''Trabzonspor ile eksi 24 derecede oynadığımız ortam var. Hava şu an ısındı, biraz daha ısınır. Sonuçta daha da ısınacak. Ben Sivas'ta eşofmanla dolaşıyorum, problem yok'' ifadesini kullandı." Bu cümle çok hoşuma gitti Biz hatta Mısmıl ırmahta çimiyoz
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Agcalli'a Teşekkür Ediyor...
Maçtan sonra olan olayları kınıyorum. Biz her maçta galip geleceğiz diye bir şey yok. Trabzonla karşılaştığımız da futbol tarihine geçecek çok olaylar oldu. Futbolcularımızın başına gelmeyen kalmadı ama biz çıkıpda bu tür söylemlerde bulunmadık buda bizim mizacımıza ve terbiyemize aykırıdır. Maçın önüne hiç bir olay geçemez ben tüm futbolcu arkadaşları ve hocamız dahilinde yönetim ve idareceleri tebrik ediyorum. Böyle devam etmemiz lazım. Kalan maçlarımızı iç sahada kazanıp özellikle hocamızın dediği gibi dışardan 3-4 galibiyet getirirsek bu iş olacak. Büyük üstad Necip Fazılın dediği gibi.. ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI...
Saygılarımla
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
sivaslihakan.. kardeşim fazla kurcalama ))) bu işler böyle gider. Biz hocamızın dediğini anladık. Biz küçük bir takımız, bizim bütçemiz küçük, biz buralara tesadüf geldik, iddaalı değiliz, amacımız uefa değil ligde kalmak vs... bu türlü söylemleri daha çok dinleyeceğiz. Hani şu Helsinborg-GS maçını hatırladınmı. Biz favori değiliz,biz küçük takımız deyipde GS ye 3 gol atıp bay bay diyen takım... Umarım anladın hakan kardeşim...
Saygılarımla
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Bülent Hoca usta bir satranç oyuncusu gibi ortalığı idare ediyor.Rahmetli Özal'da ortalığa bir laf atar arkadan icraatlarını sıralardı.Taktik iyi.Takım iyi.Tek seslilik var.Artık Sivas şehri havaya girmeli.Şampiyon olabilmemizin temel şartı şehrin takımına inanması vea desteği ile olacaktır.F.bahçe maçı dönüm noktasıdır.Yıllar önce G.Antep'in düştüğü duruma düşmemek gerekiyor.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı alptuğrul58'a Teşekkür Ediyor...