Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Milli Takım Hakkında

Milli Takım Hakkında Milli Takım Hakkında Yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: milli takimda neden hep ayni oyuncular var ?
Alt 08.09.2007, 00:14   #11
marsgezegeni
Yeni Yiğido

marsgezegeni - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 marsgezegeni isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: milli takimda neden hep ayni oyuncular var ?

ümit karan da madem devamlilik yokta onun icinmi GS de top oynuyor bir de okadar gol atiyor ,
bence cok sacma terim sadece baska düsünüyor onuda ben anlamis degilim okadar oyuncu varki iyi oynayan gecen seferde hep serveti oynattilar bu oyuncu bence toptan hic anlamiyor heycanli
top her zaman ayakla oynanmaz buna beyin de lazim , bende sivasspor alt takiminda top oynadim ,
bence ileriyi düsünen bir teknik direktör basa gelmesi gerek
ayni film gibi yeniden basa cekip seyrediyorum bana artik ne heycan nede zevk veriyor ,korkan herzaman kaybeder yanlis yapar
siz daha iyisini biliyorsaniz devamini siz yazin.....
slm.
marsgezegeni isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2007, 00:19   #12
murat58murat
Yeni Yiğido

murat58murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 murat58murat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

VALLA GARDAS HER ORKESTRANIN BIR SEFI OLUR,MILLI TAKIMIN SEFI FATIH TERIM, O NE DERSE O OLUR....
murat58murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: milli takimda neden hep ayni oyuncular var ??
Alt 08.09.2007, 00:22   #13
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein
Standart -->: milli takimda neden hep ayni oyuncular var ??

bence hakan sukurun yerini dolduracak bi futbolcu daha gelmeyecek ben bu dusuncedeyim hakandan nekadar faydalanirsak okadar karimiza ve size sunuda soyleyim hakan 36 yasinda olmasina ramen hicte hafife alinacak futbolcu degil
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2007, 00:44   #14
sisortali
Acemi Yiğido

sisortali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sisortali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Milli Takımın şefi Fatih Terim'dir düşüncesine saygı duyarım. Fakat Hakan Şükür'ün alternatifi yok görüşüne katılmıyorum. Denemeden bir sonuca ulaşmamız mümkün değil. Bakınız Dünya futbolunda söz sahibi olan İngiltere'de Roony 16 yaşında milli oldu. Yanlış hatırlamıyorsam ilk maçını da bize karşı oynamıştı. He bu bir hazırlık maçıydı diyebilirsiniz. Peki hazırlk maçının anlamı yeni alternatifler üretmek değilmidir. Siz hazırlık maçlarında Sabri'den sağ bek yaratmaya çalışarsanız ki, Liglerde en iyi performansı gösteren Serdar Kurtuluş örneği varken, o zaman Fatih Terim bilimsel düşünceden çok duygusal düşünceye yöneliyor derim.
Ayrıca şunu da iddia ediyorum. Eğer Ersun Yanal milli takımdaki görevine devam etseydi. Alternatifi yok denilen Hakan Şükürsüz de son dünya kupasına katılırdı.
Zaten Türkiye ne kaybettiyse hep "alternatifi yok" sözünden kaybetti. (Burası bir spor forumu olduğundan örneklerini veremiyorum.)
sisortali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: milli takimda neden hep ayni oyuncular
Alt 08.09.2007, 01:33   #15
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: milli takimda neden hep ayni oyuncular

Kardesim Hakan sükür Futbolu birakmadan hic bir Teknik direktör Hakani kesemez ister begenin ister begenmeyin. Türkiyenin son 15 yilda yetistirdigi en iyi santraforu. Hakan Futbolu Birakirsa bence Milli Takimin degismeyen santraforu Mehmet yildiz olacak,ikisi bir birine cok benziyor Böyle santraforlar olmasa ileride top tutma imkanimiz yok. Forvetle ortasahayi bir birlerine yakinlastirmadan gol atamazsiniz. En iyi örnek Süperligde Fenerbahce, Kezman gibi dünya yildizi aliyorlar ama Kezmani Rahatlatacak yaninda Biri yok Hakan sükür, Mehmet yildiz gibi biri olmazsa Kezmani alsan ne yazar ileride top tutacak rakibi hataya zorlayacak zorlama aninda kezman gibi bir golcün olursa her rakibi cözersin ve leblebi gibi gol atarsin Mehmetle ,Hakan tipi santrafor Avrupada bile parmakla sayilacak kadar az... Hakanin yaninda oynayacak Milli takimda malesef Kezmanimiz yok..

