Alıntı:
mesut_tncsvs Nickli Üyeden Alıntı
hayırlısı ve güzel olucak ama bence
yeni bir stad şart ben kale arkalarını hiç beğenmiyorum sahaya çok uzaklar
yeni 45,000 bin kişilik üstü kapanır açınır sistemde bir stad olsun o stad dolar stad eğer gösterişli ve bir o kadarda teknolojikse emin olun ki mutlaka dolucaktır
|
Bu stadımızda önemli başarılar kazanırsak ve ligin köklü kulüplerinden birisi haline gelirsek, inşallah ilerleyen yıllarda şehrimize en az 40,000 kişilik, modern bir stad yapılır.
Ancaaaak.... eğer biz bu takıma sahip çıkarsak ve az çok demeyip destek olursak o günleri görebiliriz, aksi halde sonuç koca bir hüsran olur. Bu yüzden hep destek tam destek, sözde değil özde destek olmalı diyorum. Yani para verip Sivassporun maçlarına gideceksin, orjinal ürünlerini satın alacaksın vs vs. İnşallah çok yakın zamanda GSM operatörleriyle anlaşma sağlanacak ve takımımıza kısa mesajla destek verme imkanımız olacak. Tabii o zaman hiç kimsenin de destek olmaması için bahanesi kalmayacak...
Unutmayalım damlaya damlaya göl olur ve küçük destek ve yardımlar yarın dünya çapında bir kulübün oluşmasına katkıda bulunur. Bu yüzden kaytarmak yok, yola ve desteğe devam!