Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: Her üye konu açamaz
Alt 22.04.2008, 09:58   #11
Rallim58
Gast

Standart --->: Her üye konu açamaz

Alıntı:
RüStü ElmaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu konu hakkında sizlerden gelen haklı şikayetleri dikkate alarak, bundan 3 ay önce almış olduğumuz karar ile yeni üyeler konu açamıyor.
Yani dikkat ederseniz, 27.01.2008 tarihinden sonra üyelerin konu açma imkanları henüz yoktur.
Eğer mailleri doğrulanmış ve onaylanmış ise, mesaj yazma yetkisine sahip olabiliyorlar.
Sivasımız için
Sivassporumuz için
Sitemizin düzeni için ne gerekliyse yapılmaktadır.
Rüştü bey, her konuda olduğu gibi bu konuda da duyarlı yaklaşımlarınız için teşekkür ederim. Bu sitenin bir aile olduğundan yola çıkarak, tertemiz giden sitenin kirlenmemesi ve huzurun bozulmaması adına bizede düşen ne ise var olacağımızı hatta var olduğumu da özel mesajlarla paslaşmamızla ne düşüncede olduğumuzu az çok anlamışınızdır.
Karşılıklı yazışmalardaki duyarlılığınıza teşekkür ederim.

Bir tane Sivas var
Bir tane Sivasspor var
Alt 22.04.2008, 10:27   #12
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch --->: Her üye konu açamaz

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili yiğidolar, www.sivasspor.com sitesine üye olan herkesin, üye olmasının ardından hemen cevap verebilme ve konu açabilme yetkisi verilmemesinin daha doğru olacağını düşünüyorum. Daha öncede yine başka kulubün taraftarının açtığı konuda yazılan yazıların sayfamızda kirlilik oluşturduğuna şahit olanlarınız olmuştur. Bugün de aynı olay yaşanmış olup bunun önüne derhal geçilebilmesinin formülü üzerinde çalışma yapılmasını istiyorum. Üye olan kişinin anında cevap yazma hatta konu açma yetkisine belli bir gün müddeti verilmesinin daha sağlıklı olduğuna inanıyorum.

Konuya destek verilmesi halinde site yönetiminin konu üzerinde ciddi çalışmalara yöneleceğini ümit ediyorum.
evet kardeş sonuna kadar haklısın ben daha ileri giderek diyeyimki profilde kendini gizleyenler katiyen konu açamasın kim kimden kendini saklıyor burda onu anlamış değilim

herkez kendini tanıtacak gerçek bilgiler yazsın benim görüşümde bu saygılar
Alt 22.04.2008, 10:32   #13
altan54&58
Yiğido

altan54&58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 altan54&58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kesinlikle doğru belli bir zaman geçene kadar herkes konu açmamalı diye düşünüyorum bende.Örnekleri çok gerçekten kirlilik oluşturuyor.
altan54&58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2008, 21:46   #14
konya58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 konya58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BENCE HER ÜYE ACMALIDIR ANCAK VARSA BİR HATASI ÖZELDEN EĞİTİLMELİ VE DOĞRUSU ANLATILMALIDIR GENELDE SİTEDE YAYINLANMAYAN HABERLERİ ÖNCE GÖREVLİ OLMAYAN ÜYE BULUR AÇAR 10 DK SONRA KAPATILIR SONRA SİTEDE O HABER MANŞETTEN YAYINLANIR BU YAPILINCA YUKARDA DEDİĞİM GİBİ YAKLAŞILMALIDIR
HER ÜYE AÇSIN SAKINCA GÖRÜLMEMELİ
konya58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2008, 12:59   #15
Rallim58
Gast

