Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Röportajlar

Röportajlar Röportajlar bölümü

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: BÜLENT UYGUN`LA RÖPORTAJ
Alt 16.02.2007, 08:00   #11
Flavio
Tecrübeli Yiğido

Flavio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 Flavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: BÜLENT UYGUN`LA RÖPORTAJ

Çalışma için teşekkürler emeğinize sağlık.Bülen Hocam Allah sizi başımızdan eksik etmesin..

http://img250.imageshack.us/img250/1921/bububuh6.jpg
Flavio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: BÜLENT UYGUN`LA RÖPORTAJ
Alt 16.02.2007, 08:02   #12
cebrail_58
Acemi Yiğido

cebrail_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cebrail_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: BÜLENT UYGUN`LA RÖPORTAJ

çok güzel bi çalışma olmuş öncelikle bu çalışmada pay sahibi olanlara teşekürler bülent ugunuda cevap larndan dolayo tebrik ediyorum
cebrail_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.02.2007, 08:19   #13
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bülent hoca ne gerekiyorsa hepsini söylemiş.Benim bunun üstüne yorum yapacak bir şeyim kalmamış,ayakta alkışlıyorum.başarılarını devamı ı diliyorum.
OLCAY_58_AKKUS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.02.2007, 09:35   #14
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 967 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Bülent Uygun Hocamiz kisitli ve degerli zamanindan lutf edip Arkadaslarimin sorularini yanitladigi icin Tesekkür ediyor, Röportaji Gerceklestieren ve derleyen Arkadaslarimi kutluyorum. Gercekten güzel bir calisma ellerinize saglik , yoruma gelince Gülkiz ve Albina58 Arkadaslarim cok güzel tespit ve yorumlarda bulunmuslar bu arkadaslarimin yorumlarini büyük bir hazla okuyorum duygu ve serzenislerine harfiyle katiliyorum.
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.02.2007, 10:09   #15
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 803 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

TÜM YORUMLARA BAKTIĞIMDA İŞ ADAMLARI İÇİN ÇOK YERİNDE VE HAKLI BİR TEPKİ VAR.SİVAS YENİ BİR OLUŞUM İÇİNDE BU AŞAMA GEÇİLİRKEN İŞ ADAMLARIMIZA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR OLABİLİR.AMA BAŞKA BİR HUSUSTA TAŞIAM SUYU İLE DEĞİRMENİN DÖNMEYECEĞİ.YARDIMLARLA BİR YERE KADAR GİDERİZ.ÖNEMLİ OLAN SİVAS SPORU KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURAN,ALT YAPISI,SAHASI,SEYİRCİSİ,GELİR KAYNAKLARI VE SANAYİSİ İLE SİVAS ŞEHRİNİ GELİŞTİRMEKTİR.YARDIMLAR ALINIRKEN SADECE GÜNÜ KURTARMAYI DEĞİL SİVASSPORUN GELECEĞİ İÇİN DE YATIRIMLAR YAPILMALI.DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEZ İSEK BU GÜNLERE ULAŞACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM.TEBRİKLER BÜLENT HOCA SİVASLI OLUP SİVASTA DOĞAN HEMŞERİLERİMİZİN SİZE BAKIP ÖRENK ALMASI LAZIM.SEN HEPİMİZDEN DAHA BÜYKMSİVASLI OLMUŞSSUN.BAŞARILAR HOCAM YOLUN AÇIK OLSUN.
Alt 16.02.2007, 10:13   #16
sivasli_kocak
Yiğido

sivasli_kocak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 80 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_kocak zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart -->: BÜLENT UYGUN`LA RÖPORTAJ

HELAL OLSUN GUZEL CALIŞMA.... SİVASSPORRRRRRRRRRRR
sivasli_kocak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.02.2007, 10:24   #17
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1326 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Bi yanlışlıkmı var ne Bülent hoca Sivaslı değilmi
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
sivaslı seninle gurur duyuyor
Alt 16.02.2007, 12:13   #18
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1113 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil sivaslı seninle gurur duyuyor

[öncelikle bu röportajı yapan kardeşlerimi tebrik ederim ve sevgili kardeşim BÜLENT hocayı cani gönülden kutlarım duygularını samimi olarak yansıtmış sivas ve sivasspor daha güzel nasıl anlatılırki ayrıca sayın bakanımız ŞENER icinde söylediklerine katılıyorum neden bir cumhur başkanıda sivastan cıkmasın kaldıki tüm türkiyenin sevdiği bir insan MECNUN başkan gercekten sivasımız icin bir şanstır diye düşünüyorum ALLAH onu başımızdan eksik etmesin 40 yıllık rüyamizı gercekleştirdi iş adamlarımıza gelince onlardanda rica ediyorum lütfen sivassporumuzu layık olduğu yerlere gelmesi icin yardımcı olalım ÜSKÜDARDAN selamlar
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.02.2007, 12:17   #19
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 984 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

Sevgili Ayhan Bayrak, Bekir Bayrak ve Osman Günay
ellerinize emeğinize ve yüreğinize sağlık, sivasımız için adı bir şans olan değerli hocamız manajerimiz, futbolcumuz kısacası adı herşeyin yanına yakışan güzel insan Bülen Uygun hocamızla yaptığınız bu samimi röportaj bize umut verdi sitemiz adına yapılan güzel işlerden biri olarak yerini aldı, teşekkürler
Bülent hocamız henüz çok genç daha alacağı çok yol var, umarım hayal ettiği herşey sivasım ve kendisi adına gerçekleşir, ben kendisine ta başından beri güveniyorum, bunu burada adın açtığım başlıklardada belirttim sürekli, çok yetenekli, özverili, sivas sevdalısı bir insan, hepimiz adına bir kezde ben teşekkür ediyorum kendisine, yaptıklarına ve yapacaklarına
Alt 16.02.2007, 12:18   #20
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bi yanlışlıkmı var ne Bülent hoca Sivaslı değilmi
kardeşim kendine gel bülen uygun sakaryalı hemşerim benden duymuş olma

Etiketler
bülent, röportaj, uygun, İle