz biribirinizden yakisiklisiniz ama CAGLAYAN en yakisiklisi.
ELBEYLI Gardasim en iyi amigo adayi
[size=6] :wink: simdi baskanim sizde en yasliniz benim derseniz yani valla biz o zaman sizin yasiniza gelince desenize yandik o zaman bizde en dedeniz biziz dememiz lazim masallah 19 luk delikanli gibi yakisiklisiniz yani simdi bu sitenin
en yakisiklilari arasina giriyorsunuz sizde caglayan abi gibi tabiiki sizin yaninizda bende :wink: : en yakisiklilar arasinda idare etmeye calisiyorum :[/size]