Hakanla, Mehmet yildiz yan yana oynarmi bence hayir ayni stilde oynayan iki santraforu hic bir hoca oynatmaz, yok su oynasin bu oynasin demekle olmaz burasi Milli Takim
Alt 08.09.2007, 03:05   #16
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkasında tarikat olan Hakan ŞÜKÜR'dende bugün milli takıma fayda gelmez,Mehmet AĞAR tarafından italyalara götürülerek,karapara ve kirli ticaretlere alet edilen Fatih TERİM'dende hayır gelmez.1990 dan sonra geldiği g.sarayda arkasında,sadece şükür'e kurgulanmış bir takım ve onun üstüne tertiplenmiş bir oyun kurgusu sonucunda ortalama maç başına 10 tane gollük pozisyon yaşayarak bu kadar gol atmak,o fırsat verildiğinde ve yeri banko olduğunda her sıradan futbolcunun bile yakalayacağı bir başarıdır.
Hakan ŞÜKÜR'ün,gizli güçlerle olan teması sonucu,yanında oynayan takım arkadaşları bile onun üstüne oynayarak futbolu çirkinleştiriyorlar.
Terim son yıllarında,antropoza girmiş bir şekilde,o hafta performansı yüksek futbolcuları kullanarak İKTİDARINI göstermeye çalışıyor.Takım kurgusu,ev sahibi-deplasman- gibi değişik varyeteleri gösteren planları olmayan,sıradan (gençliğinde) yürü be aslanım,yürü be koçum gibi söylemlerle futbol oynatan bir teknikdirektördür.
O kadarda garip bir çelişki ki,TÜRK FUTBOLUNDA var olmak isteyen bir türk futbolcu ve teknik adam TERİM ile ŞÜKÜR'ün icazetini almak zorunda.
Medya aracılığı ile desteklenen bu durum,futbolun doğasında olmayan,başka hamasi duygular körüklenerek,halkın gözünde kahraman olarak gösteriliyorlar.Bu durum ise uzun vadede TÜRK FUTBOLUNU bir çıkmaza ve batağa sürüklemektedir.

Konu albina58 tarafından (08.09.2007 Saat 03:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksik yazılım
albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2007, 06:48   #17
marsgezegeni
Yeni Yiğido

marsgezegeni - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 marsgezegeni isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

slm.
tam benim yazmak istedigimi yazmissin sagol
aynen öyle oluyor ,ben yoksa hakan süküre bir kastim yok
hakan sükür bir insan olarak cok iyi biri , okadar ,
marsgezegeni isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: milli takimda neden hep ayni oyuncular var ??
Alt 08.09.2007, 08:09   #18
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1061 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: milli takimda neden hep ayni oyuncular var ??

Alıntı:
avare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence hakan sukurun yerini dolduracak bi futbolcu daha gelmeyecek ben bu dusuncedeyim hakandan nekadar faydalanirsak okadar karimiza ve size sunuda soyleyim hakan 36 yasinda olmasina ramen hicte hafife alinacak futbolcu degil
hakanın yerine koysun mehmet yıldızı gor o zaman futbolcuyu hakanın kendi milli takımı bırakması lazım gençlere yol açması lazım mehmeet yıldızı oynatsa biz avrupa şampiyonu oluruz
Alt 08.09.2007, 08:10   #19
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt
Pfeil --->: milli takimda neden hep ayni oyuncular var ?

milli takımın genclesme kadrosuyla fazla basarılı olacagını sanmıyorum.hakan şükürsüz milli takım düşünülemez.yazık ya sen nasıl oynatmazsın hakanı.
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.09.2007, 10:39   #20
Erdi Şevran
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Erdi Şevran Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ßende birşey belirtmek istiyorum Ümit Karan konusunda.Bence Ümit bencil bir oyuncu ve takımın menfaatlerinden çok kendi menfaatini düşünüyor yani kendine oynutyor...Fatih hocada doal olarak kabul etmiyor böyle bir oyuncuyu diyebilirim ama katılır mısınız bilmem!!
Erdi Şevran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla