Alıntı:
GREENCROCODİLES Nickli Üyeden Alıntı
OK ZATEN HERYER DE ÇIKAR BÖLE GERİZEKALILAR İSTEYEN İSTEDİĞİ TAKIMI TUTAR BİZ DE YILLARDAN BERİ SAPINA KADAR BURSASPORLUYUZ BU TAKIM TAAA DİBİ GÖRDÜ AMA BU 2.5 MİLYONLUK KENT ELELE VEREREK HAKSIZCA ŞİKEYLE DÜŞTÜĞÜMÜZ YERDEN KALKMASINI BİLDİK VE ALLAHA ŞÜKÜR DİMDİK AYAKDAYIZ VE HERZAMAN DA BURSASPORUMUZU YALNIZ BIRAKMAYIZ STADA Bİ BAKIN HEP FULL DOLAR HER MAÇ İÇERDE 18-20 BİN TARAFTARA DOLAR STAD ARTIK ALMIYO BU BÜYÜK TARAFTARI ANTALYA MAÇIN DA GEÇEN HAFTA MAÇI LİG TV VERMESİNE RAĞMEN STAD FULL DOLUYDU VE 2-3 BİN KİŞİ DE DIŞARDA KALMIŞ BİLETSİZ...NEYSE BURSADAN SAYGILAR VE SEVGİLER BEN KAÇAR SAKARYA-KAYSERİ MAÇINI İZLEYEYİM BAKALIM GÜZEL MAÇ OLUR BAŞLADI BİLE DALDIK PC YE ÖNEMLİ OLAN İNSANLARIN TUTTUĞU TAKIMA SAYGI DUYMAKTIR
|
kardeş bura bursa nın sayfa sı değil gelirsin takımını ADAM GİBİ desteklersın bizene kac bin taraftarla oynuyorsnun düşmüşsünüz kalkmışsınız bizene bursanın hayat hikayesini burda kimsenın ilgisini cekiceğini düşünmüyorum...
dersin ben bursalıyım tabiki gömlümden bursanın kazanması geciyor ama hak eden kazansın dersın olur biter böyle eyvam yapmayla bişey olmaz...
İNADINA SİVASSPOR