Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: YENERSEK HERKES İNANIR
Alt 22.01.2008, 20:00   #11
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: YENERSEK HERKES İNANIR

Bu maçıda alırsak artık Şampiyonluk için geri sayıma geçicez
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Dark Force'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: YENERSEK HERKES İNANIR
Alt 22.01.2008, 20:01   #12
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

BROTHERS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BROTHERS58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: YENERSEK HERKES İNANIR

BEN BU MAÇLA İNANCLARIN ARTACAGINA KATILIYORUM,AMA AKSI BIR SONUC OLSADA (ALLAH KORUSUN) BIR SEY DEGISMEYECEK BENIM ICIN SONUCTA FB GS BJK DE ARALARINDA OYNAYACAK ONLARIN SONUCLARIDA BIZE YARAYACAK.ALLAHIN IZNIYLE BIR KAZA BELA NAZAR OLMAZSA BU MAC BIZIMDIR EVELALLAH..
Alt 22.01.2008, 20:02   #13
xdogrucu
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 xdogrucu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar hocamız bülent uygun'un anadolufutbol.net'te yazdığı yorum. bizlere sesleniyor....

TARAFTARA MESAJ
Çok kritik bir haftaya girdik. Önce Belediyespor maçını kazasız geçmenin mutluluğu var içimizde. Ancak şimdi bütün motivasyonumuzu Fenerbahçe maçına yönelttik. Oyuncularıma ilk olarak bu maçla ilgili şunu söyledim:
"Fenerbahçe çok büyük takım. Asla havaya girmeye gelmez. Fenerbahçe ile dalga geçilmez. Bu yüzden işinizi çok sıkı tutun. büyük bir disiplin içinde çalışın"
O şerefli formayı uzun süre giydim. Fenerbahçe takımının havasını iyi bilirim. Ve bu yüzden oyuncularımın dikkat etmeleri gerektiğini söyledim. Maçta kesinlikle önlem alarak oynayacağız. Fenerbahçe'de forma giyen her oyuncu bir maçı değiştirecek özelliklere sahiptir. Bu yıldızları durdurmak zorundayız.
Sivasspor olarak çok iyi bir takımız. Saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanır, sakin olur ve sahada iyi mücadele edersek bu tarihi maçı kazanabiliriz. Alacağımız bir galibiyetin tüm Anadolu takımlarına ışık tutacağına ve öncülük yapacağımıza inanıyorum. Sivasspor örnek bir takım olarak görülecek. Eğer kazanırsak gerçekten sbüyük mutluluk yaşayacağız.
Şimdi taraftarımıza bir mesaj göndermek istiyorum:
Bizi bugüne kadar mükemmel desteklediler. Her maçta ve gördükleri her yerde bağırlarına bastılar. Fenerbahçe maçında da aynı sevgiyi aynı desteği istiyoruz. Sonuç ne olursa olsun centilmenliği asla elden bırakmasınlar. Maçı kazanacağımıza ve galibiyet sonrası tüm Sivas'ta "Bayrak as" kampanyası başlayacağına inanıyorum.... Bu bizi daha da havaya sokacaktır.
Herkes bir konuyu merak ediyor. "Bülent hocam maçlara çıkmadan önce uğurunuz var mı?" diye soruyorlar...
Benim uğurum dualarımdır. Maça çıkmadan önce besmele çeker, dua ederim. Şimdi Fenerbahçe maçı öncesi de Sivas'ı ve Sivasspor'u seven herkesten dualarını bekliyorum.
Sivasspor takımı olarak Sivasspor taraftarını çok seviyoruz. Tüm mücadelemiz onlar için. Onların mutlu olmasını gurur yaşamasını istiyoruz. Son olarak şunu söylemek istiyorum SMS kampanyası sürüyor. Sivasspor yazarak 5058'e gönderecekleri her mesaj kulübe 5 YTL kazandıracak... Bu kampanyaya destek verilsin... Fenerbahçe maçı sonrası www.anadolufutbol.net'te buluşmak üzere sevgiler..... [/FONT]
[/B]
xdogrucu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda xdogrucu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.01.2008, 20:03   #14
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI

Bana göre Sivasspor un şimdiye kadar yapmış olduğu en can alıcı maç ve en büyük derby çünkü Sivasspor rakip takımlara ve taraftarlara çok büyük mesaj verecektir siz ;kiminle dans ediyorsunuz ..İnşallah alırız inşallah yüzümüz kara çıkmaz

Dünyada iki renk gül olsun biri kırmızı diğeri beyaz sen beni unutursan kırmızıların solsun ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun...
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2008, 20:10   #15
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1002 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

bu maç çok ama çok önemli bir maç ne edip yapıp bu maçı almalıyız
alıcazda inş.
Alt 22.01.2008, 21:04   #16
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1188 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

vallahi biz üçüncü ligdeyken,ikinci ligdeyken ve şu an süper ligdeyiz her zaman yüreğimizle inandık ve inanmaya devam edeceğiz...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2008, 21:20   #17
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ALLAHIN İZNİYLE FENERİDE YENERİZ.ŞAMPİYONDA OLURUZ.
Alt 22.01.2008, 21:38   #18
Tuncay
Tecrübeli Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Benim inancim tam, icimde hic suphe yok, zaten bu macida alirsak, Sivas in azmi ve futbolunu tum dunya birkez daha takdir eder.Basari inanmaktan gelir ligde sivas spor kadar inanmisligini ortaya koyan takim yok, Buyukluk parayla degil inanmakla olur.
Alt 23.01.2008, 00:59   #19
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1529 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Bu mac her iki taraf icinde önemli ve cok heyecanli bir mac olacagi kesin. Sivassporumuz bu maci alirsa Fenere karsi bir avantaj sagliyacak. Puan farki 5e cikacak ve suanki lig durumuna bakilirsa 5 puan büyük bir fark diyebiliriz tabiki hersey yolunda giderse. Sampiyonluk yolunda her engeli asacak gücteyiz insallah 12. adam destegi ile bu maci aliriz. Her ne olursa olsun artik her mactan sonra yensede yenilsede takimimizi alkislamaliyiz. Yaptiklari ortada, sezon basinda böyle bir basari hic kimse beklememisti. Simdiden gönüllerin sampiyonu olduk bile. Sesimizi duydurabildik tüm Türkiyeye. Herkes Sivasin sampiyon olmasini istiyor. Insallah Sampiyon olacaz. Bu takim herkesi yenecek gücte. Takim ruhu cok üst düzeyde. Futbolcularimiz elde ettikleri basari ile full bir 4 Eylülde oynamayi hak ettiler, bu sade fener macinda degil. Artik tüm kalan maclarda tribünler tiklim tiklim olmali
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: YENERSEK HERKES İNANIR
Alt 23.01.2008, 01:13   #20
mesut_tncsvs
Tecrübeli Yiğido

mesut_tncsvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 mesut_tncsvs Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

biz şimdiden inandık hocam başkoyduk bu yola tüm anadolu yanımızda

O LA CA ĞIZ!!!

YENİÇERİ İSTANBUL

GüN GeLiR İnSaN GüLeRkEn AğLaRMıŞ., GöZYaŞLaRı SeL oLuP KaLbiNe AkaRMıŞ...
mesut_tncsvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla