Samsunspor yönetimi teknik heyetin raporu doğrultusunda transfere hız verdi. Beşiktaş'tan Holosko ve Fink ile Galatasaray'ın serbest bıraktığı Mustafa Sarp'ın transferi için görüşmelere başladığı belirtildi.
Süper Lig yeni ekiplerinden Samsunpor'da transfer taaruzu başladı. Hazırlık maçlarında alınan kötü sonuçlar üzerine teknik heyetin raporu doğrultusunda düğmeye basan Kırmızı-Beyazlı yönetim, transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala çalışmalra hız verdi. Transfer için Genel Koordinatör Adnan Sezgin'e tam yetki veren yönetim, Beşiktaş'tan Holosko ve Fink ile geçen sezon Galatasaray'da forma giyen Mustafa Sarp'ın transferi için görüşmelere başladı. Transferlerin hafta sonuna kadar netlik kazanacağını belirtildi.
milos eğer rıza hoca onay verirse alınacak... onay vermezse 1-2 isim daha varmış...güney amerikadan(arjantin-brezilya) bakılan isimler de varmış..dediğim gibi milos transferi rıza hocanın onayına bağlı...
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı DOGU_BEY'a Teşekkür Ediyor...
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
milos eğer rıza hoca onay verirse alınacak... onay vermezse 1-2 isim daha varmış...güney amerikadan(arjantin-brezilya) bakılan isimler de varmış..dediğim gibi milos transferi rıza hocanın onayına bağlı...
BAZILARINA İNAT İNŞALLAH ALINIR YAA ANLAMIYORUM Kİİİ BAŞKAN YOK YÖNETİM ŞAŞKIN HERAN DÜŞÜREBİLİRLER NE YAPSALARDI BAŞKA NASIL DAVRANILIR Kİ BU DURUMDA BENCE SÜPER BİR KRİZ YÖNTEMİ SERGİLEDİ YÖNETİM HELAL OLSUN ONLARA VE RIZA HOCAYA TEBRİKLER
__________________ NE MUTLU ŞEHRİNE İHANET ETMEYENE