GS-FB berabere bitsin
Sivasım GS yi yensin
TS Feneri yensin.
Sivas şampiyon, Fener İkinci, Gs. üçüncü,
Kupa Komşu Kayserinin
olur mu?
Vallahi olur. Billahi olur.
Hayır o maçı galatasaray kazansın. ßizde 4 EyLüL'de Galatasarayı yeneLim fenerde gençlerbirLiğine yeniLsin veya berabere kaLsın sorada biz gençleri yeneLim zaten Galatasaray o hafta puan kaybedicektir.(ins)bizde son hafta gençLeri yenip şampiyon oLaLım.. oLmazmıNe qüzeL senaryo bee İns. qercek oLur
2 aydır belimden ciddi sıkıntı çekiyorum. Doktorlar iyileşmem için dinlenmem gerektiği uyarısını yaptı. Buna şimdi boyun tutulması eklendi Ancak şu önemli virajda takımımı yalnız bırakmam doğru olmaz. Tedavilerim sürüyor. Her maçtan önce iğne vurularak sahaya çıkıyorum. Bülent hocamın, gerek birlikte futbol oynadığımız dönemlerde gerek teknik adam olarak bana büyük emeği geçti. Onun için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırım. Takımdaki diğer arkadaşlarımın da aynı benim gibi düşündüğünü biliyorum”.
gerçekten çok fedakar bir futbolcumuz...
derbi bencede berabere bitsin..