SÜPER Lig’de şampiyonluk kovalayan Sivasspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını 3 pua parolasıyla sürdürürken, yönetim ve teknik heyet Beşiktaş karşılaşması öncesi bir karar alarak basın mensuplarının ve ziyaret için gelenlerin tesislere girişini yasakladı.
Süper Lig’in 28’inci haftasında çekinerek gitiği Kasımpaşa deplasmanından 4-0 gibi net bir skorla dönen Sivasspor, Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. İdmana sakatlığı bulunan Mehmet Yıldız katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Cvetkov, Diallo, Mohamed Ali Kurtuluş ve Sezer takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.
Kasımpaşa karşılaşmasında 4 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Cvetkov, “Benim Kasımpaşa karşılaşmasında 4 gol atmam güzel ama önemli olan 3 puan almamızdı. Beşiktaş’a da inşallah gol atarım. Amu bu saatten sonra golü kimin atığı önemli değil önemli olan kazanmamız. Son haftalarda formdayım ve gollerimi atıyorum” dedi.
“Sivasspor bir gün takılacak” diyenlere tepki gösteren başarılı orta saha oyuncusu Musa Aydın, “Her hafta olduğu gibi Beşiktaş karşılaşması da bizim için çok önemli. Futbolcular olarak bunun bilincindeyiz. Son haftalara girildikçe tansiyon iyice yükseliyor. İlk dört takım şampiyonluğun en büyük adayı, ama biz Beşiktaş’ı burada yenersek onları saf dışı bırakacağız. İnşallah bu karşılaşmadan galip ayrılırız. Tabiki şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Sivasspor takılacak diyenler boşa beklemesinler. Çünkü Sivasspor sezon sonu takılacak. Hem de güzel bir yerde takılacak” dedi.
Sivasspor’un başarılı sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya ise, “Bizim bundan sonraki bütüm maçlarımız final niteliği taşıyor. Kasımpaşa karşılaşması da bunlardan bir tanesiydi. Kasımpaşa maçını kazandıktan sonra Beşiktaş maçı bizim için daha büyük bir önem kazandı. Kazanmak istiyoruz. Bundan sonraki her karşılaşma final niteliğinde geçecek. İçerde iyi bir serimiz var. Bu seriyi Beşiktaş karşılaşmasında da sürdürmek istiyoruz. Şampiyon olabilmemiz için herşeyimiz ile büyük bir birliktelik gerekiyor. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular bazında biz bunu gerçekleştirdik. Taraftarımız da bu bütünlüğe karışırsa neden şampiyon olmayalım. Sezon başından bu yana herkes Sivasspor’un takılacağını söylüyordu. İnşallah şampiyon olarak sezon sonunda takılacağız” dedi.
Yönetim ve teknik heyet Beşiktaş karşılaşması öncesi bir karar alarak basın mensuplarının ve ziyaret için gelenlerin tesislere girişini yasakladı. Maç sonuna kadar tesislere hiçbir basın kuruluşunun alınmayacağı açıklandı.