Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 12.07.2005, 11:58   #11
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

No idea, ama 22 ya da 24 olsa gerek..
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.07.2005, 14:41   #12
KoraySancar
Yiğido

KoraySancar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KoraySancar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Dün Srt'deki "spor günlüğü"programında Sivas-Ç.Rize maçını seyrettim.Bu maçta özellikle Andersson'a dikkat ettim.Moral bozmak istemem ama ikili mücadelelerde çok başarılı görünmüyor,bir de fazlasıyla ağır bir futbolcu.Peki nasıl bu kadar gol atıyor derseniz benim tahminim iyi ortalar aldı,hava hakimiyeti iyi,bir de son vuruşları düzgün.Onu biraz Hakan Şükür'e benzettim fakat onun kadar bile hareketli ve mücadeleci değil.Eğer iyi marke edilirse,Süper Lig maçlarında bu kadar gol atabileceğinden emin değilim.Ama yöneticilerimiz yerinde bir tespit yapmış,yanına hızlı bir futbolcu alırlarsa belki o da daha verimli olabilir.
KoraySancar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.07.2005, 15:08   #13
nicolasdasouza58
Acemi Yiğido

nicolasdasouza58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nicolasdasouza58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
KoraySancar Nickli Üyeden Alıntı
Dün Srt'deki "spor günlüğü"programında Sivas-Ç.Rize maçını seyrettim.Bu maçta özellikle Andersson'a dikkat ettim.Moral bozmak istemem ama ikili mücadelelerde çok başarılı görünmüyor,bir de fazlasıyla ağır bir futbolcu.Peki nasıl bu kadar gol atıyor derseniz benim tahminim iyi ortalar aldı,hava hakimiyeti iyi,bir de son vuruşları düzgün.Onu biraz Hakan Şükür'e benzettim fakat onun kadar bile hareketli ve mücadeleci değil.Eğer iyi marke edilirse,Süper Lig maçlarında bu kadar gol atabileceğinden emin değilim.Ama yöneticilerimiz yerinde bir tespit yapmış,yanına hızlı bir futbolcu alırlarsa belki o da daha verimli olabilir.
iste ayni jardel top ona geldimi gol oluyor yani spikerler artik soyle diyecek ; Musa kus sag taraftan ilerliyor ortasi Anderson ve gooooll !!! Sivasspor 1 0 Malatyaspor dakika 90 ´+ 2 ve mac bitti !!!
nicolasdasouza58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.07.2005, 15:24   #14
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1329 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

[size=6]Andersonn'da Hem Hakan ŞÜKÜR hemde Mario JARDEL'İN Özellikleri var...Jardel'in golcülüğü Hakan Şükür'ün presli futbol anlayışı var yani kısaca çok yetenekli bir futbolcu...İnşallah seneye Sivasımızı uçuracak....[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.07.2005, 16:05   #15
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 944 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Sivassporun flaş transferi Brezilya'lı Anderson ve Genel Yayın Yönetmenimiz Funda Uzun'un keyifli röportajı

Sivasspor’un Almanya kampına gitmeden önce görüştüğümüz 3 yeni transfer Anderson dos Santos, Jardel Pereıra de Souza ve bize hiçte yabancı olmayan yıldız file bekçisi Michael Petkoviç röportajının ilk bölümü olan Anderson'dan Yiğidolar’a mesajlar.

Anderson henüz Türkçe bilmiyor, başka yabancı dili de yok. Menajeri Carlos de Sousa bize sohbet boyunca tercümede yardımcı oldu.

Anderson son derece sempatik kişilikli,"bir konuşsa neler söyleyeceği belli değil" dedirtecek kadar cana yakın. Sivasspor taraftarlarının gönlünde taht kurmaya daha şimdiden aday.

Bu arada Anderson’un malı çok kıymetli, kafasında ki çok beğendiğim siyah şapkayı aldığım için karalar bağladı.

Anderson Sivasspor’da olmaktan dolayı neler hissediyorsun?

Çok mutluyum. Burada herkes tarafından çok iyi karşılandım. Özellikle takım arkadaşlarım ve taraftarlarımız benimle çok ilgileniyorlar. Sivas halkı çok konuk sever.

Oynadığın maçlardan takıma çok çabuk uyum sağladığın belli oluyor. 2 maçta attığın 5 golde bunun bir ispatı sanırım. Sen bu konuda neler eklemek istersin?

Evet. Özellikle vurgulamalıyım ki uyum sorunumu aşmamda herkes çok yardımcı oluyor. Hocamız, teknik kadro özelliklede oyuncular. Sonuçta futbol bir ekip işi. Eğer takım arkadaşlarım da bana uyum sağlamasalar 5 gol atamazdım. Diğer Brezilyalı oyuncularda zaten yalnızlık çekmeme engel oluyorlar…

Sivasspor ilk yurt dışı deneyimin yanılmıyorsam. Yeni bir ülke, yabancı bir dil, bu seni nasıl etkiler?

Futbolda bunların fazla bir önemi yok. Futbol evrensel bir olgu… Bulunduğun çevreye bir an önce uyum sağlamak profesyonelliğin gereği. Bende tam bir profesyonel olduğuma inanıyorum. O yüzden bu konuda hiçbir rahatsızlık hissetmiyorum.

Hedeflerin neler. Bu sezon toplam kaç gol atarsın?

Her golcü gibi oynadığım takımımda gol atarak takımımın kazanmasını sağlamak en büyük hedefim.

10 15 arası gol atmayı hedefliyorum. Tabi ki takım arkadaşlarımın yardımları ile. Pas olmadan gol yok.

3 büyükler hakkında ne düşünüyorsun. Onlara bir sürprizin var mı?

Her 3 takımda da birbirinden kaliteli oyuncular var. Ama Brezilya’da Santos’da Corintıas’da karşılıklı oynadığım oyuncularda çok kaliteliydi. Orda da birçok gol attım. Farklı olacağını düşünmüyorum. Tabiî ki gol atmak en büyük sürpriz olacaktır.

Taraftarlara vermek istediğin bir mesajın var mı?

3 yıllık antlaşmam olan Sivasspor takımına kendimi ispatlamak, birçok gol atarak başarılı olmak için geldim. Sivasspor’a gönül vermiş taraftarlar bana güvensinler, attığım ve attıracağım gollerle onlara “samba” yaptıracağım.
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.07.2005, 16:14   #16
kangalli_irfan_almanya
Acemi Yiğido

kangalli_irfan_almanya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 kangalli_irfan_almanya ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

cok kaliteli bir oyuncu belli insallah cok faydasi olacak da ben fazla takib edmedim ne zaman geldi bu oyuncu ????
kangalli_irfan_almanya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.07.2005, 21:30   #17
veysel
Usta Yiğido

veysel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 932 veysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISIveysel COK SEVILEN BIR KISI

ARKADASLAR ACELE ETMEYIN HENÜZ ERKEN DAHA COK GOL ATACAK ANDERSON KALITESINDEN SÜPHEM YOK BENIM
veysel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.07.2005, 16:50   #18
Cengo
Yeni Yiğido

Cengo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 Cengo ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sivas sporumuza hayırlı olsun...

BİR SİVASSPORLU SÜPER LİGE BEDELİDİR
Cengo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.07.2005, 17:10   #19
kangalli58yasin
Tecrübeli Yiğido

kangalli58yasin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 kangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOKkangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOK

ANDERSSON COK GOL ATAR
kangalli58yasin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.07.2005, 10:34   #20
murrat58
Yeni Yiğido

murrat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 murrat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Birakin bu isleri yaa sözle taraftar olunmaz maclarina bekleriz
murrat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır