-->: ÜZERİMİZE GELDİLER..
YORUM 2.
HI PINI FELIX BALILI, WE ARE WITH YOU ALL TOGETHER, WE WISH YOU VERY GOOD TIME IN SIVAS, WE ARE LIKE YOU FOOTBOLL AND YOUR CHAREKTER, ALSO THE FOOTBALL FROM ALL SIVASSPOR PLAYER`S.
WE ARE FANATICS OF SIVASSPOR FOOTBALL AND FRINDSHIP.
DONT FORGET WE ARE WITH YOU.
SIVASSPOR IS A FAIR PLAY CLUB FOR EVER.
WE ARE THE CHAMPIONS
-----------------------------------------------------------------
YORUM 1. ahmetcelik
Yazdiklari hele birde grammer olarak dogru olsa hadi neyse.
Yahu bizde 35 senedir almanyada yasiyoruz, Almanyanin Univeristesini bitirdik. Almanyada 10. Milyon Müsterisi olan ve 3500 iscisi olan, bir hizmet kurulusunda calisiyorum. Amma dogru, yanlis bu sitede türkce kullaniyorum, hatda Isyerinde Müsterilerimizin Türk oldugunu ögrendigim an, israrla Türkce konusuyorum. Türkce Dünya´da en yaygin Dil. Bu gün Türkce Dili ile Ingilterden tut Cin Cumhuriyetine kadar, gecerli olan bir dil. Biraz gayret edin, Vataniniz´dan, Örfünüzden, Adetinizden, Kimliginizden kopmayin. Bizim nerde yasadigimiz önemli degil, bugün Almanya yarin Avustralya veya Yeni Zeylanda olur, Önemli olan Kökenimizi, Kimligimizi, Dilimizi unutmamak.
Bugün Dilini unutursun yarin Dinini.
Olmaz güzel Kardeslerim, Cocuklarinizla Evinizde öncelikli olarak Türkce konusun.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaslar yukarida yazilan iki Yorumda Arkadas Ahmet celike Ait yorumlardir Biri ingilizce digeri Türkce. !!!! Ben sadece bu iki yorum hakkinda kirmizi yazi ile. !! YORUM YOK YAZISI.!!! Sadece Bana Aitir ..!!!!!!! Altaki yorum 1 ay önce sitede yabanci dille yorum yazan genc kardeslerimize sitede Türkce yorum yazin Ana dilinizi ögrenin. daha grammer bilmeden yazi yaziyorsunuz VS, VS Yazan Ahmet celik Arkadas dün ki yorumunu Anlamis degilim 1 ay sonra kendisinin ingilizce yorum yazmasi garibime gitti. Ilk önce Anadilim Türkce dili Kullnanilsin Diyor saonra kendi yaziyor.. ben asla yabanci dille yorum yazan Arkadaslara karsi degilim hatta destekliyourm .. Almanyada yasayan cok türk Genclerinin türkcesi iyi degil ve sitede yorum yazmaya utaniyorlar O türkcesi iyi olmayan Arkadaslar icin bir Forum Acildi ki Onlarda Sivassporu daha iyi ögrensin ve yorum yapsinlar diye . O Forumda Ahmet celikin Türkce yorumu dikkatimi cekti baktim 1.ay sonra kendisi ingilizce yorum yazmaya Baslayinca Ikisini Alt alta koydum bir ay önce karsi olan sahis simdi kendisi yaziyor. Ben kesinlikle ingilizce Almanca yazilan yorumlara karsi degilim o zaman Ahmet celik Arkadasimizda Almanca yorum yazan ve gramatigi iyi olmayan Arkadaslarimizi hor görmesinki o Genc kardeslerimizde Siteye SIKILMADAN utanmadan Bildikleri Türkce Ve Almancayla Yorumlarini yazsinlar.. saygilarimla