SAYIN SERHAN KABURCUK DİVRİĞİ SPOR SİVAS IN TAKIMI BUNU BİLİN ÖNCE KENDİNİZE YARDIM EDIN SONRA TOKATA GIDIN
Alıntı:
superglam Nickli Üyeden Alıntı
Aynen katlıyorum........
Önce sivas divriği...
sonra anadolu üsküdar..
en son Tokatspor...
arkadaşlar bu yazılarınıza açıklama yapma gereği duydum..biz sivasımızın güzüde ilçelerinden biri olan divriğiyi her zaman desteklemeye gidiyoruz ihtiyaç duyulduğunda divriği kulup başkanı bizim dernek başkanımızı arayarak sizleri bu hafta divriğiye bekliyorum diyor bizim başkanda o gün sivassporun maçı olmassa veya deplasmana organize yapmassak seve seve yanınızda oluruz diyor ve oldukta 8-9 defa divriğiye gitmişizdir isteyen arkadaşlar divriği yönetimini arayıp sora bilir..
bizler her zaman divriğinin yanında olmaya hazırız..
gelelim tokat'a ;
şimdi tokata gitmemizdeki en büyük etken, oranın teknik patronu olan menderes hocadır.bizleri aradı dediki arkadaşlar bu haftaki oynayacağımız karşılaşma tokat için çok önemli bir karşılaşma sizleri burada görmek istiyoruz özellikle ben sivaslı olarak dedi bizde senelerdir sivasspora hizmet veren hocamızı kırmadık geliyoruz hocam dedik..Evet yarın tokat'a gıdıp tokatspor'un yenmesı ıcın elımızden gelenı yapacagız trıbunden desteklerımızı esırgemeyecegız..
NoT : HAFTAYA OYNAYACAĞIMIZ SİVASSPOR-GENCLERBIRLIGI KARSILASMASINA TOKAT TANDA TOKATSPORLU TARAFTARLAR SİVAS A GELEREK SİVAS TRIBUNLERINDEN SİVASSPORUMUZA AYNEN BIZIM ONLARA YAPACAGIMIZ DESTEK GIBI DESTEK VERECEKLER...
SAYGILARIMIZLA 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU..
Ne işiniz var Tokat'ta Tokat geşmişte bizi küme düşüren takım.. Hiç unutmam topçularımızı döve döve 2-1 yendiler Giresun spor kümede kaldı biz düştük..tahminim 80 li yıllardı tokatta deplasmandaydık.. 1-0 öndeydik tokatlı biri atladı yan hakeme yumruğu çaktı hakem yere yığıldı 10 dk. kalkamadı.. ozaman tv yok maçı hükmen bize verecekken hakemler oradan birileri hakemle konuştu maç devam etti... ve bizi tekme ve tokatlarla 2-1 yendiler...VE BİZ DÜŞTÜK.. Tokatı hep gardaş dost bilirdim..Ama hiç de öyle olmadığını ozaman deplasmana gelenler hep gördü ALLAHIM ONLARI DAHADA BETER ETSİN...Gidenleri şimdiden kınıyorum.. ''Ayıdan post Tokatlıdan dost olmaz''..Acıma acınacak hale düşersin
Tokat komsu takim ama Unutmayin tokattan önce divrigi var. Sizce tokatlilar Ne düsünür ? Divrigiyi sallamiyolar bile. Neden bigün divrigi macina gitmiyoruz?. Önce Sİvas SOnra Divrigi.