Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: BENİ B.UYGUN KEŞFETTİ!.
Alt 05.04.2007, 09:49   #11
mesut_koçak_58
Tecrübeli Yiğido

mesut_koçak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 mesut_koçak_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BENİ B.UYGUN KEŞFETTİ!.

mehmet yıldız çok doğru söylemıs mehmet yıldızı bulent hoca keşfetti bulent hoca gelmeden önce hep yedeklerde oturuyordu....
mesut_koçak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.04.2007, 09:55   #12
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
eğer mehmet yıldızı satarsak sivassporlu mehmet olarak kalır ama bizde oynarsa ölümsüzler arasında yerini sadece sivasta alır türkiyede unutulur. o yüzden mehmeti satmamız lazım. onun emeğine karşı bunu haketti
Yaa akrdeşim siz halaa anlamıyormusunuz. Bu ne ezilmişlik,Bu ne başkasına hayranlık, Bu ne umutsuzluk. Eğer mehmeti satarsa sivas ,nerede büyük sivasspor,nerde hedeflerr, Siz halaa sivaslı olarak fenerin,galatasarayın,beşiktaş ın sivasspordan büyük olduğunu düşünüyorsunuz. ve böyle düşündükcede hep küçük takımın seyircisi olarak kalacaksınız. Önce şu küçüklük komplexsinden,ezilmişlikten,ba şkasına hayran hayran gıptayla bakmaktan kendinizi kurtarın. Büyük olduğunuza kendiniz inanın. Neden satılsın mehmet yıldız anlamıyorum.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.04.2007, 10:29   #13
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

Ezilmiş sivaslılarız,ikendimize güvenmeyen sivaslılarız,kendi memeleketimizi sevmeyen sivaslılarız,kendi insanımızın kıymetini bilmeyen sivaslılarız,,kendi hemşerimizin iyiliğini istemeyen sivaslılarız... Bunun aksini söyleyen varsa anlını karışlarım. Neden mi bu tez i ortaya attım söyleyeyim.sağ sol alevi sünni olarak yıllarca birbirimizi kırarak şehrimizin gelişmesine balta vurduk,ve iş konusundada tembeliz, yanıbaşımızda yozgat ilinden gelip eğer şehrimizde işyeri açıpta bizim paralarımızla geçiniyorsa ( yimpaş ) vay halimize, ben istanbulda yaşayan sivaslı olarak şunu çok iyi biliyorum ki kendi esnafımızdan alışveriş yapmıyoruz gidip yimpaş dan alışveriş yapıyoruz.yazık yazık.yimpaş kazandığı paralarla yani bizim paralarım ızlşa gidip kendileri için yatırım yapıyorlar. 2. siii,mehmet yıldız satılsın diyorsunuz işte vahim olan diğer tarafta bu. bu ezilmişliğin göstergesidir,biz sivaslı olarak kendimizi küçük görmemizden kaynaklanıyor,sivasporda büyük unutmayınnnnnnnnnnnnnnnnn. MEJMEY YILDIZ BÜYÜK FUTBOLCU VEEE BÜYÜK TAKIMDA OYNAMALI. YANİİ SİVASSPORDAAAAAA.
-->: BENİ B.UYGUN KEŞFETTİ!.
Alt 05.04.2007, 10:49   #14
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: BENİ B.UYGUN KEŞFETTİ!.

Bnce mehmet buyuk takımlara gitmemeli.CÜnkü mehmet cok gol atan bir oyuncu degil mücadele eden kosan takımı için herseyi yapan bir oyuncu fakat büyük takım taraftarı gol atmayan oyuncuyu pek sevmezler ama hayırlısı olsun.İNŞ. sivassporda kalır
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: BENİ B.UYGUN KEŞFETTİ!.
Alt 05.04.2007, 10:57   #15
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

Standart --->: -->: BENİ B.UYGUN KEŞFETTİ!.

Alıntı:
yigido_furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bnce mehmet buyuk takımlara gitmemeli.CÜnkü mehmet cok gol atan bir oyuncu degil mücadele eden kosan takımı için herseyi yapan bir oyuncu fakat büyük takım taraftarı gol atmayan oyuncuyu pek sevmezler ama hayırlısı olsun.İNŞ. sivassporda kalır
yavv kardeşimmm. hala büyük takıma gitmemeli diyorsunuz yaa. kafayı yiyecemmm. hangi büyük takımm. sivasspordan büyük takımmı varr. anlamıyormusunuz yaaa.Yeter artııkk ezilmişlikten kurtulunnnnnnnnn. kendinizi küçük görmekten vazgeçinnn.
-->: --->: BENİ B.UYGUN KEŞFETTİ!.
Alt 05.04.2007, 11:23   #16
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1048 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: --->: BENİ B.UYGUN KEŞFETTİ!.