Alıntı:
konya58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BENCE HER ÜYE ACMALIDIR ANCAK VARSA BİR HATASI ÖZELDEN EĞİTİLMELİ VE DOĞRUSU ANLATILMALIDIR GENELDE SİTEDE YAYINLANMAYAN HABERLERİ ÖNCE GÖREVLİ OLMAYAN ÜYE BULUR AÇAR 10 DK SONRA KAPATILIR SONRA SİTEDE O HABER MANŞETTEN YAYINLANIR BU YAPILINCA YUKARDA DEDİĞİM GİBİ YAKLAŞILMALIDIR
HER ÜYE AÇSIN SAKINCA GÖRÜLMEMELİ
Konu açılmasına karşı çıkma olarak değil, bizler şu anda nasıl açıyorsak herkes de aynı seviyede hareketle davranıp, adabında olsun istiyoruz. Sanal ortam diye agresifliğe kaçılmamasından bahsediyoruz. Konu hakkındaki yorumlara eleştirilere elbette saygı duyulur ama kişi alakasız bir adresle, isimle üye oluyor ve anında da cevap yazıyor. Buna karşı olduğumuzu belirtiyoruz..
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.04.2008, 13:51   #16
OrHaNn
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 OrHaNn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bence siteye üye olan herkes eşit haklara sahip olmalı die düşünüyorum katılmıyorum eski yada yeni farketmez yani buraya üye olan birinin bi diğerinden farkı nedir anlayamadım gereksiz bir talep
OrHaNn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.04.2008, 13:56   #17
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick
Ausrufezeichen --->: Her üye konu açamaz

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili yiğidolar, www.sivasspor.com sitesine üye olan herkesin, üye olmasının ardından hemen cevap verebilme ve konu açabilme yetkisi verilmemesinin daha doğru olacağını düşünüyorum. Daha öncede yine başka kulubün taraftarının açtığı konuda yazılan yazıların sayfamızda kirlilik oluşturduğuna şahit olanlarınız olmuştur. Bugün de aynı olay yaşanmış olup bunun önüne derhal geçilebilmesinin formülü üzerinde çalışma yapılmasını istiyorum. Üye olan kişinin anında cevap yazma hatta konu açma yetkisine belli bir gün müddeti verilmesinin daha sağlıklı olduğuna inanıyorum.

Konuya destek verilmesi halinde site yönetiminin konu üzerinde ciddi çalışmalara yöneleceğini ümit ediyorum.
katılıyorum sana kardesim
en azından belli sayıda tecrübe puanı,msj falan dikkate alınırsa daha iyi olur
böylece gercek sivaslılar ve sivasa gönül verenlere bir ayrıcalık sağlanmış olur...
Alt 01.05.2008, 08:56   #18
Rallim58
Gast

Her üye konu açamaz derken bunun yanında günün önemine göre mevcut haber ve yorum portalında bulunan konu dışında gereksiz ve ilgisiz kalan yeni konularında açılmamasına dikkat etmeliyiz. Ortalık öyleki nasıl olsa konu açma yetkim var diyerek, konu açıp yorum almaktan zevk duyanları görür gibiyiz. Adeta ortalık bu konuda da toz duman.
Alt 01.05.2008, 09:35   #19
AmiRaLL
Yiğido

104 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 AmiRaLL Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ya gardasim iyi hasta kufur eden adamlar yuzunden biz ne yapcaz o zaman her uye kontrol altinda tutulsun hergangi bir sorunu olmayan konu acabilsin.bizim sucumuz ne?....Alayina Isyan Olumune SiVaSsPoR
AmiRaLL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2008, 09:47   #20
Rallim58
Gast

Alıntı:
AmiRaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya gardasim iyi hasta kufur eden adamlar yuzunden biz ne yapcaz o zaman her uye kontrol altinda tutulsun hergangi bir sorunu olmayan konu acabilsin.bizim sucumuz ne?....Alayina Isyan Olumune SiVaSsPoR
Bizde küfür yazılmaması için, onun önüne geçilmesi için bunu düşünüyoruz. Adabında ve ahlakında sitemize yorum yapan yüzlerce başka takım taraftarları var, yorumlarına saygı duyarız.

Art niyetli insanların düşüncelerinin bu sayfaya yansımamasını istiyoruz. Kısaca hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz. Site yönetimi de bunun için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirterek bizleri rahatlattı. Teşekkür ediyoruz.