Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: TAHKİM'E GİTMİYORUZ!
Alt 29.08.2007, 22:40   #11
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 886 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: TAHKİM'E GİTMİYORUZ!

Hak Aramak Türkiyede sucmu kabul ediliyor ????????

Ben sebebini bilmiyorum ve Bir Taraftar olarak da ögrenmek Istiyorum. Sivassporun cikarlarini korumak yönetimin 1.ci görevi oldugunu Söyleniyor yanlissa düzeltin..????
Alt 29.08.2007, 22:50   #12
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: TAHKİM'E GİTMİYORUZ!

Sivasspor, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) verdiği Trabzonspor-Sivasspor maçının tekrar oynanmasına yönelik kararı, Tahkim Kurulu'na taşımaya hazırlanıyor. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, verilen kararla ilgili bu akşam yapılacak toplantıda ortak karar çıkarsa Tahkim Kurulu'na gideceklerini söyledi.
TFF 3. Lig takımlarından Tokatspor'un sezon açılışı için Tokat'a gelen Sivasspor'da Teknik Direktör Bülent Uygun ile Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Grand Ballıca Oteli'nde Tokatspor Yönetimi ile bir araya geldi. Trabzonspor-Sivasspor maçı sonrasında çıkan olaylarla ilgili verilen kararı değerlendiren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, beklemedikleri bir kararla karşı karşıya olduklarını ifade ederek, tepkisini dile getirdi. Uygun, ligde bundan sonra çıkacak olayların önüne nasıl geçileceğini

merak ettiğini belirterek, "Burada bazı gerçekler var. Herkes bir şeylerin farkında ya var ya da yok. Birilerine adalet lazım olacak. Biz, Sivasspor olarak mağdur olduktan sonra mağduriyet duruma düşen bir takım konumundayız. Aldığımız para cezası, futbolcuların aldığı cezalar, bunların dengesi, kriteri neydi diye bakmaktan ziyade vicdanen cezalar değil. Buradaki cezalar kanunu verilen ve dünyada örnekleri olan bir karar bekliyoruz. Bundan sonra ligde olabilecek olayların önüne nasıl geçecek bu insanlar"

dedi.

Uygun, böyle bir cezayı Türk futbolu ve kendi adlarına beklemediklerini, burada 3 suçlunun olduğunu ifade ederek, "Biz buraya giderken bu olayları 'biz çıkartalım' diye istemedik. Dolayısıyla burada suçlu olan 3 tane insan var. Birincisi oradaki güvenlik şirketi, ikincisi federasyon temsilcisi ve üçüncüsü de gözlemci. Önlemeleri aldırması gerekenler kendileri. Suçlu varsa başlarıydı. Maçı oynatmayan Bülent Demirlek değil, oradaki güvenlik güçlerinin güvenliğini almayan gözlemci ve federasyon temsilcisi.

Başka suçlu kabul etmiyorum" diye konuştu.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz ise çıkan olaylar sonucu tatil edilen maçın Sivasspor lehine 3-0 hükmen galibiyet olmasını beklerken, alınan tekrar kararının şaşkınlığını yaşadıklarını söyledi. Odyakmaz, "Adil olmadığını söyleyebiliriz. Yalnız biz içinde bulunduğumuz durumdan menfaat elde edip, 3 puan kazanmak gibi niyetimiz yok. İstediğimiz kanunların kuralların, Türk futboluna hakim olması. Bu hakkımızı aramamızdan daha doğal bir şey olmaz. Fakat verilen karar, maçın tekrar oynanması yönünde.

Biz her zaman her yerde her türlü rakiple her şartla mücadele etmeye hazırız. Bundan kaygımız yok. Türk futbolunda emsal teşkil edecek bir fırsat yakalandı ve değerlendirilemedi diye düşünüyorum. Önü açık, FİFA kokarttı taşıyan genç bir hakemimiz bu konularda suçlu bulunması ayrı bir üzüntü sebebi bizim için" şeklinde konuştu.

Odyakmaz, verilen 250 bin YTL para cezasına katılmadıklarını ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti:

"Bunun yasal süreci devam ediyor. Tahkim Kurulu'nda bu mesele. Sanıyorum orada normal hale gelecektir. Gelmezse 250 bin YTL'lik nasıl suç işlediğimizi bende merak ediyorum. Gerekçeli karar mutlaka açıklanacaktır. Şimdi kendi adıma tahkime başvurmayı düşünmüyordum. Bu akşam düzenleyeceğimiz toplantıda ortak karar çıkarsa tahkime başvuracağız."
Alt 29.08.2007, 22:59   #13
ekrem3458
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ekrem3458 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

benim acizane bir fikrim var sivasspor trabzon tekrar maçına çksın ve hiç oyamasın 30 tane gol atsın trabzon bu onlara en büyük cevap olacaktır.tahkime gitmeye gerek yok onlar bütün yüzlerini gösterdiler.iki yıldır eze eze yendiğimiz trabzo anadolunun en büyüğü olmadığını anladı.ama ikinci yarının ilk maçında sakın olay çıkmasın arkadaşlar biz onlar döverek değil sahada yeneceğiz.
ekrem3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: TAHKİM'E GİTMİYORUZ!
Alt 29.08.2007, 23:13   #14
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 876 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

bence sayın baskan tahkıme gıtmeyerek yasanan bu olayları en güzel sekilde protesto edicek..
eger dusundugum gibiyse cok dogru karar
Alt 29.08.2007, 23:29   #15
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 886 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: TAHKİM'E GİTMİYORUZ!

Alıntı:
ekrem3458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim acizane bir fikrim var sivasspor trabzon tekrar maçına çksın ve hiç oyamasın 30 tane gol atsın trabzon bu onlara en büyük cevap olacaktır.tahkime gitmeye gerek yok onlar bütün yüzlerini gösterdiler.iki yıldır eze eze yendiğimiz trabzo anadolunun en büyüğü olmadığını anladı.ama ikinci yarının ilk maçında sakın olay çıkmasın arkadaşlar biz onlar döverek değil sahada yeneceğiz.
Gardas ne demek 30 tane gol yiyelim böyle sacmalik olurmu Türkiyede 30 gol yiyen takim olarak tarihe mi girecegiz 2 gün sonra nasil size 30 tane attik deseler biz ne yapacagiz Baska Güzel fikirlerini bekliyorum Biz trabzonu Iki Mactada yenecegiz Allah devamli haklinin yaninda oldugunu unutma sadece inan ve takimina güven...ama sakin böyle 30. gol diye seyler yazma moralimiz zaten bozuk.. gardas
Alt 29.08.2007, 23:57   #16
mesut_tncsvs
Tecrübeli Yiğido

