12.02.2007, 14:54
|
|
|
Yiğido
3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
-->: --->: 58. Super lig golumuzu kim atacak?
Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
TEBRİKLER YAVUZ KARDEŞİM. İSTATSİTİKLERİN DOĞRU. AYNI İSTATİSTİKLER (TAA 1967'DEN BERİ BENDE DE VAR)...TEBRİK EDERİM KARDEŞİM.
|
Tesekkur Ederim abi, Zaten forumu acarken Nacizane diye belirttim.Herhangi bir yanlisim olduysa uyarmanizi bekleyerek bu tabiri kullandim. Sivasspor sevgim sosyal hayatima oyle islediki hakkindaki her seyi not eder duruma geldim.
Butun cocuklugum 1.Lig ozlemiyle gecti.Benim yasitlarim bilirler 2 Ligin 3. Ligin hatta amator liglerin kahirlarini cektik yillarca.Van,K.Maras,Petrolofi si,Yozgat,Erzurum,Siirt,Sekers por gibi takimlar 1.lige cikarken bizler hep boynu bukuk kaliyorduk.Kastamonu,Cankiri gibi ve daha agiri ilce ve sirket takimlariyla bile mucadele edecek gucumuz yoktu.
Futboldan nefret etme derecesine gelmistik ve ister istemez Istanbul takimlarina gonul vermeye baslamistik.
Yasim 37 oldu.Abi yemin ederim bundan 4 yil oncesine kadar Sivassporu Super ligde goremeden olecegime inanmaya baslamistim.
Ama stadyum bekcisinden masorune,futbolcusundan yonetimine ve baskanina,taraftarindan teknik direktorune,Maasindan Sivasspor adina aidat kesilen iscisinden memurundan, kalemini Sivassporumuz icin kullanan gazetecisine kadar ALLAH hepsinden razi olsun ve ne muradi varsa versin ki bizlere bu gunleri yasattilar,Ellerine gonullerine emeklerine saglik hepsinin.Simdi tek uzuntum Yurt disinda ikamet ediyor olmam sebebiyle maclarimizi bizzat stadyumumuzda izleyemiyor olmak, Cunku ben butun bir cocukluk donemimi ve genclik yillarimi oralarda sesim kisilana dek destek vermekle gecirdim.
Buradan her mac esnasinda gozlerimi kapatarak manevi desteklerimi yollarim,
Tribundeki yerimdeymis gibi...
|
|
|