--->: MAÇIN ARDINDAN...
Bu Kazanma "Hırsı ve İnadı"nı gururla izliyoruz. Bu inadı ve hırsını takımına kazandıran enjekte eden BÜLEN UYGUN'u tebrik ve takdir ediyoruz. Ben iddia ediyorum ki, böyle birşeyi belki sezon sonuna kadar bir başka takımıda göremeyeceğiz. Yani 2-0 geriye düştükten sonra maçı 3-2 ye getirecek başka bir süper lig takımı yok diyorum. Buna 3 büyükler (!) de dahil. Bir dipnot; TRT'nin insanlara işkencesinden şikayetçiyim. Heyecansız, futbolsuz bir Trabzon maçını dakikalarca Türk insanına zorla seyrettiren TRT Sivassporumuzun bu muhteşem gol dolu, heyecan dolu, futbol dolu maçını 01:15'e bırakmasını anlamak imkansız. Eğer kaygıları reyting ise; ben iddia ediyorum ki, Sivassporumuzun taraftar sayısı Trabzondan daha fazla. Hodri meydan araştırsınlar. Sivassporun maçlarını sadece Sivassporlular merak etmiyor, Tokatlısı, Malatyalısı, Elazığlısı, Erzincanlısı, hulasa Futbolu takip eden Anadolunun yüzde doksanı merak ediyor. Bu takım bu kadar kısıtlı imkanlarla nasıl bu mücadeleyi veriyor diye merak ediyorlar. Biz onlarında sesi oluyoruz bir bakıma.
|