fb de zaten çok kaliteli oyuncular var hepside forvete yönelik oyuncular bu kadar forvet oyuncuları varken daha forvet transferi yapmazlar diye düşünüyorum alsalarda roberto carlos gibi dünyaca ünlü oyuncular alırlar MEHMETİN TRANSFER OLACAĞINA İNANMAM SİVASSPORDA DAHA MUTLU OLUR
zaten satmaya ne gerek var ya ..kendilerine gelsinlervarmız yoğumuz bir golcümüz var oda giderse napıcaz biz...
bence kalsın bu yıl daha çok lazım bize
Tekke'yi kadrosuna katmak için uzun süredir Rus kulübü Zenit'i ikna etmeye çalışan Fenerbahçe'nin, bu transfer için Sırp golcüsü Mateja Kezman'ı takasta kullanacağı iddia edildi.
Rusya'da yayın yapan Sports Express Daily' gazetesinde "Fenerbahçe'nin forveti Mateja Kezman bugün Zenit'e katılabilir" başlığıyla yer alan haberde, Fenerbahçe'nin Fatih Tekke'yi transfer edebilmek Zenit Petersburg'a, Sırp golcüsü Mateja Kezman'ı önerdiği ileri sürüldü.
Rusya'nın saygın ekonomi gazetelerinden Kommersant'ta da yayımlanan haberde, Tekke'nin Kejman ile takas edilebileceği belirtilerek, bu konunun yarın akşama kadar netliğe kavuşacağı ifade edildi.
_________
buradada boyle yazıyor : HÜRRİYET
Mehmetin icin Üzüldüm ama Sivassporda kaldigi icin sevindim.. Mehmet icin daha iyi oldu Fenerbahcede Zico veto ediyorsa hic gitmesin yedekte kalacagina sivassporda ilk 11 de oynayip kendini daha da gelistirecek Bu sezonun sonunda yine 3 büyük klüb Mehmet icin kapimizi calacak bundan eminim. Mehmet yeterki Küsmeden disiplinli bir sekilde futbolunu oynasin Sivasspor Mehmete dar geliyor bunu futboldan anlayan her kes biliyor... ve görüyor..Mehmet devam Milli takimin degismez Forveti olacagini biliyorum
Mehmetin icin Üzüldüm ama Sivassporda kaldigi icin sevindim.. Mehmet icin daha iyi oldu Fenerbahcede Zico veto ediyorsa hic gitmesin yedekte kalacagina sivassporda ilk 11 de oynayip kendini daha da gelistirecek Bu sezonun sonunda yine 3 büyük klüb Mehmet icin kapimizi calacak bundan eminim. Mehmet yeterki Küsmeden disiplinli bir sekilde futbolunu oynasin Sivasspor Mehmete dar geliyor bunu futboldan anlayan her kes biliyor... ve görüyor..Mehmet devam Milli takimin degismez Forveti olacagini biliyorum
Mehmet Yıldız konusunda yapılmış güzel bir yorum ancak ben Mehmet Yıldız için üzülmedim yani hem Sivasspor için hem de Mehmet için en iyisi olduğu kanaatindeyim. Fener'e gidip yedek kulübesinde ömür törpüleyeceğine Sivas'ta UEFA'da oynaması daha iyi olur kanaatindeyim!