Bende hep söylerdim balili olsaydı bu sene biz şampiyonduk (rüzgarın oğlu )o varken hem çok pozisyona giriyorduk hem daha iyi futbol sergiliyorduk.Onun oynadığı maçlarda hop oturup hop kalkıyorduk.Balilinin nisan gibi antremanlara çıkacağını duydum buda 4 veya 5 hafta oynayabilmesi demek .....
Ayrıca rize maçındaki taraftar gerçekten müthiçti herkes ayakta iyi tezahuratta bulundu gol de olsaydı herhalde taraftar çıldırırdı.Her zaman taraftarın böyle olmasını temenni ediyorum
abi takım 2 hafta kötü gitti diye bazı şeylere sıgınmayalım bizim evimizde 10 da 10 yaptıgımız maçların en az 5 inde balili yoktu yani onsuz da çok iyi işler yaptık ben balilinin takıma katkısı olmadıgını söyleyemiyorum bunu anlamayın ama bence takımın 3 haftadır form tutamaması tamamen dış olaylarla etkili 3 büyüklerle cok şeyler dönüyor ne zaman bi gs yenilse fb yeniliyoru ne zaman bi beraberlik olsa mutlaka süpriz bir sonuc cıkıyor 3 büyükler sadece futbol oynamıyorlar herşeyde onlar var bunu artık kabul etmek lazım en büyük hedefimimiz UEFA umarım başarırz...
gardaşlar oyun bir futbolcuya baglanmaz lütfen yapmayın bunu bakın mehmet bi sarı kart daha görürse cesalı olucak ve bekledigim an gelicek cvetkov-gurbanov ikilisi oynuyacak mütiş olcak bakın görün