gardas sen bilmiyonmu yeni transferimiz resimlerde biraz disarda cikmis ama olsun nede olsa zenci hizli kosar
Anladım abi,Bende acaba evrime uğramış bir hemşerimmi diye düşünmüşdüm,yanlış düşünmüşüm.
Meğer boş durmamış hemen bir transfer yapmışsınız, Camiamıza hayırlı olsun
__________________ .............BU TECRÜBE BU ÖMRE YETMEZ......
Çalışmalar çok güzel,ilerisi için,yarınlarımız için başarılı çalışmalarınız hemşerilerimiz adına umut vaadediyor.
Trilyonluk işadamlarının yapamadığını yapıyorsunuz,daha güzel çalışmalarınızı görmeyide umut ediyorum.
Bu oluşumu gerçekleştirenleri tebrik eder ileriki çalışmalarında başarılar başarılar dilerim.
hayirli olsun
ASIB yönetimini kutlarim, Sivas`imizi tanitmak icin,
hemserilerimizi bir cati altinda toplamak icin ellerinden geleni yapiyorlar
insallah herkes sizin gibi hevesle bu ise el atarlar
resimlerde güzel cikmis
eyfelkulesi birden gözüme kücük göründü
pariside feth ettiniz siradaki gelsin
ASİB-SİVASLILAR-BİRLİĞİ Paristeki yeni calışmalarından dolayı sayın Rüştü Elmas bey ve ekibini kutlarım sizin sayenizde avrupadaki tüm Sivaslıların birlik ve beraberliği sağlanacak yaptığınız bu değerli calışmaları herkesin taktirle karşıladığını bir kez daha burdan söylememe gerek yok ve bu tür oluşumların avrupanın en ücra köşesine kadar gideceğini ümit ediyorum sanırım avrupada sivaslılar tek catı altında yani ASİB in catısı altında buluşacaklar bu olayın çok uzun sürmeyeceğini tahmin ediyorum en kısa süre içinde her sivaslı derneğinizin bir üyesi olması dileklerimle tekrar calışmalarınızda başarılar dilerim
Recep abi biz ne zaman toplanıp boğaza karşı bir resim çektircez yav Haftasonları işte oluyorum gelemiyorum ama Galatasaray maçında inşAllah gelebilirim