Alıntı:
HaSiVasLıM58 Nickli Üyeden Alıntı
Siz rahat oLunuz kesinLikLe bu sitede size bir SİVAS'Lı olmadğınız için dışLayacak insan yoktur asLaaada oLamaz'biri kaLkıpta bende isteyorum diye medeni cesaret gösteremez..Sizin yaptıkLarınızı gerçekten takip ediyorum ve gerçekten güzeLLikLer yapıyorsunuz hatta ve hatta Minnettarız size bir SİVAS'Lı oLmayarak aramızda oLmanız onur ve Şerefdir..YazıLar siLinebiLiniyor ister istemez bizimde siLdiLer heeee ben BeLkide kendi adıma yazıLarımda hataLarda yapmış oLabilirim bana düzgün geLen site yönetiminin ve diğer ArkadaşLarın o zaman eyvaLLah siLinsin sözümüz yok oLamazda Fakat durduk yere bu sitede hangi mevki ve Makamda oLursa OLsun siLemez ve yetkiside yoktur...Sanırım 2 senedir üyeyim ve 1,5 senedir Abim sitede oLduğu halde aktif üye kimseLer biLmemekte ondanda sayısız uyarı almışımdır ..Hepimizin biLdiği gb çeşitLi yapıda insanLar vardır;Ama sizin Argo içeren kırıcı bir tek yazınızı dahi görmedim acaba neden siLdiLer site yönetimide AçıkLar sanırım..?Tam aksi siz daha TöLeransLı oLmaLısınız bizLere nazaran inanın..?SİVAS'ı sevmiş Sivasspor sempatizmanı oLmuş Evimize geLmişsiniz 'İnanın ben Komşum geLdiyse Altımdaki döşeği veririm biz böyLe gördük'Dost için düğüne gider halay çeker gibi bir saniye biLe düşünmeden Kör kurşuna yatmayı Sizde bizim bir dostumuzsunuz inanın diLimLe değiL yüreğimLe yazıyorum'Her zaman yine Sizleri aramızda görmekten hazım duyacağımızdan en ufak dahi şüpheniz oLmasın..
|
Bu güzel ve hoş-şık yaklaşımınız ile birlikte bakış acınızdaki renkli ufkunuzla-pencerinizin geniş-esnek olması beni hayli duygulandırmıştır.Sizlere bu güzel yorum-yazınız için çok teşekkür eder,saygılarımı sunarım.