-->: 4 EYLÜL SİVASSPOR´UN
Sivasspor için güzel bir haber.İstanbul takımları her biri bir stadyumu kapmışlar hatta daha ileri giderek devlete yeni stadyum ve spor kopleksi içinde her türlü sosyal tesislerin bulunduğu bir yeri devlet yapıp al benim hormonla büyütülmüş galatasarayım sana 150 milyon dolarlık ilk defa senin kullnımına sunduğumuz bir tesis 49 yıllığna beleş veriyorum tepe,tepe kullan sevildiğini bil bak diğer anadolu takımlarına sana verdiğimin yüzde birini bile vermiyorum sana 49 yıllığına verdiğim stadyumu anadolu takımlarına 10 seneye indiridim hem indirmeylede kalmadım şartlarını ağırlaştırdım ot komayıp yolduruyorum her an ellerinden alabilmem için işi sağlama aldım bana ne onlardan bizim için varsada yoksada siz istanbulun büyütülmüş takımları var pastanın %95 siz yiyin onlar yemesede olur tüyü bitmemiş yetimin hakkını ve bizim vergilerimizle galatasaraya yapılacak stadyuma hayır kesinlikle karşıyım bizimde maraton tribünü için istenilen üç beş kuruşu vermemek için kırk dereden kırk su getiren yetkililer bu ne pehriz bu ne lahana turşusu biz sizlerin nazarında övey evlatmıyız nedir bu cifte standart bizimde stadyumumuzun tadilatının tamamının bitmesini istiyoruz sevgili arkadaşlar gelin bir kampanya başlatalım istanbulda yapımı başlayan yeni stadyumun galatasaraya verimesine karşı cıkalım ya bizlerde aynısın yapsınlar yada herkese ne yapılıyorsa 3 büyütülmüşlere aynısını yapsınlar ayrıcalık yapmasınlar
|