Ahmet fotoğraflar herzamanki gibi yine bomba...Fakat fotoğraflarda bişey eksik değilmi???Kendine bir sor bakalım
Abi Farkindayim Inan Ama Varya Bugun Seni Hep Videoya Cekmisim Düzgün Bir Resmini Cekmeyi Becerememisim Elimde Olan Bir Tek Bu Vardi Koymak Istemedim Ama Sonradan Hemen Farkettim Attim Da Senin Cvb Önceye Gelmis Sen Demeden Ben Nolursa Olsun Atim Demistim
Reiss Eyiki Varsin VARLIGIN YETER ADIN YETER NAMIN YETER
Bu çok güzel olmuş harika... her maçtan sonra bu şekilde görüntüler yayınlayalım.. maçın atmosferini bu resimlerle az da olsa hissedebiliyoruz.. emek veren herkese teşekkürler..
Bu çok güzel olmuş harika... her maçtan sonra bu şekilde görüntüler yayınlayalım.. maçın atmosferini bu resimlerle az da olsa hissedebiliyoruz.. emek veren herkese teşekkürler..
Gardas Biz Her MActan Sonra Bu Sekilde Resimleri Siteye Atiyoruz Yeni Degil Yani Bu Sen İlk Defa Rastladin Sanirsam Ama Bundan Sonra Buradan Takip Edebilirsin
arkadasim eline saglik cok guzelde ama cok uzuldum boyle bir basarili takimimiz var malesef seyircimiz hale gelmemekde direniyor biz trubunlere ne zaman gelecegiz anlamakta gucluk cekiyorum ya yigidilar sivas spordan baska sivas spor yok bu nasil bir sivaslilik biraz daha kendimizi futbol takimimiza daha yakin olalim bu bizim kururumuz haydi yigidolar hep sivassporumuza bundan sonra sivasta oynyacagi maclari coskulu bir sekilde sivasa yakisir sekilde desteklemiye davet ediyorum sivas sporumuzada basarilarinin devamini dilerim