--->: MAHMUT HANEFİ
Öncelikle habet Fanatik Gazetesi'nin bugünkü sayısında çıktı.. Haber bakıyorum şu saatlere kadar hiç bir ajans ve Sivasspor tarafından teyit şeklinde haber geçilmedi.. Doğsu ise transferler
1-) Mahnut Hanefi yeniden kendini kanıtlamak adına elinden geleni yapmalı ve 11'i zorlamalı.. Kumaş iyi, fiziki devamlılığı var, süratli ve tabiki tecrübeli U21 de 50'den fazla Milli olmuş bir oyuncu.. Çok şey beklemiyorum ama yüreği ile oynarsa kazanan hem kendi hemde Sivaspor'umuz olur.. Hayırlı olsun...
2-)Nejat AKGÜN; Almanya'nın Bavyera liginin en istikrarlı ve az sakatlanan, oynamdığı maç sayısı yok denecek kadar az, uzun boylu ve Alman futbol'unun fundementalite'sini almış, değrli bir oyuncu.. Türkiye gelmesine hem şaşırdım, hem sevindim.. Haber doğru ise Nejat iyi bir transfer.. Hayırlı olsun...
3-) Ömer KAPLAN; çok tanınmayana biri..Mevkisi forvet bi kaçkez U21 Milli takımda oynamış.. Bursaspor'da sözleşmesi bitmiş.. Ve yarım sezondur boşta bir futbolcu.. Tek avantajı genç olması.. Umarım başarılı olur.. Hayırlı olsun...
|