mesut_tncsvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 mesut_tncsvs Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bu konuda hiç bir şekilde başkana katılmıyorum tahkime gidilmeli gerekirse uefayada gidilicek.hakem oynatsaydı kardeşim sorun benim mi? kurallar neyi gerektiriyorsa onu yapıcak.eğer hakemi hatalı buluyorsan maçı oynatmadı diye kurallarda belirtildiği gibi ve geçen sene vestel-sakarya maçında olduğu gibi bizimde 3 puanımızı vericeksin
mesut_tncsvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2007, 00:42   #17
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Başkanımız ve yönetim kurulumuz bu olay karşısında kesinlikle istifayı düşünmemeleri gerek ve bu doğrultuda biz taraftarlar olarak yönetime tam destek vermemiz gerek.Çünki yaşanan bu kaotik ortamda birde yönetimsiz kalmak tam anlamı ile bir çıkmazın ve çöküşün içine çekiliriz.
Zaten başkan ve yönetim kurulumuza Sanayici ve degişik iş guruplarıda dahil başka kesimlerden destek yok,bunların yanında amanin başarısız olsunlarda gitsinler biz yönetime gelelim diyen guruplar avucunu ovuşturup duruyor.
Bir başka konu ise sütliman bir şekilde giden futbol ortamımızda ülke olarak gündemi saptırmak ve kaos ortamı yaratmak isteyenlerde var,bu konu devamında kentsel olarak husumet yaratarak kavga ortamı hazırlamak isteyenlere karşıda temkinli olmamız gerek.Gerçi bu konuyu deşelemeyecek olsak,buda hanemize hem hakkımızın yenilmesi,hem puanlarımızın gaspı olması,puanlar karşılığı alacağımız paraların uçması,üstüne üstlük verilen cezalar neticesinde ödeyeceğimiz para cezasıda cabası.
Bir cumhurbaşkanlığı konusu kullanılarak,saf dışı bırakılan sevgili bakanımız ABDÜLLATİF ŞENER için yapılanları hatırlayarak, Sanattan,siyasete,spordan diğer ortak hareket etmemiz gereken konularda acilen birlik ve beraberlik içinde örğütsel yaklaşımlar ile hareket etmemiz gerek.
Bu ise İL genelini kapsayan,mesela ''İL YÜKSEK KONSEYİ'' gibi bir birim kurulması, bu birimin belirleyeceği hemşerilerimiz ülke genelinde muhtelif örgütlerde görevler alarak,yaşadığımız bu ve benzeri konularda haklarımızı bilinçli ve örgütlü bir şekilde savunması,bence en olumlu yaklaşım olur.
Alt 30.08.2007, 01:16   #18
aslansivasli
Yiğido

aslansivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 aslansivasli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tahkime gitmemekle tepkinisini çok güzel ortaya koyuyor Başkanımız. Ama ASLA İSTİFA ETMESİİN. Bu sadece onları sevindirir.
Alt 30.08.2007, 12:41   #19
ayazoğlu
Yiğido

ayazoğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 ayazoğlu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

"İSTİFA EDİP ETMEMEYİ KENDİ ARAMIZDA KONUŞACAĞIZ"
Toplantıda Tahkim'e başvurmaları yönünde temayül oluşursa bunu gerçekleştireceklerini ifade eden Otyakmaz, "Özeleştiri yapacağız. Sivasspor'un hakkını yeteri kadar savunamadık mı acaba? Eğer bunda gerçekten bir eksiğimiz söz konusu olursa istifa edip etmemeyi kendi aramızda konuşacağız. Ama bir fırsat kaçmıştır diye düşünüyorum" diye konuştu.
Sivasspor'u her cephede temsil etme görevinin yönetimlerine verildiğini anlatan Otyakmaz, şöyle devam etti: "Milyonlarca insanın gözü önünde gelişen birtakım olayların sonucunda Sivasspor'un hakkını koruyamayacak noktada hissedersek kendimizi, bunu ciddi ciddi düşünmek gerekir. O zaman biz görevimizi layıkıyla yerine getiremiyoruz demektir. Tabii ki biz Türk futbolu kaosa sürüklenmesin düşüncesiyle, sağduyulu açıklamalarla ortamı germeyeceğiz. Bu noktada yaptığımız yanlış anlaşılmış olabilir. Bunun karşılığında da böyle bir karar çıkmıştır. O zaman insanın aklına şu gelebilir; Sivasspor Başkanı ve yönetim kurulu haklarını savunamıyor. Böyle bir temayül oluşursa taraftarlarımızda, bizim de istifa etmemiz en olumlu harekettir."
DOĞRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR YAŞASIN ONUNCU KÖY
ayazoğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2007, 12:43   #20
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

EN BUYUK BASKAN ........... BU TARAFTAR SENINLE GURUR DUYUYOO BIZ ZATEN BOYLE AGLAYANLARIN 3 PUANINI ISTEMEYIZ ADAM GIBI CIKAR YINE YENERIZ BUNLARI ARKANDAYIZ BASKAN
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla