Cevap: Uzun'dan Sivasspor'u Kızdıracak Sözler
Siz burada eski hataların hesabını vereceğinize, yada yönetimin yapmış olduğu ve/veya eksikliklerini sorgulamanız yerine Diyarbakırın hakkını arayın.. Bunu 5 yaşındaki çocuk bile biliyor. AKP hükümeti Diyarbakırı ligde tutmak için var gücü ile çalışıyor. Tabiki futbol hatalar oyunudur. Tabiki sistemde değişiklik yapılırken bizler burada inşallah tutar dedik. Ama tutmadı vede başarısız sonuçlar aldık. Bizler taraftarız. Kötü gidişe ve haksızlıklara sizlerin desteği ile çözüm bulacağız. Tıpkı tüm Diyarbakırı kurtarmak için çalışan vekiller ve hükümetin yaptığı gibi. Ama siz hataları öne sürerek kamuoyunun tepkisini çekiyorsanız. O zaman bu işin siyasetle bal gibi yürüdüğünün kanıtlarınıda sunmuş oluyorsunuz. Şimdi ben size soruyorum. Eğer başkanımız yani Kulüp Başkanımız Sayın Osman Seçilmiş beyefendi olsaydı çıkıpta bu nutukları atacakmıydınız bunun bana cevabını dürüst ve doğru bir şekilde söyleyin bizlerde sizleri alkışlayalım.
Unutmayın spor bir tarafa siyaset bir tarafa.. Ama siz de görüyorumki Diyarbakırın tuttuğu yolda ilerliyorsunuz. Bizlerde bunu üzüntü ile karşılıyoruz.
Saygılarımla
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|