Burdan kendi adıma yönetime ve sivassporla ilgili haber yapan yerel televizyonlarımıza sesleniyorum.Allahınızı severseniz şu adamı Sivassporla bir araya getirmeyin.Bu şahsiyet kim için geldiyse gitsin işini yapsın reklamını yapsın işine baksın.Hayatımda bu kadar cıvık spor programı izlemedim.bu cıvıklığa nasıl dayandı mustafa ateş ben anlamıyorum.Adam bir de şarkı yapmış sözüm ona, daha da yapacakmış.Sana yalvarıyorum Yunus Bülbül :''yapma abi yapma''.Sivaslıları seviyorsan şarkı yaptım deyip bizi rezil etme.Stadta da söyledi bu şarkıyı (Eskişehir )maçında.Yemin ederim stadı terk edip gidecektim.Başka adam yokmu arkadaş sivasa şarkı yapacak,yoksa da Allah aşkına sen yapma.Bu adamı görünce ben ve esnaf arkadaşlarım kanalı değiştiriyoruz.Burdan ilgililere duyurulur bence reklam aracınızı değiştirin,çünkü tahammül sınırlarını zorluyor yapmayın allah aşkına.
Yerel kanallar günümüz değil de 90 ların kalitesinde hizmet veriyor Hele mustafa ateş e hayret ediyorum sivasta elle tutulur 2- 3 kişiden biriydi oda seviyeyi düşürdü hatta rakım sıfır haberler hariç sivas yerel kanalları izlemeye artık tövbeliyim
Yunus Bülbül belli ki iyi niyetli ekmek yediği yere de hizmet etmeye çalışan bir kişi izlenimi veriyor ama abi o şarkı nedir ya berbat ötesi bir şarkı yapmış.
Burada yönetimin devreye girerek bu şarkının kullanımını kaldırtması gerek, içerisinde Sivasspor geçiyor, bu şarkı Sivasspor'un saygınlığını ve marka değerini düşürecek seviyesizlikte.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Ya bırakın arkadaşlar herşeye muhalefetsiniz ya adam kendi istiyor gitmeyi kime ne zararı var.
Sen bu rezil, berbat şarkıyı dinledikten sonra utanmıyorsan pes sana artık. Yönetim sevdası senin gözünü kör etmiş. Devre arası Yunus Bülbül'ü forvet diye transfer etseler onu da savunursun sen.