ARKADAŞLAR İÇİMİZDEN BİRKİŞİ ÖNDERLİK YAPSIN VE NE YAPACAKSAK BİR AN ÖNCE YAPALIM YALNIZ SİVASTA DEĞİL İSTANBUL,ANKARA,İZMİR V.S. SOKAKLARA ÇIKALIM HAKKIMIZI ARAYALIM...
benmi biraz birseyleri yanliş algıliyom yoksa başkalarimi aptallaşti ts almasi gereken cezayı biz aliyoruz bence pazar aksami sivas valiliği önünde yürüyüş eş zamanli olrak sivas dernekleri olan illerde ani gün saatte toplanalim sayin abdulatif seneri ve hamza yerlikayayi ve sayın muhsin yazıci görev düşüyor imranlili sinan bursadan biz ne acilr ne kahbelikler ve ne oyunlari biklikte aştik biz meyve veren ağaç oldukça daha çok taşlaniriz taşla dalkirilmaz yasasin sivasin ayricaliği yaşasin sivasli olmanin ayricaliği
beyler sivasta istanbulda ve gerekirse ankarada aynı gunde aynı saatte toplanıp yuruyuş yapalım istanbuldaki sivaslılar kendini gosterme zamanı 2 milyon sivaslının yarısı yuruyuşe katılsa turkıye bizi konuşur bu arada lutfen artık fb maçında bize ayrılan trubun dolsun
__________________ BİR GÜN KRAL OLMADIK BİR GÜN DE TAHTTAN İNMEYİZ!!!
EN GÜZEL TEPKİYİ BU HAFTA SONU KADIKÖYDE OYNAYACAĞIMIZ MAÇTA GÖSTEREBİLİRİZ.ÇÜNKÜ BU HAFTAKİ MAÇ HEM YAYINCI KURULUŞ TARAFINDAN CANLI EKRANA GELECEK VE TÜM TELEVİZYONLARIN SPOR KANALLARINDA SAATLERCE KONUŞULACAK.BUNDAN DAHA BÜYÜK BİR FIRSAT OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM BİZ SİVASSPORLULAR İÇİN FEDERASYONU VE TRABZONSPOR KLÜP YÖNETİCİLERİNİ PRATESTO EDEBİLİRİZ.ANCAK BUNUN İÇİN STADDA BİZE AYRILAN BÖLÜMÜN HINCA HINC DOLMASI GEREK.BU SADECE BENİM ACİZANE BİR FİKRİM KARAR ÇOĞUNLUĞUNDUR.
Sana katılıyorum. Bu maça Siyah forma ve pankart ile çıkılsa nasıl olur.