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ezilmiş sivaslılarız,ikendimize güvenmeyen sivaslılarız,kendi memeleketimizi sevmeyen sivaslılarız,kendi insanımızın kıymetini bilmeyen sivaslılarız,,kendi hemşerimizin iyiliğini istemeyen sivaslılarız... Bunun aksini söyleyen varsa anlını karışlarım. Neden mi bu tez i ortaya attım söyleyeyim.sağ sol alevi sünni olarak yıllarca birbirimizi kırarak şehrimizin gelişmesine balta vurduk,ve iş konusundada tembeliz, yanıbaşımızda yozgat ilinden gelip eğer şehrimizde işyeri açıpta bizim paralarımızla geçiniyorsa ( yimpaş ) vay halimize, ben istanbulda yaşayan sivaslı olarak şunu çok iyi biliyorum ki kendi esnafımızdan alışveriş yapmıyoruz gidip yimpaş dan alışveriş yapıyoruz.yazık yazık.yimpaş kazandığı paralarla yani bizim paralarım ızlşa gidip kendileri için yatırım yapıyorlar. 2. siii,mehmet yıldız satılsın diyorsunuz işte vahim olan diğer tarafta bu. bu ezilmişliğin göstergesidir,biz sivaslı olarak kendimizi küçük görmemizden kaynaklanıyor,sivasporda büyük unutmayınnnnnnnnnnnnnnnnn. MEJMEY YILDIZ BÜYÜK FUTBOLCU VEEE BÜYÜK TAKIMDA OYNAMALI. YANİİ SİVASSPORDAAAAAA.
aynen katılıyorum yimpaş ağır olmuş burası hariç birde bizde mehmet yıldız gibi biri daha var ama sıra ne zaman gelir bülent hoca nezaman görür bilemem (ERTUĞRULU)
Alt 05.04.2007, 11:25   #17
edebiyatisyen
Tecrübeli Yiğido

edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 edebiyatisyen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tüm söylediklerine katılıyorum.sivasin en büyük kaybı başkalarına hayran kalmak ve daima kendilerini küçük görmek...Artık bırakın bu işleri....Yalnızca sivasa hayran olun...Bkın kayseri adamlar aldı başını yürüdü.neden mi birbirlerine tutkun olduklarundan ve kayseiden başka şehri düşünmediklerinden...istikbal in sahibi kayseri ve kayseri erciyesin maçlarına 10 bin seyirci götürüyormuş ve adamlar kayseriyi aşmış sivassporun tesislerinin tüm mobilya masraflarını karşıladı...Artık sivası herzamankinden bir kat daha sevseniz Daha iyi olur....saygılarımla
edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: BENİ B.UYGUN KEŞFETTİ!.
Alt 05.04.2007, 11:34   #18
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

Standart --->: -->: --->: BENİ B.UYGUN KEŞFETTİ!.

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynen katılıyorum yimpaş ağır olmuş burası hariç birde bizde mehmet yıldız gibi biri daha var ama sıra ne zaman gelir bülent hoca nezaman görür bilemem (ERTUĞRULU)
kardeşşş. neden yimpaş ağır olmuşş. gerçek değilmi. neden biz sivaslılarda sivpaş veya sivas isminin geçtiği bir ticaret yapmıyoruzz. biraz uyanın yaa birazz uyanınnn.
Alt 05.04.2007, 11:39   #19
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
edebiyatisyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tüm söylediklerine katılıyorum.sivasin en büyük kaybı başkalarına hayran kalmak ve daima kendilerini küçük görmek...Artık bırakın bu işleri....Yalnızca sivasa hayran olun...Bkın kayseri adamlar aldı başını yürüdü.neden mi birbirlerine tutkun olduklarundan ve kayseiden başka şehri düşünmediklerinden...istikbal in sahibi kayseri ve kayseri erciyesin maçlarına 10 bin seyirci götürüyormuş ve adamlar kayseriyi aşmış sivassporun tesislerinin tüm mobilya masraflarını karşıladı...Artık sivası herzamankinden bir kat daha sevseniz Daha iyi olur....saygılarımla
kardeşşş saygılar sunuyorum.Artık yeter birbirimize sevgiyle saygıyla yaklaşalım. sivaslıları sivaslılardan başka düşünen olmaz. düşünüyor gibi görünüp aslında sivaslılardan faydalanıyorlarr.
Alt 05.04.2007, 11:59   #20
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bülent hocanın mehmetin gelişmesine katkısı olduğu kabul edilebilir bir gerçektir
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla